Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش ندارید تو این وضیت چه حالی بهتون دست میده 7
غایب 4790 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش نداریدتو این وضیت چه حالی بهتون دست میده من هرگز دچار چنین وضعیتی نشدم. همیشه خودم تصمیم گیرنده بودم. حتی یکبار نشده که حرف دیگری را برتر از ترجیح خودم بدونم. هم انتخاب میکنم و هم پاش وامی ایستم. تا آخر خط. 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من هرگز دچار چنین وضعیتی نشدم. همیشه خودم تصمیم گیرنده بودم. حتی یکبار نشده که حرف دیگری را برتر از ترجیح خودم بدونم. هم انتخاب میکنم و هم پاش وامی ایستم. تا آخر خط. ایول:ws48: 4
sookut 13735 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش نداریدتو این وضیت چه حالی بهتون دست میده خوشبختانه تا این زمان به کسی این اجازه رو ندادم یاد گرفتم از فرصتهام خوب استفاده کنم درست تصمیم بگیرم و پاش وایسم زمان هم برام خیلی مهمه و زیاد تو تصمیم گیری مشکل ندارم چون خدا رو همیشه کنارم حس کردم و بهش توکل میکنم 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش نداریدتو این وضیت چه حالی بهتون دست میده :banel_smiley_4: هان؟ نمیدونم خودت باید انتخاب کنی و اجازه دخالت به کسی ندی حتی من 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 خوشبختانه تا این زمان به کسی این اجازه رو ندادمیاد گرفتم از فرصتهام خوب استفاده کنم درست تصمیم بگیرم و پاش وایسم زمان هم برام خیلی مهمه و زیاد تو تصمیم گیری مشکل ندارم چون خدا رو همیشه کنارم حس کردم و بهش توکل میکنم آورین خوبه شکلک خندت کو 2
sookut 13735 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 خدایی عکس گذاشتنت شده سوژه ها خوب این شکلکها هم کاربرد دارن واسه این مواقع که من بهنحو احسن ازشون استفاده میکنم 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 البته این موضوع رو من توی مجله موفقیت خوندم گفتم بذارم بقیه بچه ها استفاده کنن یه داستان هم ضمیمش بود که الان یادم رفته اگر یادم اومد براتون میذارمش 2
sookut 13735 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 البته این موضوع رو من توی مجله موفقیت خوندم گفتم بذارم بقیه بچه ها استفاده کنن یه داستان هم ضمیمش بود که الان یادم رفته اگر یادم اومد براتون میذارمش پس بگو چرا تاپیکت ناقصه 2
کهربا 18089 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من یه بار خیلی بد گیر کردم به کسی اجازه دخالت ندادم اما کمی بیش از حد صبر کردم و تصمیمو گرفتم خیلی سخت بود خیلی هنوز گاهی با خودم می گم کاش به جای این راه اون یکی رو انتخاب می کردم ولی آخر همه ی این افکار با وجود ناراحتی و سردرد زیاد به خودم آفرین می گم بابت انتخابم 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش نداریدتو این وضیت چه حالی بهتون دست میده خوب باید بگم نه چون آدمی هستم که خیلی راحت تصمیم میگیرم فقط چند ساعت فکر لازم داره و یکم اعتماد به نفس 1
hodaa 5488 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 واسه من تا دلت بخواد...... البته به کسی نمیگم انتخاب کن بجای من اما انقدر از بقیه تاثیر میگیرم و همه ی گزینه ها رو بالا پایین میکنم تا خل شم 2
VINA 31339 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش نداریدتو این وضیت چه حالی بهتون دست میده اره من سر هر چی کلی فکر میکنم تا تصمیم بگیرم حتی راه خونهاما اجازه دخالت راستش منسر تصمیمام کلی مشورت میکنم یکی با دایی بزرگم یکی با مامانم و گاهی داداش بزرگم وقتی مشورت کردم بالا پایین میکنم تا تصمیم بگیرم 1
غایب 4790 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من یه بار خیلی بد گیر کردم به کسی اجازه دخالت ندادم اما کمی بیش از حد صبر کردم و تصمیمو گرفتم خیلی سخت بود خیلی هنوز گاهی با خودم می گم کاش به جای این راه اون یکی رو انتخاب می کردم ولی آخر همه ی این افکار با وجود ناراحتی و سردرد زیاد به خودم آفرین می گم بابت انتخابم کار خوبی کردی.
حانی 3371 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من توی همین چند روز اخیر واقعا تو شرایطی قرار گرفتم که مجبور به انتخاب بودم جالب اینجاست که انتخابم بین دو گزینه ای بود که یکیش علاقه ی خودمه و اون یکی علاقه و مصلحت اطرافیانم من همیشه با مشورت کار می کنم هیچ وقت هم مبارزه نکرده بودم ولی این چند روز تا اون جایی که تونستم جنگیدم تا اون چیزی که ارزومه و عقیده ی منه رو از دست ندم خداروشکر تا این جا خیلی خوب پیش رفتم ولی حسی که داشتم مثل حس مسابقات بکسه راند اول رو خانوادم بردن راند دو رو من حالا تو این راند سه تا اینجا که به نفع من بوده بچه ها توروخدا برام دعا کنید بازم بتونم پیش برم کارم بدجوری گیره... 1
danielo 15239 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 ایا تا حالا تو زندگیتون شده که سر یه دوراهی گیر کنید وندونید کدوم راه رو انتخاب کنیدوانقدر منتظر شید و لفت بدید که یا کسی براتون چیزی رو انتخاب کنه یا با گذر زمان تمام انتخاباتون از بین بره وشما مجبور به ادامه راهی بشید که دوسش نداریدتو این وضیت چه حالی بهتون دست میده من متاسفانه بارها این اشتباه را کردم 1
ارسال های توصیه شده