رفتن به مطلب

انتخاب کن قبل از اینکه کس دیگه ای برات انتخاب کنه

ارسال های توصیه شده

ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش ندارید

تو این وضیت چه حالی بهتون دست میده

• Like 7
لینک به دیدگاه
ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش ندارید

من هرگز دچار چنین وضعیتی نشدم. همیشه خودم تصمیم گیرنده بودم. حتی یکبار نشده که حرف دیگری را برتر از ترجیح خودم بدونم. هم انتخاب میکنم و هم پاش وامی ایستم. تا آخر خط.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هرگز دچار چنین وضعیتی نشدم. همیشه خودم تصمیم گیرنده بودم. حتی یکبار نشده که حرف دیگری را برتر از ترجیح خودم بدونم. هم انتخاب میکنم و هم پاش وامی ایستم. تا آخر خط.

ایول:ws48::ws48::ws48:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خوشبختانه تا این زمان به کسی این اجازه رو ندادم

یاد گرفتم از فرصتهام خوب استفاده کنم

درست تصمیم بگیرم و پاش وایسم

زمان هم برام خیلی مهمه و زیاد تو تصمیم گیری مشکل ندارم چون خدا رو همیشه کنارم حس کردم و بهش توکل میکنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

هان؟:hanghead:

نمیدونم:hanghead:

خودت باید انتخاب کنی و اجازه دخالت به کسی ندی حتی من:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوشبختانه تا این زمان به کسی این اجازه رو ندادم

یاد گرفتم از فرصتهام خوب استفاده کنم

درست تصمیم بگیرم و پاش وایسم

زمان هم برام خیلی مهمه و زیاد تو تصمیم گیری مشکل ندارم چون خدا رو همیشه کنارم حس کردم و بهش توکل میکنم

آورین خوبه:ws31:

شکلک خندت کو:banel_smiley_4::ws17:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خدایی عکس گذاشتنت شده سوژه ها

خوب این شکلکها هم کاربرد دارن واسه این مواقع که من بهنحو احسن ازشون استفاده میکنم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته این موضوع رو من توی مجله موفقیت خوندم گفتم بذارم بقیه بچه ها استفاده کنن یه داستان هم ضمیمش بود که الان یادم رفته اگر یادم اومد براتون میذارمش

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته این موضوع رو من توی مجله موفقیت خوندم گفتم بذارم بقیه بچه ها استفاده کنن یه داستان هم ضمیمش بود که الان یادم رفته اگر یادم اومد براتون میذارمش

پس بگو چرا تاپیکت ناقصه:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یه بار خیلی بد گیر کردم

به کسی اجازه دخالت ندادم اما کمی بیش از حد صبر کردم و تصمیمو گرفتم

خیلی سخت بود خیلی :hanghead:

هنوز گاهی با خودم می گم کاش به جای این راه اون یکی رو انتخاب می کردم ولی آخر همه ی این افکار با وجود ناراحتی و سردرد زیاد به خودم آفرین می گم بابت انتخابم

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب باید بگم نه چون آدمی هستم که خیلی راحت تصمیم میگیرم فقط چند ساعت فکر لازم داره و یکم اعتماد به نفس:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

واسه من تا دلت بخواد......

البته به کسی نمیگم انتخاب کن بجای من اما انقدر از بقیه تاثیر میگیرم و همه ی گزینه ها رو بالا پایین میکنم تا خل شم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اره من سر هر چی کلی فکر میکنم تا تصمیم بگیرم حتی راه خونه:ws3:اما اجازه دخالت :ws52:راستش منسر تصمیمام کلی مشورت میکنم یکی با دایی بزرگم یکی با مامانم و گاهی داداش بزرگم :banel_smiley_4:وقتی مشورت کردم بالا پایین میکنم تا تصمیم بگیرم:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من یه بار خیلی بد گیر کردم

به کسی اجازه دخالت ندادم اما کمی بیش از حد صبر کردم و تصمیمو گرفتم

خیلی سخت بود خیلی :hanghead:

هنوز گاهی با خودم می گم کاش به جای این راه اون یکی رو انتخاب می کردم ولی آخر همه ی این افکار با وجود ناراحتی و سردرد زیاد به خودم آفرین می گم بابت انتخابم

کار خوبی کردی.:icon_gol:

لینک به دیدگاه

من توی همین چند روز اخیر واقعا تو شرایطی قرار گرفتم که مجبور به انتخاب بودم جالب اینجاست که انتخابم بین دو گزینه ای بود که یکیش علاقه ی خودمه و اون یکی علاقه و مصلحت اطرافیانم

من همیشه با مشورت کار می کنم هیچ وقت هم مبارزه نکرده بودم ولی این چند روز تا اون جایی که تونستم جنگیدم تا اون چیزی که ارزومه و عقیده ی منه رو از دست ندم

خداروشکر تا این جا خیلی خوب پیش رفتم

ولی حسی که داشتم مثل حس مسابقات بکسه

راند اول رو خانوادم بردن راند دو رو من حالا تو این راند سه تا اینجا که به نفع من بوده

بچه ها توروخدا برام دعا کنید بازم بتونم پیش برم کارم بدجوری گیره...:ws21:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من متاسفانه بارها این اشتباه را کردم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...