eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها نمی دونم تو دهه محرم دقت به نوحه های جدیدی که میزاشتن کردین یا نه . ولی نظرتون رو میخوام در مورد این یکی بدونم [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در ضمن این تایپیک سیاسی نیس عاشقان و دوستداران آغا میتونن این آهنگ رو بصورت کامل از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنن 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ 14 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ کار خوبی میکنی .... اما واسه خنده اینو گوش بده 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ مداحی جدیدا تبدیل به یه منبع درآمد خوب شده حتی یک کلمش هم ارزش گوش دادن نداره 11 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من که نوحه موحه گوش ندادم تا حالا... به قول علی حاتمی ما خودمون مصیبتیم! گریه کن نداریم! ولی این دیگه نوبر بود واقعاً... :icon_pf (34): یکی دیگه رو کشتن، واسۀ یکی دیگه ناله میکنه که [سوووووووووت] (در راستای CیاC نبودن تاپیک حذف شد) تریبونی برای خط و نشون کشیدن و اذن جهاد! خواستن!! آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه یا بزنه تو سر خودش انقدر خون به دل ..... نکن (در راستای CیاC نبودن تاپیک حذف شد) پل پشت سرتو یکی یکی خراب نکن :scared9: آخه بی حیاییم اندازه داره به خدا کارتون با کوفیا فرقی نداره به خدا :icon_razz: :sigh::sigh::sigh::sigh: در ضمن این تایپیک سیاسی نیسلا رَیبَ فیه 10 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یه حدود 2 3 سال پیش تو اصفهان یه جایی هست با نام بیت العباس خیلی خیلیبزرگ و صاف سر خیابون نظر که پاتوق جووناست و زمین هم خیلی اون جا گرون و خلاصه در امد این بیت العباسم بالاااا... میخواستند محمود کریمی رو بیارند برای 2 3 روز ... گفته بوده باید هتل و بلیط و این ها برام بگیرید + 5 میلیون تومن ... واقعا عشق به اهل بیت چه کارا که نمیکنه ... 13 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یه حدود 2 3 سال پیشتو اصفهان یه جایی هست با نام بیت العباس خیلی خیلیبزرگ و صاف سر خیابون نظر که پاتوق جووناست و زمین هم خیلی اون جا گرون و خلاصه در امد این بیت العباسم بالاااا... میخواستم محمود کریمی رو بیارند برای 2 3 روز ... گفته بوده باید ختل و بلیط و این ها برام بگیرید + 5 میلیون تومن ... واقعا عشق به اهل بیت چه کارا که نمیکنه ... بیت العباس همونی نیس که مال ارمنیاس میگن نذری مشروب میدن 5 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بیت العباس همونی نیس که مال ارمنیاس میگن نظری مشروب میدن راستش دقیق نمیدونم ولی یه چیزایی تو ذهنم هست ... زمینش که وقفی ... شاید یه ارمنی مسلمون شده 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ این نوحه سبکش جدیده هر کی گوش نداده بنیوشه :sorry: 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ منم پارسال شب عاشورا یه جایی رفتم به نام خونه ی دایی دایی ها موسوی با اسم ملا فحش میداد بعدش حرفای دینی می زد گفت خانوم ها میپرسن فلسفه ی حجاب چیه؟ به تو چه فلسفه ی حجاب چیه اصلا خدا دلش خواسته بگه زن ها حجاب داشته باشن توام باید حجاب داشته باشی فردا شبش شام غربیان مداح می گفت یا علی یا خامنه ای همه سینه می زدن شاید نیم ساعت هی یا علی یا خامنه ای کردن منم اومدم بیرون یک کلمه هم حرفی از امام حسین نشد:icon_pf (34): امسال هم رفتم یه جای دیگه دیدیم باز همون دایی دایی ها هستن اسمشونو گذاشتن هیئت شهدای گمنام فرمانده سپاه قزوین آورده بودن از جنگ تعریف می کرد:icon_pf (34)::icon_pf (34): عزاداریشون هیچ ربطی به امام حسین عاشورا نداره هیچ سال شانس ندارم هر جا میرم اونا هستن 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا از این خزعبلات گوش نمیدم ولی خدا نبخشتشون نصفه شب با اون طبلهاشون همچین میزنند که دزدگیر ماشنها راه می افته آسایش نداریم... خوب معلومه که دیگه امام حسین و یاران قصه شون تکراری شده باید ورژن جدید بخونند..... حیف وقت که از این چیزها بشنویم و ببینیم 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ یاد اون رفیقم افتادم روزا میرفتیم با هم شرطی تخته میزدیم شبا میرفت مداحی میکرد. بهش میگفتیم مداح اهل زرت. چه پولی هم میگرفت نامرد. شبی 200 تومن کاسب بود. اونوقت چسبیده به همون هیئت خانواده زندگی میکرد به نون شبش محتاج بود. :icon_pf (34): یه بار شوخی شوخی میخواستیم بریم آبروشو ببریم. ولی دیگه مصالح امت اجازه نداد. 10 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ یادتون رفته که چه طوری به اینجا رسیدیم؟؟؟؟ کاش یکی میپرسید به کجا؟؟؟ بی حیایی هم حدی داره؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sepide16 364 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ والا به خدا..تمام زندگیمون شده غم ...نوحه گوش دادنم که چاشنیش باشه دیگه واویلاست!!! 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ وای من این روضه رو که گوش کردم کلی سبک و راحت شدم دستت دردنکنه (شکلک سبز) 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ کلی حال کردم و حالت معنوی بهم دست داد و در عالم ملکوت سیر کردم... خیلی هم به بصیرتم افزوده شد .... چند وقتی بود از عالم معنا جدا شده بودم...اگه میشه از این برنامه ها بیشتر بزارین!!!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28: نوحه به این شاد کنی نشنیده بودم :ws28: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده