VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 دوستان گلممن نمیدونم ادامه این بحث برای چیه شاید خیلیاتون با برداشتهای من از دین واجتماع اشنایی داشته باشید ولی کلا لزومی نیست همه مثل ما فکرکنن چه معتقد باشی چه نباشی باید امیدواربود که پیش وجدان خودمان وفقط خودمان شرمنده نباشیم چه به اصول ومبانی دینی پایبند باشی چه لاییک باشی چه لاقید چه زاهد این تکرر مباحث فقط موجب کدورت میشه امیدوارم مجبور نشم تاپیک رو قفل کنم موفق باشیم قفل نکن بزار من با اسی یه جا برسیم و گرنه میرم تو خ ادامه بحثو من دلم به خودم خوشه و خدای خودم...... منتظر نیستم کسی منجی من باشه و واسطه من...... از بس در گذشته سیر کردین و به کهکشان به دید شاهراه علی نگریسته اید (علی شریعتی) ، همه چیز را مدرن میبینین !!!!!! در ضمن قرار نشد دری وری بگی........... خوب میدونی با کسانیکه اینجوری بیان جلو؟،صد مرتبه بدتر مثل خودشون باهاشون حرف میزنم.... اینجا کلاس نزار ما هم داریم بعدم خوب صحبت کن اینجا افراد متشخص(کنایه :مینا جوجو) رد میشن 1
afshin18 11175 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 حزب اللهی بودن بد نیست به نظرم منو از نزدیک ندیدی تا حالا فکر نکن از اینام که ریش میذارن ، یقه بسته لباس رو شلوار و....... حکومت رو هم قبول ندارم حزب اللهی بودن خوبه به اونا که میریزن مردمو میکشن نگاه نکن اونا حزب اللهی نیستن. یعنی من قبول ندارم مثلا اگه 1 ژیان بگه من بنزم تو میگی بنز بده؟ بیاید همه چیو قاطی نکنیم با هم الان منظورت از ژیان کیه محمد یا این اخوندا؟
سکولار 101 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 هزاران هزار (به تعداد همان حوریان بهشتی) احسنت به این بزرگوارارن و ذهن سالم وبدون عقده شان دراین تحقیقات عالمانه وسودمند بحال بشریت. صد البته فقط مردان آنهم از نوع موُمن، بشر وآدمند ولاغیر قضاوت با شما....!! یه جاهایی حتی قضاوت هم جواب نمیده. باید سکوت کرد. اونم تو این روزای عزا که همه میخوان بیشتر ریا کنن تا بیشتر به چشم بالایی بیان برای این بهشتش.
ارسال های توصیه شده