Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز حالا من یه خالی بستم شما جدی نگیرید من توی هیئت مسوئل هماهنگی ماشینا هستم همین . دیگه ماست مالیش نکن. دست تو رو شده برام،قصه هاتو بلد شدم........ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دیگه ماست مالیش نکن. دست تو رو شده برام،قصه هاتو بلد شدم........ ماست مالی نداره دادا حالا اگه میخوای منو به بی بصیرتان بچسبونی نمیتونی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ماست مالی نداره دادا حالا اگه میخوای منو به بی بصیرتان بچسبونی نمیتونی کاری نداره که،یک نی میزنم به ساندیس میدم دستت. به همین سادگی،به همین خوشمزگی..... 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ کاری نداره که،یک نی میزنم به ساندیس میدم دستت. به همین سادگی،به همین خوشمزگی..... ما فقط شیرکاکائو میزنیم دادا ساندیس و ... رو باید برای اونایی که واکسن میزنن به میکروبا داد حس و حال اینکه کار زینبی و ... بکنیم هم نداریم از بس اخر شب باید دیگ بشوریم و ابدارخونه تی بکسیم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ما فقط پیرکاکائو میزنیم دادا ساندیس و ... رو باید برای اونایی که واکسن میزنن به میکروبا داد حس و حال اینکه کار زینبی و ... بکنیم هم نداریم از بس اخر شب باید دیگ بشوریم و ابدارخونه تی بکسیم پیر کاکائوتو بخورم........ 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خوب الان باید چی کار کنیم راه حل چیه؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خوب الان باید چی کار کنیم راه حل چیه؟؟!! هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم........ 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خوب الان باید چی کار کنیم راه حل چیه؟؟!! هیچی دیگه بفرمایید سر سفره شام از دهن میوفته 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم........ خوب دیگه ما کلا عادت داریم در خم یک کوچه بمونیم! 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ هیچی دیگه بفرمایید سر سفره شام از دهن میوفته مرسی دیروقته احتمالا شامش از دهن افتاده! 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مرسی دیروقته احتمالا شامش از دهن افتاده! نه بابا چیز ناقابلیه فقط تبرکه یه قاشوق بزن تا خوب بشی 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ «برای اینکه بتپرست نباشی کافی نیست که بتها را شکسته باشی، باید خوی بتپرستی را ترک گفته باشی» نیچه عزاداران عزیز! از ترافیکی که این شبها توی خیابان راه میاندازید ـ شاید مریضی در راه بیمارستان باشد ـ میگذریم، از عربدههایی که مداحانتان توی بلندگو میکشند ـ شاید پدر پیری در بستر خفته باشد ـ میگذریم، از اراجیفی که توی تاکسیهایتان با ماکسیمم ولوم روی پخش ماشین میگذارید ـ شاید مسافری اعصاب شنیدنش را نداشته باشد ـ میگذریم، از تسخیر تمام شبکههای تلویزیونی بوسیلهی مداحان و موعظهگران و نوحهسراهایتان ـ شاید یکی ماهواره نداشته باشد ـ میگذریم، آری از تمام این خودخواهیهایتان میگذریم ولی به همان خدایی که میپرستید کارهایتان گاهی به بتپرستی، به شرک نزدیک میشود. نوشته شده توسط"زامبی " 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده