ooraman 22216 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 چه نوع ازدواجی وترجیح میدید و فک میکنید کدوم نوع ازدواج بهتره و احتمال دوامش بیشتره؟اصلا نحوه آشنایی و نوع ازدواج تو دوام زندگی موثر هست یا فک میکنین بعدش مهمه.... 1)ازدواج سنتی(رفتن به خواستگاری یا اومدن خواستگار از طریق معرفی دوست واشنا و فامیل) 2)ازدواج امروزی(یعنی آشنایی و شناخت از طریق دوستی ) 3)ازدواج فامیلی 4)نظر دیگه ای دارم که توضیح میدم. 45
آریسا 64 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 اگر ازدواج موقت رو هم بهش اضافه کنی،قول میدم مقام اول و کسب کنه. 11
.: Bahar :. 853 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 سلام اولی به نظرم بهترین حالته. (یعنی همون سنتی...) آشنایی قبل از ازدواج لازمه اما نه با دوستی های امروزه...! 18
Ehsan 112346 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 من به ترکیب سنت و مدرنیته رای میدم،یعنی گزینه آخر....... سنت به دلیل زمانیکه در آن ریشه دوانده،در خیلی جاها برای مردم قابل هضم نیست،اما در خیلی جاها اخلاقیات بسیار خوبی داره. مدرنیته هم متاسفانه یک کم بار اخلاقیش کمه و بیشتر بر منفعت طلبی لحظه ای استواره،هر چند منطق و عقل بیشتری را هم داره. به نظرم با ترکیب کردن ایندو میتوان ضعف های یکدیگر را جبران کرد. 33
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2010 لطفا درمورد انتخابتون یه توضیح مختصرم بدید....اینکه چرا اون گزینه رو انتخاب کردید.... 6
sarevan 9753 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 سلام ازدواج به صورت درست مورد اول هستش ولی خب نقص هایی رو هم داره که به نظر من اگه اصلاح بشه بهترین خواهد بود اینکه خانوم و اقایی که اصن هم رو نمیشناسن چطور میتونن با دو ساعت یا .. همدیگه رو بشناسن و یا برای زندگیشون تصمیم بگیرن ؟ ادمها میتونن هرطور که میخوان خودشون رو نشون بدن و توی فاصله های طولانی هستش که شناخت درست از طرفین حاصل میشه به نظر من میشه اینطور بگیم که افرادی که توی همین جلسات سنتی همدیگه رو میبینن و صحبت میکنن در صورت رضایت اولیه مدتی رو با اطلاع خونواده برای شناخت باهم در ارتباط باشن و یا جلسات بیشتری رو داشته باشن تا به یه ازدواج مناسب برسن مورد دوم که همون ازدواج امروزی باشه هم چون معمولا دوستی هایی شکل گرفته که... فک نمیکنم مناسب باشه ... 14
Avenger 19333 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 فرقی نمیکنه ولی بهتر دخترو پسر همدیگه رو بشناسن و با هم شباهت داشته باشن 12
sarevan 9753 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 فرقی نمیکنه ولی بهتر دخترو پسر همدیگه رو بشناسن و با هم شباهت داشته باشن مشکل این هست که همه ازدواج ها با افراد اشنا نیستش و این خودش دغدغه ای رو برای طرفین ایجا د میکنه... 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 ازدید من فقط ازدواج با true love احتمال داره خوب از آب دربیاد.... حالا پیدا کردنه true love هم یه راه نداره.... به تعداد آدمها راه هست برای پیدا کردنش 10
★napadid★ 2337 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 من به ترکیب سنت و مدرنیته رای میدم،یعنی گزینه آخر....... سنت به دلیل زمانیکه در آن ریشه دوانده،در خیلی جاها برای مردم قابل هضم نیست،اما در خیلی جاها اخلاقیات بسیار خوبی داره. مدرنیته هم متاسفانه یک کم بار اخلاقیش کمه و بیشتر بر منفعت طلبی لحظه ای استواره،هر چند منطق و عقل بیشتری را هم داره. به نظرم با ترکیب کردن ایندو میتوان ضعف های یکدیگر را جبران کرد. :4uboxsmiley: 4
غایب 4790 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 من اون نوعی رو دوست دارم که طرف تک فرزند باشه و فرهنگشون با خانواده من یکی باشه و به بلوغ فکری رسیده باشه.منم عاشقش شده باشم و دوست داشته باشم بخاطرش بمیرم. 4
fereshte akabere 83 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 به نظر من یه ازدواج مدرن امروزی یعنی اینکه دو نفر با هم یک اشناییتی با داشته باشند البته نه اینکه با هم دوست بشوند بلکه با هم از دور اشنا باشند اگه اقا پسر دید دختر خانوم با معیارهاش جوره به خانواده اطلاع بدهد و بروند به خواستگاری تا خانواده ها با هم اشنا شوند 5
آریسا 64 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 به نظر من یه ازدواج مدرن امروزی یعنی اینکه دو نفر با هم یک اشناییتی با داشته باشند البته نه اینکه با هم دوست بشوند بلکه با هم از دور اشنا باشند اگه اقا پسر دید دختر خانوم با معیارهاش جوره به خانواده اطلاع بدهد و بروند به خواستگاری تا خانواده ها با هم اشنا شوند مگه پیام نوره که از دور آشنا بشن؟؟ ازدور چه جوری باید بفهمن که با معیارهای همدیگه تناسب دارن؟ 5
پرناز 581 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 . مدرنیته هم متاسفانه یک کم بار اخلاقیش کمه و بیشتر بر منفعت طلبی لحظه ای استواره،هر چند منطق و عقل بیشتری را هم داره. 100در 100 با این حرفت موافقم من ازدواج سنتی رو بر اساس تجربه ای که دارم میگم از من به شما دخترا یه نصیحت دور ازدواج مدرن خط بکشید چون در بیشتر موارد طرف برای منفعت .مال .کار .و.............میاد جلو مخصوصا اینکه بار اخلاقیش بسیار کمه ......................... 6
کتایون 15176 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 ازدواج ازون اتفاقاس که هر عنصر دیگه ای به جز عشق اگه توش دخیل باشه می تونه طرفین رو به راحتی به قهقرا ببره...مهم نیست که اولش چه جوری شروع میشه اون جرقه ی اولیه مهمه... 6
maryam_alien 9904 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 من ازدواج سنتی رو بر اساس تجربه ای که دارم میگم از من به شمت دخترا یه نصیحت دور ازدواج مدرن خط بکشید چون در بیشتر موارد طرف برای منفعت .مال .کار .و.............میاد جلو مخصوصا اینکه بار اخلاقیش بسیار کمه ......................... یعنی ازدواج سنتی براساس این چیزها نیست؟؟؟تو ازدواج سنتی کسی از این حساب کتابها نمیکنه؟ فکر نمیکنم این طور باشه.... :icon_pf (34): 1
fereshte akabere 83 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 مگه پیام نوره که از دور آشنا بشن؟؟ ازدور چه جوری باید بفهمن که با معیارهای همدیگه تناسب دارن؟ خیر پیام نور نیست تا اونجایی که من میدونم اقایون اگه از کسی خوششون بیاد زیر سنگم باشه امارشو پیدا میکنه در ضمن مگه قرار دو نفر که از کنار هم فقط رد میشن مد نظر من کسایی بود که همیشه هم دیگه رو میبینند ولی با هم دوست نمیشوند همین 1
غایب 4790 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 ازدواج ازون اتفاقاس که هر عنصر دیگه ای به جز عشق اگه توش دخیل باشه می تونه طرفین رو به راحتی به قهقرا ببره...مهم نیست که اولش چه جوری شروع میشه اون جرقه ی اولیه مهمه... چیزی که با یه جرقه شروع بشه با یه ترقه هم تموم میشه. ازدواج باید با دید باز و با همکاری روانپزشک باشه. باید هر دو برن پیش روان پزشک و حرفاشونو یزنن و ایشون راهنمائیشون بکنه. شناخت فردی اونم با وضعیت کشور ما مناسب برای ازدواج نیست. 2
کتایون 15176 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 چیزی که با یه جرقه شروع بشه با یه ترقه هم تموم میشه. ازدواج باید با دید باز و با همکاری روانپزشک باشه. باید هر دو برن پیش روان پزشک و حرفاشونو یزنن و ایشون راهنمائیشون بکنه. شناخت فردی اونم با وضعیت کشور ما مناسب برای ازدواج نیست. چند تا نمونه بهتون نشون بدم که با تایید بهترین مشاورا و روان شناسا آخرش رسیدن به طلاق تازه اونم در عرض یکی دو سال...هیچ تضمینی برای هیچ رابطه ای وجود نداره اما بهتر نیست که به احساسمون اعتماد کنیم تا به حرف ادمایی که بعید می دونم حتی خودشونم بشناسن؟ 3
ارسال های توصیه شده