eder 13732 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 سلام بچه ها نمی دونم تو دهه محرم دقت به نوحه های جدیدی که میزاشتن کردین یا نه . ولی نظرتون رو میخوام در مورد این یکی بدونم [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در ضمن این تایپیک سیاسی نیس عاشقان و دوستداران آغا میتونن این آهنگ رو بصورت کامل از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنن 19
Ehsan 112346 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ 14
eder 13732 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ کار خوبی میکنی .... اما واسه خنده اینو گوش بده 6
rezanassimi 9036 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 مداحی جدیدا تبدیل به یه منبع درآمد خوب شده حتی یک کلمش هم ارزش گوش دادن نداره 11
AFARIN 7196 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من که نوحه موحه گوش ندادم تا حالا... به قول علی حاتمی ما خودمون مصیبتیم! گریه کن نداریم! ولی این دیگه نوبر بود واقعاً... :icon_pf (34): یکی دیگه رو کشتن، واسۀ یکی دیگه ناله میکنه که [سوووووووووت] (در راستای CیاC نبودن تاپیک حذف شد) تریبونی برای خط و نشون کشیدن و اذن جهاد! خواستن!! آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه یا بزنه تو سر خودش انقدر خون به دل ..... نکن (در راستای CیاC نبودن تاپیک حذف شد) پل پشت سرتو یکی یکی خراب نکن :scared9: آخه بی حیاییم اندازه داره به خدا کارتون با کوفیا فرقی نداره به خدا :icon_razz: :sigh::sigh::sigh::sigh: در ضمن این تایپیک سیاسی نیسلا رَیبَ فیه 10
morta 3323 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 یه حدود 2 3 سال پیش تو اصفهان یه جایی هست با نام بیت العباس خیلی خیلیبزرگ و صاف سر خیابون نظر که پاتوق جووناست و زمین هم خیلی اون جا گرون و خلاصه در امد این بیت العباسم بالاااا... میخواستند محمود کریمی رو بیارند برای 2 3 روز ... گفته بوده باید هتل و بلیط و این ها برام بگیرید + 5 میلیون تومن ... واقعا عشق به اهل بیت چه کارا که نمیکنه ... 13
eder 13732 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2010 یه حدود 2 3 سال پیشتو اصفهان یه جایی هست با نام بیت العباس خیلی خیلیبزرگ و صاف سر خیابون نظر که پاتوق جووناست و زمین هم خیلی اون جا گرون و خلاصه در امد این بیت العباسم بالاااا... میخواستم محمود کریمی رو بیارند برای 2 3 روز ... گفته بوده باید ختل و بلیط و این ها برام بگیرید + 5 میلیون تومن ... واقعا عشق به اهل بیت چه کارا که نمیکنه ... بیت العباس همونی نیس که مال ارمنیاس میگن نذری مشروب میدن 5
morta 3323 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 بیت العباس همونی نیس که مال ارمنیاس میگن نظری مشروب میدن راستش دقیق نمیدونم ولی یه چیزایی تو ذهنم هست ... زمینش که وقفی ... شاید یه ارمنی مسلمون شده 5
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 منم پارسال شب عاشورا یه جایی رفتم به نام خونه ی دایی دایی ها موسوی با اسم ملا فحش میداد بعدش حرفای دینی می زد گفت خانوم ها میپرسن فلسفه ی حجاب چیه؟ به تو چه فلسفه ی حجاب چیه اصلا خدا دلش خواسته بگه زن ها حجاب داشته باشن توام باید حجاب داشته باشی فردا شبش شام غربیان مداح می گفت یا علی یا خامنه ای همه سینه می زدن شاید نیم ساعت هی یا علی یا خامنه ای کردن منم اومدم بیرون یک کلمه هم حرفی از امام حسین نشد:icon_pf (34): امسال هم رفتم یه جای دیگه دیدیم باز همون دایی دایی ها هستن اسمشونو گذاشتن هیئت شهدای گمنام فرمانده سپاه قزوین آورده بودن از جنگ تعریف می کرد:icon_pf (34)::icon_pf (34): عزاداریشون هیچ ربطی به امام حسین عاشورا نداره هیچ سال شانس ندارم هر جا میرم اونا هستن 9
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 من کلا از این خزعبلات گوش نمیدم ولی خدا نبخشتشون نصفه شب با اون طبلهاشون همچین میزنند که دزدگیر ماشنها راه می افته آسایش نداریم... خوب معلومه که دیگه امام حسین و یاران قصه شون تکراری شده باید ورژن جدید بخونند..... حیف وقت که از این چیزها بشنویم و ببینیم 6
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 یاد اون رفیقم افتادم روزا میرفتیم با هم شرطی تخته میزدیم شبا میرفت مداحی میکرد. بهش میگفتیم مداح اهل زرت. چه پولی هم میگرفت نامرد. شبی 200 تومن کاسب بود. اونوقت چسبیده به همون هیئت خانواده زندگی میکرد به نون شبش محتاج بود. :icon_pf (34): یه بار شوخی شوخی میخواستیم بریم آبروشو ببریم. ولی دیگه مصالح امت اجازه نداد. 10
Aartemis 6639 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 یادتون رفته که چه طوری به اینجا رسیدیم؟؟؟؟ کاش یکی میپرسید به کجا؟؟؟ بی حیایی هم حدی داره؟؟؟ 4
sepide16 364 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ والا به خدا..تمام زندگیمون شده غم ...نوحه گوش دادنم که چاشنیش باشه دیگه واویلاست!!! 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 وای من این روضه رو که گوش کردم کلی سبک و راحت شدم دستت دردنکنه (شکلک سبز) 6
Astraea 25351 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 کلی حال کردم و حالت معنوی بهم دست داد و در عالم ملکوت سیر کردم... خیلی هم به بصیرتم افزوده شد .... چند وقتی بود از عالم معنا جدا شده بودم...اگه میشه از این برنامه ها بیشتر بزارین!!!!!!!!! 7
ارسال های توصیه شده