Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ چرا میگن بچه ننه !؟ نمیگن بچه بابا !؟ مامان - بعله ؟ - من می خوام به دنیا بیام … - باشه . - مامان - بعله ؟ - من شیر می خوام - باشه - مامان - بعله ؟ - من جیش دارم - خب - مامان - بعله ؟ - من سوپ خرچنگ می خوام - چشم - مامان - بعله ؟ - من ازون لباس خلبانیا می خوام - باشه - مامان - بعله؟ - من بوس می خوام - قربونت بشم - مامان - جونم ؟ - من شوکولات آناناسی می خوام - باشه - مامان - بعله ؟ - من دوست می خوام - خب - مامان - بعله ؟ - من یه خط موبایل می خوام با گوشی سونی - چشم - مامان - بعله ؟ - من یه مهمونی باحال می خوام - باشه عزیزم - مامان - بعله ؟ - من زن می خوام - باشه عزیز دلم - مامان - بعله ؟ - من دیگه زن نمی خوام - اوا … باشه - مامان - .. بعله - من کوفته تبریزی می خوام - چشم - مامان - بعله ؟ - من بغل می خوام - بیا عزیزم - مامان - بعله ؟ - مامان - بعله - مامان - … جونم ؟ - مامان حالت خوبه - آره - مامان ؟ - چی می خوای عزیزم - تو رو می خوام .. خیلی - … *** - بابا - بعله ؟ - من می خوام به دنیا بیام - به من چه بچه .. به مامانت بگو - بابا - هان؟ - من شیر می خوام - لا اله الا الله - بابا - چته ؟ - من ازون ماشین کوکی های قرمز می خوام - آروم بگیر بچه - بابا - اههههه - من پول می خوام - چی ؟؟؟؟ !!! - بابا - اوهوم ؟ - منو می بری پارک ؟ - من ماشینمو نمی برم تو پارک تو رو ببرم ؟ - بابا - هان ؟ - من زن می خوام - ای بچه پررو .. دهنت بو شیر می ده هنوز - بابا - …. - من جیش دارم - پوففف - بابا - درد - من زن نمی خوام - به درک - بابا - بلا - تقصیر تو بود که من به دنیا اومدم یا مامان - تقصیر عمه ات - بابا - زهرمار - من یه اتاق شخصی می خوام - بشین بچه - بابا - مرض - منو دوس داری - ها ؟ - بابا - … - بابا - خررر پفففف - بابا - خفه - بابا - دیگه چته ؟ - من مامانمو می خوام - از اول همینو بگو … جونت در بیاد 22 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ولي من هرچي به بابام بگم بيشتر گوش ميده تا مامانم 4 لینک به دیدگاه
MAHTAB_KA 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ولي من هرچي به بابام بگم بيشتر گوش ميده تا مامانم یعنی بچه بابایی؟ 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ یعنی بچه بابایی؟ هركدوم فن خودشو داره بايد بچه جفتشون باشي:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ولي من هرچي به بابام بگم بيشتر گوش ميده تا مامانم :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ مسئله اینجاست باباها زودی میرند..........بی حوصله وخسته هستند و فکرمی کنند وظیفه شون فقط کار وکار بیرون از خونه..........آخرشم بچه حق پدره نه مادر 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ من هم مامانم هم بابام هرچی بگم به حرفام خوب گوش میدن تا حالا نشده که چیزی بخوام و نه بشنوم(البته اگه به صلاحم بوده باشه) قربون هردوشون بشم من 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من هم مامانم هم بابام هرچی بگم به حرفام خوب گوش میدن تا حالا نشده که چیزی بخوام و نه بشنوم(البته اگه به صلاحم بوده باشه) قربون هردوشون بشم من میخوای بگی تو بچه ننه نیستی بچه بابایی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ میخوای بگی تو بچه ننه نیستیبچه بابایی نه هم بچه ننم هم بچه دده(درزبان ترکی یعنی بابا) لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ بسی خندیدیم هندونه کجاش خنده داشتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ مامانم با داداشم دعوا می کنه برمی گرده زهرمار به جفتتون اخه به من چه اون بدیو بدیو می کنه تو خونه به من میگن بشین:jawdrop: کنترل دست اونه و هی کانال به کانال میکنه به من می گن چته :jawdrop:اون منو میزنه به من میگن بچه رو واسه چی میزنی:jawdrop:اون درس نمی خونه من تحریم میشم:icon_pf (34):بچه کیم نمیدونم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ مامانم با داداشم دعوا می کنه برمی گرده زهرمار به جفتتون اخه به من چه اون بدیو بدیو می کنه تو خونه به من میگن بشین:jawdrop: کنترل دست اونه و هی کانال به کانال میکنه به من می گن چته :jawdrop:اون منو میزنه به من میگن بچه رو واسه چی میزنی:jawdrop:اون درس نمی خونه من تحریم میشم:icon_pf (34):بچه کیم نمیدونم احتمالا لک لکه یکی تونو آورده!!!!!!!!!!!!!!حالا یا تو یا داداشت و!!!!!!!!!!:aghosh:آخی گریه نکن:cryingf: دنیا دو روز یک روزشم تعطیله 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ احتمالا لک لکه یکی تونو آورده!!!!!!!!!!!!!!حالا یا تو یا داداشت و!!!!!!!!!!:aghosh:آخی گریه نکن:cryingf: دنیا دو روز یک روزشم تعطیله یحتمل منو اورده اما گریه نداره که اون بچس دیگه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ یحتمل منو اورده اما گریه نداره که اون بچس دیگه آفرین پس دیگه باهاش مهربون باش و الکی صداشو درنیار بعد بگو من نبودم....... لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ آفرین پس دیگه باهاش مهربون باش و الکی صداشو درنیار بعد بگو من نبودم....... چه فکری می کنی به خدا من صدام در نمیاد عین گوسفند می مونم دور از جونم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ چه فکری می کنی به خدا من صدام در نمیاد عین گوسفند می مونم دور از جونم آخی چه گوسفند با نمکی هم هستی.......خب نگو دیگه اینو جای گوسفندهام خاصیتشون آزار رساندن بی سروصداست:sorry: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده