spow 44198 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 تباهی کرم کوچکیست. در درون رشد میکند. چنانکه میپیچد بلندای تبالود شب بر بادهای لزج . که می آیند از پشت پینه های راه . که میچکد از سوراخهای دلشان ، ستاره های شب آغازین وقتی که هنوز خدایی نبود که بیفتد تهی های فراخ از تمام حفره های رنجور ِ تنش. روی این روزهای سعب. و . سگهای هار یاس. بیهوده میجویدند استخوانهای مردمان نومید را که مغزتمام لحظه های ما پوک بود اکنون ما خواب میبینیم تنها و دلمان در تب ، چشمه های پنهانی را زیر پوست هذیان میشکوفاند 11
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 تیر، 2014 دوستان عزیز با توجه به اطلاع رسانی قبلی: http://www.noandishaan.com/forums/thread55.html#post1387701 و البته با چند روز تأخیر، خواستم بگم که از امشب امضایی که خارج از شرایط تعیین شده باشه، دیده بشن بهشون تذکر داده میشه. خواستم قبلش هم باز یه اطلاع رسانی کرده باشم که دوستانی که بهشون گفته میشه از دستمون ناراحت نشن تو مرحله اول امضاهای طولانی که تعداد خط های زیادی توشون هست مدنظر قرار میگیره. 11
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 شهریور، 2014 در ادامه توجه به شرایط امضا از این به بعد فاصله های خالی ابتدا و انتهای امضا بدون اطلاع قبلی حذف میشن فاصله زیاد وسط امضا هم بعد از اطلاع رسانی حذف میشن. 12
not found 16275 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 ما خواهان برگرداندن چت باکس به صورت جدی هستیم قول میدیم شلوغ نکنیم حرف بد نزنیم دست به چیزی نزنیم اصن زنونه مردونه ش میکنیم 11
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 ما خواهان برگرداندن چت باکس به صورت جدی هستیمقول میدیم شلوغ نکنیم حرف بد نزنیم دست به چیزی نزنیم اصن زنونه مردونه ش میکنیم چت باکس یه مشکل فنی داره به محض برطرف شدن اش برگشت داره میشه خیالت راحت 10
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 ما خواهان برگرداندن چت باکس به صورت جدی هستیمقول میدیم شلوغ نکنیم حرف بد نزنیم دست به چیزی نزنیم اصن زنونه مردونه ش میکنیم به شدت موافقم آقا دمت گرم هانی حالا علت افسردگی این روزامو فهمیدم اصن از وقتی این چت باکس محو شده،من دیگه مث قبل یستم چرخ زندگیم پنچر شده خودمو تو اتاق حبس کردم و با هیشکی هم حرف نمیزنم 9
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 مگه انجمن چت باکس داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داستان چیه؟؟ 9
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 به شدت موافقمآقا دمت گرم هانی حالا علت افسردگی این روزامو فهمیدم اصن از وقتی این چت باکس محو شده،من دیگه مث قبل یستم چرخ زندگیم پنچر شده خودمو تو اتاق حبس کردم و با هیشکی هم حرف نمیزنم ما خواهان برگرداندن چت باکس به صورت جدی هستیمقول میدیم شلوغ نکنیم حرف بد نزنیم دست به چیزی نزنیم اصن زنونه مردونه ش میکنیم همین که دوستان گفتند چی بود چت باخس اره همون باشه 8
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 مگه انجمن چت باکس داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داستان چیه؟؟ آره.داشت. تو بخش گفتگوی ویژه تالار گفتگوی آزاد 10
not found 16275 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 چت باکس یه مشکل فنی داره به محض برطرف شدن اش برگشت داره میشه خیالت راحت من تعهد محضری میخوام آخه بووووووووق میگفت چت باکس پر!!! 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 من تعهد محضری میخوامآخه بووووووووق میگفت چت باکس پر!!! بابا نیگران نباش مو خودوم هستوم ریدیفش میکونوم 5
not found 16275 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 بابا نیگران نباشمو خودوم هستوم ریدیفش میکونوم دوباره برش گردوندن. فقط ما قابل نبودیم خبرمون کنن:1111: 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 من تعهد محضری میخوامآخه بووووووووق میگفت چت باکس پر!!! حرف من سندِ خیالت راحت آسوده بخواب نــــــــــــــه چت باکس نپـــــــــــــر 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 دوباره برش گردوندن. فقط ما قابل نبودیم خبرمون کنن:1111: اگر با شیخ همکاری میکردی خبرت میکردن 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 دوباره برش گردوندن. فقط ما قابل نبودیم خبرمون کنن:1111: خانوم Mina Yousefi خودش از کسایی بودن که بیشترین استفاده رو داشتن 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 خانوم Mina Yousefi خودش از کسایی بودن که بیشترین استفاده رو داشتن بله دقیقا چت باکس باعث شد نرم افزار lightroom از Vergil یاد بگیرم و به سطح اطلاعاتم افزوده بشه 6
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 سلام تو پروفم میرم دعوت از دوستان رو بزنم فهرست شکلکها می یاد چون من از شکلک زیاد استفاده میکنم برام گذاشتین یا برا همه اینجوریه ممنون دوست خوبم 4
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 سلام وقتی توی تاپیکی که من قبلا توش نوشتم ، کسی مطلبی میزاره ، برام یک ایمیل اطلاع رسانی میاد، چیکار کنم که دیگه نیاد؟ تشکر 7
not found 16275 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 سلام وقتی توی تاپیکی که من قبلا توش نوشتم ، کسی مطلبی میزاره ، برام یک ایمیل اطلاع رسانی میاد، چیکار کنم که دیگه نیاد؟ تشکر سلام کلیدهای میانبر > موضوعات مشترک شده > انتخاب تیک تایپیک مورد نظر > موضوعات انتخاب شده (اون پایین سمت چپ) > حذف اشتراک 11
ارسال های توصیه شده