am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ نقشه کلانشهر رشت تقدیم به همه نواندیشان:flowerysmile::flowerysmile: انگاری عکس برا بعضیا باز نشد دوباره آپ کردمش بفرمایین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ممنون خیلی بهش نیاز بود ولی نگفتی کجا گذاشتیش؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ نقشه کلانشهر رشت تقدیم به همه نواندیشان:flowerysmile::flowerysmile: کو پس؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ دریا از کدوم طرفه؟؟؟؟؟ دست رو دل رشتیا نزار که خونه یه عمره آرزوی دریا رو دلشون مونده ... دوس دارن دریا و ساحل داشته باشن که اسمشونو از رشت عوض کنن بزارن انزلی 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ دریا از کدوم طرفه؟؟؟؟؟ هر طرفی که شما دوست داری؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ دست رو دل رشتیا نزار که خونه یه عمره آرزوی دریا رو دلشون مونده ... دوس دارن دریا و ساحل داشته باشن که اسمشونو از رشت عوض کنن بزارن انزلی من یه مدتی رشت بودم انزلی چیا یه شعری می خوندن یادم نیس: انزلی چی آبایه آبایه ... نمیدونم چی چی! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ هر طرفی که شما دوست داری؟ من دوست دارم دریا سر کوچمون باشه،میتونی درستش کنی؟ 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ من یه مدتی رشت بودم انزلی چیا یه شعری می خوندن یادم نیس:انزلی چی آبایه آبایه ... نمیدونم چی چی! نگی بقیشوها اینجا بعد من باید با اینا جنگ کنم میگن انزلی چی آبایه ... ابرار ....! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ همچین گفتی کلان شهر فکر کردم تهرانه:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من یه مدتی رشت بودم انزلی چیا یه شعری می خوندن یادم نیس:انزلی چی آبایه آبایه ... نمیدونم چی چی! آبای انزلی چی ها به داداش میگن آبای 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ دریا از کدوم طرفه؟؟؟؟؟ رشت که دریا نداره بابابزرگ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ دست رو دل رشتیا نزار که خونه یه عمره آرزوی دریا رو دلشون مونده ... دوس دارن دریا و ساحل داشته باشن که اسمشونو از رشت عوض کنن بزارن انزلی عمرا رشتو با انزلیییییی عوض کنم:w00: 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ آبای انزلی چی ها به داداش میگن آبای تو کجایی هستی؟ شمال؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ عمرارشتو با انزلیییییی عوض کنم:w00: اینجا 4/5 تا رشتی داشت از جمله همین امین نپتون. روی اونارو کم کردم روی تورم کم کنم؟ . . الان حتما میگی روی تورو نمیتونم کم کنم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ تو کجایی هستی؟شمال؟ رشتی بچه رشتم البته اصفهان بزرگ شدم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اینجا 4/5 تا رشتی داشت از جمله همین امین نپتون. روی اونارو کم کردم روی تورم کم کنم؟. . الان حتما میگی روی تورو نمیتونم کم کنم ایبه براااااااااااااار آدم زناکانه امره یم شوخی کونه مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ رشتی بچه رشتم البته اصفهان بزرگ شدم اااااا الان یعنی تو رشت خراب شده زندگی میکنی یا کلا بستین رفتین اصفهان؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اون یو اس کات منو کشته یونایتد استیتس آف انزلی:ws28: آبای 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده