VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ پس یک جستجو در مورد همسران امام حسن مجتبی بزن،از منابع شیعی هم زیاد میاد برات... گیر دادی به حسن مجتبی(ع) چیه خودتم میخای این همه زن بگیری چرا میندازی گردن یکی دیگه:w00: 2 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مسلمونو غیر مسلمون نداره بهشت یکیه واسه همهبعدش مگه شما دید که باور میکنی دوست عزیز ما تو دینمون همچین حرفهایی نداریم باشه هم واسه زن و مرد یکیه تفکیک نشده احترام زن یه چیز دیگست 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ هر کی عمامه سرشه مگه میتونه تفسیر کنه همین اسی یه عمامه داره میتونه قران تفسیر کنه خبر نداری بنده خدا....... تفسیر الاسی،از کتاب های مورد باور بسیاری از علما و فضلا است..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ببین نگرفتی چی گفتمااا بهت میگم فهم همه یکی نیست علم همه یکی نیست ریاضی 1 نخونی میتونی 2 بگزرونی؟حالا عربی ندونی میتونی قران بفهمی؟فقه ندونی میتونی تفسیرش کنی؟ هر کی عمامه سرشه مگه میتونه تفسیر کنه همین اسی یه عمامه داره میتونه قران تفسیر کنه چه ربطی داشت تو ترجمه اش رو بخون متن قران خیلی پیچیده نیست 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز ما تو دینمون همچین حرفهایی نداریمباشه هم واسه زن و مرد یکیه تفکیک نشده احترام زن یه چیز دیگست عزیز ما هم تو دینمون احترام به زن داریم زن همه جا مقدسهبعد این دوستان برداشت اشتباه دارن میام میگناخه مگه کسی میتونه این همه زن بگیره شما دینت چیهتو مسیحیت میاد میگه با زن مطلقه ازدواج نکنیداگه با زن مطلفه ازدواج کردید انگار که زنا کردید و طلاق حرام میدونه حالا من باید بگم اها این زن مطلقه رو تحقیر کرده؟در برابرش داره اگه کسی زد تو گوش چبت گوش راستتم اماده کن تا اونو شرمنده کنی که من این یه تیکه رو خیلی دوست دارم ببین عزیز من یه بار انجیلو خوندم و با سواد کم خودم برداشت کردم شاید از نظر من بی سواد یه جاهایی سازکار نباشه همونطور که دین ما از نظر شما غریبه اینو باید بدیم کارشناسا بحث کنن نه من و شما خبر نداری بنده خدا....... تفسیر الاسی،از کتاب های مورد باور بسیاری از علما و فضلا است..... چاب چندمه؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چه ربطی داشت تو ترجمه اش رو بخون متن قران خیلی پیچیده نیست من سعدی میخونم فارسیه نمیفهمم تو گرفتی ترجمه عربی 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ عزیز ما هم تو دینمون احترام به زن داریم زن همه جا مقدسه ببخشید شما دینتون ساخته کجاست!؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ببخشید شما دینتون ساخته کجاست!؟ دین ما هم از همون خدایی اومده که دین شما اومده عزیز اصلشون یکیه فقط ورژناش فرق داره 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چاب چندمه؟ به درد منحرفین نمیخوره........ :w00: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من بهشت میخام اومدم جواب بدم،دیدم ضایعست..... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من سعدی میخونم فارسیه نمیفهمم تو گرفتی ترجمه عربی قران برای هدایت بشره خودتو درگیر نکن:دی من بهشت میخام چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بحث یه جورایی سر و تهش گم شده من برم دو سه رکعت نماز قضا بخونم. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بحث یه جورایی سر و تهش گم شده من برم دو سه رکعت نماز قضا بخونم. کلا موضوع اصلی یادمون رفته 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ به درد منحرفین نمیخوره........ :w00: اومدم جواب بدم،دیدم ضایعست..... :icon_pf (34): خدا وکیل از صبح تو دانشپاه در حال دعوا بودیم دیگه تو جوشیمون نکن قران برای هدایت بشره خودتو درگیر نکن:دی چرا؟ دوس دارم بهشت برماخه میگن یه کسی که دوس داری میرسی منم میخام اونجا یه خوبشو جدا کنم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز ما تو دینمون همچین حرفهایی نداریمباشه هم واسه زن و مرد یکیه تفکیک نشده احترام زن یه چیز دیگست یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ یعنی چی؟ شاید منظورش این بوده که به زن خیلی احترام میزارن تو همه ی دینا زنو تکریم میکنن اما تکریمش با اونی که جامعه فمینیست امروز میگه فرق دارهالکی هم نگید نه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ خدا وکیل از صبح تو دانشگاه در حال دعوا بودیم دیگه تو جوشیمون نکن با کی،چادر سر میکنی،میری نهی از منکر جوانان منحرف...:w00: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ با کی،چادر سر میکنی،میری نهی از منکر جوانان منحرف...:w00: چادرمون کجا بود نه اتفاقا تصورت از من یه بچه مثبته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده