El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ قبل اینکه اشفتگی ذاتی من به متن منتقل بشه خلاصه ومفید حرف اخررو بزنیم وبه کارامون ادامه بدیم الان نزدیک دوساله که دراین انجمن با تمام مشکلات ومسایل درکنار شما دوستان گرامی بودم وعنوانی هم که داده شده صرفا جهت ارائه خدمتیست که از دستم برمیاده وهرگونه کوتاهی دراین زمینه مسلما به شخص خودم برمیگرده با توجه به حجم بسیار بالای کارهای عقب افتاده ومشکلاتی که هرروز به شکلی تازه سرراهم سبز میشن تصمیم اجباری مشمول حالم شده که از فضای نت نه به طور کامل که با اب باریکه ای درحد سد جوع دور باشم لذا این مسئله با انجام مسئولیت که مهمترین قسمت داشتن عنوان هست منافات بزرگی داره برای اینکه تداخلی درانجام امور سایت پیش نیاد ادمین گرامی پیشنهاد منو بالاخره پذیرفتند واز امشب با عنوان کاربر ساده درخدمت دوستان خواهم بود مطمئنا به کمک شما عزیزان تلاشهای قبلیمان درراستای ایجاد محیطی با نشاط وفنی ودوستانه ودرعین حال پاسخگو ادامه یافته وبه ثمرخواهند نشست...من هم اگر از دست این مشکلات دچار انباشتگی خلاص شوم هرجا که صلاح ببینند درخدمت دوستان کماکان خواهم بود از تمامی دوستانی که دراین مدت منو تحمل کردند ودرتالارهای فنی وغیرفنی همراه وهم صحبتمان بودند صمیمانه سپاسگزارم از برادران عارف به خاطر تمامی زحماتی که برای انجمن متحمل شدند ومیشوند نیز صمیمانه سپاسگزارم این انجمن به یمن حضور وتلاشهای تک تک کاربران فهیم وزحمتکشی که بی ادعا وصمیمانه زحمت میکشند سرپا مانده وامیدوارم روزبروز پیشرفت وکامیابی حاصل این تلاشها باشد. سعی میکنم درهر فرصت ممکن به انجمن سربزنم ودرکنار شما عزیزان باشم دوستدارشما 91/1/13 عمواسپاو خسته نباشی سجاد جان عنوان مهم نیست مهم حضورت هست باریک ولی طویل 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ قبل اینکه اشفتگی ذاتی من به متن منتقل بشه خلاصه ومفید حرف اخررو بزنیم وبه کارامون ادامه بدیم الان نزدیک دوساله که دراین انجمن با تمام مشکلات ومسایل درکنار شما دوستان گرامی بودم وعنوانی هم که داده شده صرفا جهت ارائه خدمتیست که از دستم برمیاده وهرگونه کوتاهی دراین زمینه مسلما به شخص خودم برمیگرده با توجه به حجم بسیار بالای کارهای عقب افتاده ومشکلاتی که هرروز به شکلی تازه سرراهم سبز میشن تصمیم اجباری مشمول حالم شده که از فضای نت نه به طور کامل که با اب باریکه ای درحد سد جوع دور باشم لذا این مسئله با انجام مسئولیت که مهمترین قسمت داشتن عنوان هست منافات بزرگی داره برای اینکه تداخلی درانجام امور سایت پیش نیاد ادمین گرامی پیشنهاد منو بالاخره پذیرفتند واز امشب با عنوان کاربر ساده درخدمت دوستان خواهم بود مطمئنا به کمک شما عزیزان تلاشهای قبلیمان درراستای ایجاد محیطی با نشاط وفنی ودوستانه ودرعین حال پاسخگو ادامه یافته وبه ثمرخواهند نشست...من هم اگر از دست این مشکلات دچار انباشتگی خلاص شوم هرجا که صلاح ببینند درخدمت دوستان کماکان خواهم بود از تمامی دوستانی که دراین مدت منو تحمل کردند ودرتالارهای فنی وغیرفنی همراه وهم صحبتمان بودند صمیمانه سپاسگزارم از برادران عارف به خاطر تمامی زحماتی که برای انجمن متحمل شدند ومیشوند نیز صمیمانه سپاسگزارم این انجمن به یمن حضور وتلاشهای تک تک کاربران فهیم وزحمتکشی که بی ادعا وصمیمانه زحمت میکشند سرپا مانده وامیدوارم روزبروز پیشرفت وکامیابی حاصل این تلاشها باشد. سعی میکنم درهر فرصت ممکن به انجمن سربزنم ودرکنار شما عزیزان باشم دوستدارشما 91/1/13 عمواسپاو موفق باشی ایشالللله کامل کم رنگ نشی همیشه در قلب ها می مونی :boos: 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشید من دیروز اینترنتی اشتراک طلایی و امتیاز طلایی خریدم میخوام بدونم رسیده یا نه؟ 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ متشکرم. امروز یا فردا رسیدگی می شه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ تبریک به مدیران ارشد جدید و با ارزوی باز شدن پروفایل همه مدیران ارشد !!!!! 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ حیف بود سجاد دیگه ارشد نیست، ولی این 2 تا جدیدا هم خیلی خوبن دستتون درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ چرا تاپیک های گفتگوی ویژه اعضای طلایی رو پاک کردین؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ امیدوارم سجاد عزیز کمرنگ نشند که به وجودشون خیلی نیازهو تبریک هم به مدیرای جدید و این همه تغییر و تحول. چه چیزا که آدم دستگیرش نمیشه با خوندن این تاپیک و دیدن تاپیکای مشابه.... چقدر ساده بودم که همیشه سکوت کردم..... البته حالام سعی میکنم هیچی نگم..