Strelitzia 17128 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 واسه ما هم ناگهانی بود اون اتفاق سال 2012 همین بود مارو تا حد نابودی برد ولی با تلاش متخصصان ایرانی و توامند عارفیان سایت به روزهای اوج خود برگشتدیگه شرمنده این چند روزه پست ها و تاپیک ها به علت مشکلات فنی پریدند و هر کاری کردیم نمیشه برگردونو اونارو دیگه ببخشید پاک شد ایشالا همه چی از این به بعد آرومه تا 2012 سال دیگه دشمنت شرمنده! ایشالا... ( الان قانع شدم مثلا:icon_razz:) 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 دشمنت شرمنده!ایشالا... ( الان قانع شدم مثلا:icon_razz:) :2i1d1co:گول خوردی بازم پست بده پستات میپره اسپم نکن:ws3: 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 آقا اگه مشکلات کامل حله با به کار های علمیمون بپردازیم عجب فیلمایی هستین شما یعنی تا الان به خاطر این مشکلات دست نگه داشته بودین آقا ببپردازین مشکلات حله سرعت سایت به این هولوویی کجا دیده بودین 4
Lean 56970 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 عجب فیلمایی هستین شما یعنی تا الان به خاطر این مشکلات دست نگه داشته بودینآقا ببپردازین مشکلات حله سرعت سایت به این هولوویی کجا دیده بودین آورین آورین پیر شی جوون گفتیم دوباره کاری میشه کارای علمی تعطیل بود حالا که حله شروع میکنیم به کار علمی فخط بپره دیگه خود دانی 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 خوب مثل اینکه مشکلات حل شد بریم سرکارمون سرعت خیلی خوبه... خیلی عااالی دوشواری نداریم 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 ولی من همون یه روز که همه چی پرید تقریبا 150 امتیازم پرید :icon_razz: آتروس امتیازام رو پس بده 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 ولی من همون یه روز که همه چی پرید تقریبا 150 امتیازم پرید :icon_razz:آتروس امتیازام رو پس بده حریص این همه امتیاز داره تو لنگ 150 تایی بابا من 160تا امتیازم پرید دم نزدم دنبال چی میگردی قاتل بروسلی؟لباس بروسلی؟ بابا بروسلی لخت بود نگرد الکی:ws3: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 حریص این همه امتیاز داره تو لنگ 150 تاییبابا من 160تا امتیازم پرید دم نزدم دنبال چی میگردی قاتل بروسلی؟لباس بروسلی؟ بابا بروسلی لخت بود نگرد الکی:ws3: من باید برسم به قله امتیازات (زر مفت میزنم) چه ربطی به بروس علی داره؟ 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 من باید برسم به قله امتیازات (زر مفت میزنم) چه ربطی به بروس علی داره؟ باید برسی سر قله از اون بالا پایین رو نیگا کنی بگی آی انجمن من این بالام همه میگن باشه بای بای:icon_razz: الان راضی میشی اون وقت فخر فروشه مکانیکی 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 اسفند، 2012 باید برسی سر قله از اون بالا پایین رو نیگا کنی بگی آی انجمن من این بالامهمه میگن باشه بای بای:icon_razz: الان راضی میشی اون وقت فخر فروشه مکانیکی یه مهندس مکانیک همیشه باید بهترین باشه آتروس معندنی با آب معدنی نسبتی داری؟ 6
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 23 اسفند، 2012 راهی هست این پیام خصوصی های تبلیغاتی برامون فرستاده نشه؟ منظورتون کدوم تبلیغاته؟ اگر منظورتون پیغام های کاربران نه نمیشه اگر مشکلی با هر پیغامی دارید نهایتا بخونید و پاکش کنید فکر نکنم کار زیاد سختی باشه چون هر کاربری که پیغام خصوصی میفرسته حتما دنبال جذب و حمایت شماست حالا اگر دوست ندارید شخصی می تونید پاکش کنید 6
spow 44203 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 2012 بالاخره گیرت میندازم! چندوقت پیش که داشتم میرفتم 200 تا ازپستام یهو کم شد برگشتم دیدم 400 تا از پستام کم شده امروز از ظهر تا عصر هم 5 تاش کم شده 5
O-N 10554 ارسال شده در 24 اسفند، 2012 بالاخره گیرت میندازم! چندوقت پیش که داشتم میرفتم 200 تا ازپستام یهو کم شد برگشتم دیدم 400 تا از پستام کم شده امروز از ظهر تا عصر هم 5 تاش کم شده كيو؟ :(50): آمار پستا رو دارين هميشه ميتونه به خاطر فرستادن تاپيكاي قديمي يا لينك تركيده به بايگاني باشه. ميتونه هم به خاطر ادغام پست و اينطور چيزا باشه. 3
spow 44203 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 2012 كيو؟ :(50):آمار پستا رو دارين هميشه ميتونه به خاطر فرستادن تاپيكاي قديمي يا لينك تركيده به بايگاني باشه. ميتونه هم به خاطر ادغام پست و اينطور چيزا باشه. خب لینک اگه ترکیده بگن اصلاحش کنم اگه نشد اونوقت یه مسئله جداست ولی این جور پستا زیاد نیستن پستای منم اغلب قابل ادغام نیستن چون به تفکیک موضوع پستامو میزنم بایگانی هم که امارشو گرفتم وراکد بوده میمونه وجود روح خبیث تو انجمن یا یکی که خیلی پاپیچ پستای منه درهردوصورت بالاخره گیرش میندازم ووسط میدون کلاغ انجمن دارش میزنم 6
O-N 10554 ارسال شده در 24 اسفند، 2012 خب لینک اگه ترکیده بگن اصلاحش کنم اگه نشد اونوقت یه مسئله جداست ولی این جور پستا زیاد نیستنپستای منم اغلب قابل ادغام نیستن چون به تفکیک موضوع پستامو میزنم بایگانی هم که امارشو گرفتم وراکد بوده میمونه وجود روح خبیث تو انجمن یا یکی که خیلی پاپیچ پستای منه درهردوصورت بالاخره گیرش میندازم ووسط میدون کلاغ انجمن دارش میزنم يني يه آدمي اينقدر بيكار باشه كه به خاطر خصومتهاي شخصي بشينه شونصدتا از پستاي شما رو پاك كنه :JC_thinking: حس بديه. نه؟ "مدیران تالارها مختارهستن برای اعتلای تالارشون هر فرایند بهینه شده ای رو اجرا کنن." منم مديرم و محكم پشت همكارانم ايستادهام حالا شايد در پستو پيگيري نموديم ببينيم چي شد. نتيجه رو هم به شما نميگيم! بعـــله...! اي بابا ... جواني كجايي كه ياد اين قسمتت خيلي بهخير نشد! 3
spow 44203 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 2012 يني يه آدمي اينقدر بيكار باشه كه به خاطر خصومتهاي شخصي بشينه شونصدتا از پستاي شما رو پاك كنه :JC_thinking: حس بديه. نه؟ "مدیران تالارها مختارهستن برای اعتلای تالارشون هر فرایند بهینه شده ای رو اجرا کنن." منم مديرم و محكم پشت همكارانم ايستادهام حالا شايد در پستو پيگيري نموديم ببينيم چي شد. نتيجه رو هم به شما نميگيم! بعـــله...! اي بابا ... جواني كجايي كه ياد اين قسمتت خيلي بهخير نشد! یعنی فقط یه درصد احتمال بده من دوباره تورو از نزدیک میبینم اونم بزودی 3
O-N 10554 ارسال شده در 24 اسفند، 2012 یعنی فقط یه درصد احتمال بده من دوباره تورو از نزدیک میبینم اونم بزودی چرا؟ من كه كاري نكردم. درس استاد رو خوب ياد گرفتم و حالا بازگوش كردم. حالا اين وسط يه گريزيم به خاطرات نه چندان دور و دلانگيزمان زديم. 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 24 اسفند، 2012 خب لینک اگه ترکیده بگن اصلاحش کنم اگه نشد اونوقت یه مسئله جداست ولی این جور پستا زیاد نیستنپستای منم اغلب قابل ادغام نیستن چون به تفکیک موضوع پستامو میزنم بایگانی هم که امارشو گرفتم وراکد بوده میمونه وجود روح خبیث تو انجمن یا یکی که خیلی پاپیچ پستای منه درهردوصورت بالاخره گیرش میندازم ووسط میدون کلاغ انجمن دارش میزنم من بی خبرم م 1
ارسالهای توصیه شده