VINA 31339 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 پس یک جستجو در مورد همسران امام حسن مجتبی بزن،از منابع شیعی هم زیاد میاد برات... گیر دادی به حسن مجتبی(ع) چیه خودتم میخای این همه زن بگیری چرا میندازی گردن یکی دیگه:w00: 2
A&S 1032 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 مسلمونو غیر مسلمون نداره بهشت یکیه واسه همهبعدش مگه شما دید که باور میکنی دوست عزیز ما تو دینمون همچین حرفهایی نداریم باشه هم واسه زن و مرد یکیه تفکیک نشده احترام زن یه چیز دیگست 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 هر کی عمامه سرشه مگه میتونه تفسیر کنه همین اسی یه عمامه داره میتونه قران تفسیر کنه خبر نداری بنده خدا....... تفسیر الاسی،از کتاب های مورد باور بسیاری از علما و فضلا است..... 3
afshin18 11175 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 ببین نگرفتی چی گفتمااا بهت میگم فهم همه یکی نیست علم همه یکی نیست ریاضی 1 نخونی میتونی 2 بگزرونی؟حالا عربی ندونی میتونی قران بفهمی؟فقه ندونی میتونی تفسیرش کنی؟ هر کی عمامه سرشه مگه میتونه تفسیر کنه همین اسی یه عمامه داره میتونه قران تفسیر کنه چه ربطی داشت تو ترجمه اش رو بخون متن قران خیلی پیچیده نیست 1
VINA 31339 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 دوست عزیز ما تو دینمون همچین حرفهایی نداریمباشه هم واسه زن و مرد یکیه تفکیک نشده احترام زن یه چیز دیگست عزیز ما هم تو دینمون احترام به زن داریم زن همه جا مقدسهبعد این دوستان برداشت اشتباه دارن میام میگناخه مگه کسی میتونه این همه زن بگیره شما دینت چیهتو مسیحیت میاد میگه با زن مطلقه ازدواج نکنیداگه با زن مطلفه ازدواج کردید انگار که زنا کردید و طلاق حرام میدونه حالا من باید بگم اها این زن مطلقه رو تحقیر کرده؟در برابرش داره اگه کسی زد تو گوش چبت گوش راستتم اماده کن تا اونو شرمنده کنی که من این یه تیکه رو خیلی دوست دارم ببین عزیز من یه بار انجیلو خوندم و با سواد کم خودم برداشت کردم شاید از نظر من بی سواد یه جاهایی سازکار نباشه همونطور که دین ما از نظر شما غریبه اینو باید بدیم کارشناسا بحث کنن نه من و شما خبر نداری بنده خدا....... تفسیر الاسی،از کتاب های مورد باور بسیاری از علما و فضلا است..... چاب چندمه؟ 1
VINA 31339 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 چه ربطی داشت تو ترجمه اش رو بخون متن قران خیلی پیچیده نیست من سعدی میخونم فارسیه نمیفهمم تو گرفتی ترجمه عربی 1
terajedi21 2134 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 عزیز ما هم تو دینمون احترام به زن داریم زن همه جا مقدسه ببخشید شما دینتون ساخته کجاست!؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 ببخشید شما دینتون ساخته کجاست!؟ دین ما هم از همون خدایی اومده که دین شما اومده عزیز اصلشون یکیه فقط ورژناش فرق داره 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من بهشت میخام اومدم جواب بدم،دیدم ضایعست..... :icon_pf (34): 3
afshin18 11175 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من سعدی میخونم فارسیه نمیفهمم تو گرفتی ترجمه عربی قران برای هدایت بشره خودتو درگیر نکن:دی من بهشت میخام چرا؟ 1
terajedi21 2134 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 بحث یه جورایی سر و تهش گم شده من برم دو سه رکعت نماز قضا بخونم. 2
afshin18 11175 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 بحث یه جورایی سر و تهش گم شده من برم دو سه رکعت نماز قضا بخونم. کلا موضوع اصلی یادمون رفته 1
VINA 31339 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 به درد منحرفین نمیخوره........ :w00: اومدم جواب بدم،دیدم ضایعست..... :icon_pf (34): خدا وکیل از صبح تو دانشپاه در حال دعوا بودیم دیگه تو جوشیمون نکن قران برای هدایت بشره خودتو درگیر نکن:دی چرا؟ دوس دارم بهشت برماخه میگن یه کسی که دوس داری میرسی منم میخام اونجا یه خوبشو جدا کنم 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 دوست عزیز ما تو دینمون همچین حرفهایی نداریمباشه هم واسه زن و مرد یکیه تفکیک نشده احترام زن یه چیز دیگست یعنی چی؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 یعنی چی؟ شاید منظورش این بوده که به زن خیلی احترام میزارن تو همه ی دینا زنو تکریم میکنن اما تکریمش با اونی که جامعه فمینیست امروز میگه فرق دارهالکی هم نگید نه 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 خدا وکیل از صبح تو دانشگاه در حال دعوا بودیم دیگه تو جوشیمون نکن با کی،چادر سر میکنی،میری نهی از منکر جوانان منحرف...:w00: 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 با کی،چادر سر میکنی،میری نهی از منکر جوانان منحرف...:w00: چادرمون کجا بود نه اتفاقا تصورت از من یه بچه مثبته 1
ارسال های توصیه شده