البته سعی میکنم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ چرا تاپیک های گفتگوی ویژه اعضای طلایی رو پاک کردین؟ با اجازه چون یه مشکلی وجود داشت تاپیک هایی که از گفتگو ازاد رفته بودن اونجا بچه های گفتگو طلائی اگر تشکر میکردن یا نقل قول میگرفتن از افراد افراد عادی تشکر و نقل قول رو متوجه میشدند اما نمی تونستند ببیننن تاپیک رو بعضی از بچه ها اعتراض کردن فعلا که تاپیک ها حذف شدن 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ با اجازه چون یه مشکلی وجود داشت تاپیک هایی که از گفتگو ازاد رفته بودن اونجا بچه های گفتگو طلائی اگر تشکر میکردن یا نقل قول میگرفتن از افراد افراد عادی تشکر و نقل قول رو متوجه میشدند اما نمی تونستند ببیننن تاپیک رو بعضی از بچه ها اعتراض کردن فعلا که تاپیک ها حذف شدن دلیل اصلیش و از محمد پرسیدم اکثر استارتر های تاپیک خودشون در خواست حذف تاپیک و داده بودن و محمد هم حذف کرد ولی در حد چند تا تاپیک مونده بود اونا هم حذف شده ولی اگر استارتی میخواد تاپیکش برگرده بگه من الان برمیگردونم 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ سلام یه نکته داشتم تو نت چرخ میزدم تو یه سایتی جز لینک های روزانه دیدم یه سایت هست به اسم نو اندیشان جالب بود روش کلیک کردم دیدم سایت اصلی نواندیشان باز شدددددددددددددد http://www.noandishaan.com نکته ای که اونجا به چشمم خورد این بودددد که بالای 90% مقالاتی که اونجا هستن فاقد عکس هستن به نظرتون قشنگ تر نیست حداقل برای هر مقاله یه عکس مرتبط با اون مقاله هم قرار بدیددددد فکر نکنم کار سختی باشههههه 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی از پیشنهاد خوبت، سعی می کنیم بیشتر رعایت کنیم. البته در آینده یه مسئول نیازه تا مطالب با نظم بهتری قرار بگیره 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ سلام چرا پست من از تاپیک [h=3]شما رعیت هستید یا شهروند؟[/h] حذف شده ؟ یه پاسخ کاملا جدی و مبتنی بر مباحث تئوریک مطرح کردم که پایه و اساس علمی داشته 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ سلام چرا پست من از تاپیک [h=3]شما رعیت هستید یا شهروند؟[/h] حذف شده ؟ یه پاسخ کاملا جدی و مبتنی بر مباحث تئوریک مطرح کردم که پایه و اساس علمی داشته شما یه پیغام خصوصی دادید یه گزارش تخلف دادید یه بار هم اینجا مطرح کردید یک بار هم بگید جواب میگیرید تشریف ببرید دفتر تالار آزاد دلیل حذف رو از مدیران تالار بپرسید 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ جالبه که مهملاتی با عنوان تاپیک گافهای فردوسی هیچ برخوردی باهاش نشد اما تاپیک پاسخ به جستار گافهای فردوسی ،تحت تاثیر توهین های یک فرد سریعا بسته شد..... جالب بود..... 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ جالبه که مهملاتی با عنوان تاپیک گافهای فردوسی هیچ برخوردی باهاش نشد اما تاپیک پاسخ به جستار گافهای فردوسی ،تحت تاثیر توهین های یک فرد سریعا بسته شد.....جالب بود..... بسته شد تا رسیدگی بشه حتما با شخص یا اشخاص خاطی برخورد میشه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ تاپیک گاف های فردوسی توهین به هیچ احدالناسی نکرده اگه اون تاپیک پاک بشه کاملا این حق رو برای خودم قائلم دوباره استارتش کنم گفتم که بعدا نگین نگفتی لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ بسته شد تا رسیدگی بشه حتما با شخص یا اشخاص خاطی برخورد میشه من زیاد اهل انتقاد نیستم..بزار دیگه هرچی میشه بشه... اینجا هم داره گزینشی عمل میشه...برا همینه که برخی به خودشون هر حقی رو میدن.... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ من زیاد اهل انتقاد نیستم..بزار دیگه هرچی میشه بشه...اینجا هم داره گزینشی عمل میشه...برا همینه که برخی به خودشون هر حقی رو میدن.... منظورشون حق توهین به نژادپرستان محترم هست لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ لطفا اینجا بحث نکنید هر نوع توهینی به عقاید هر قشری باش برخورد میشه و ترک و لر و فارس و عرب هم نداره 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده