هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 شکل یه نمودار این چند روزه بدجوری تو ذهنم بالا پایین میره اخر شبه و گرنه تصویرشو میزاشتم فقط یه توضیج کچلو بدم اگه روزای ماه محرم را رو ی محور افقی و میزان سرو صدا و شور و هیجان و گریه زاری ملت را روی محور عمودی قرار بدیم از اول تا 15 ام محرم فک میکنید این نمودار چه شکلیه ؟؟ واقعا تقارون رو حال میکنید !!!! تا روز دهم (عاشورا) اکیدا اکیدا صعودی یهو شب عاشورا و روز 11 ام به شدت نزولی یا یه جورایی عمودی سقوط میکنه !!!! فک نمیکنید هر بی تقارنی یه نوع نا هماهنگیه یا ناموزونیه و به نظر مسخره میاد مخصوصا در این نمودار البته این یه نظر شخصیه و قصد بی اجترامی به عزاداران متقارن رو ندارم 22
vahid321 2013 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 کلا آدم توی یه جمعی قرار میگیره... اکسپوننشیال نمودارش بالا میره... نمونش تو ورزشگاهها! 5
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 الان چی گفتی دقیقا بنده که نتونستم این نمودارو آنالیز کنم حتما عکسشو بزارید 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 ولی من فهمیدم چی میگی و دقیقا با حرفت موافقم و خودمم به این فک میکردم :girl_in_dreams: 3
mina_srk 1982 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 خب این از قدیم مونده که مردم از اول ماه محرم تا 10 عزا داری میکنن به نظر هم مقداری اشتباهه اصلش از بعد از دهمه به نظر من خب حالا شما میگی این مسخرست بشین بعد از دهه محرم هم عزا داری کن!!! مشکلی نیس راستی!!!! به نظر من عزا داری تو این چند روزه جو گیر شدن مردم نیست!!!! عنوان تاپیکت خوب نبود... 2
الهام. 8079 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 آره بعضيا بد جوگير ميشن...بعدشم يهو يادشون ميره!! نموداريست بس عجيب!!! 1
Ehsan 112350 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 کشیدن نمودارش سخته،چون کلی نقاط داره که تابع اونجا ناپیوسته است. باید در نقاط ناپیوستگی بشه رفع ابهام کرد،که به این راحتی رفع ابهام میسر نیست...... 13
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 2010 اینم نمودار فرضی این روزها باشد که متقارن شویم راستی توی اون نقطه ماکزیمم خیلی بحرانی و خطرناکه امکان هر پیشامدی هست !! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 2010 خب این از قدیم مونده که مردم از اول ماه محرم تا 10 عزا داری میکننبه نظر هم مقداری اشتباهه اصلش از بعد از دهمه به نظر من خب حالا شما میگی این مسخرست بشین بعد از دهه محرم هم عزا داری کن!!! مشکلی نیس راستی!!!! به نظر من عزا داری تو این چند روزه جو گیر شدن مردم نیست!!!! عنوان تاپیکت خوب نبود... نه دیگه نشد متقارن کردنش که کار من نیس گفتم که قصد بی احترامی نبوده:flowerysmile:
VINA 31339 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 من ديشب رفتم بيرون كه كاش نميرفتم من عزاداري نديدم فقط يه عده رو ديدم كه شماره ميدن يه عده هم ميگيرن يه عده هم دور هم دارن ميخندنخودمم دو تا دوستاي قديممو ديدم داشتم با اونا خوش بش يكردم چيي به اسم عزاداري نديدم حتي يه هيئتم داشت رد مشد اون اقاهه كه ميخونه گفت خواهشا قايون زنجير زن چاطرافو ديد نزنيد 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 من ديشب رفتم بيرون كه كاش نميرفتم من عزاداري نديدم فقط يه عده رو ديدم كه شماره ميدن يه عده هم ميگيرن يه عده هم دور هم دارن ميخندنخودمم دو تا دوستاي قديممو ديدم داشتم با اونا خوش بش يكردم چيي به اسم عزاداري نديدمحتي يه هيئتم داشت رد مشد اون اقاهه كه ميخونه گفت خواهشا قايون زنجير زن چاطرافو ديد نزنيد تو خودشه ناراحن نکن... اصلا خون خودتو کثیف نکن....... جامعه به تو احتیاج داره 1
VINA 31339 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 تو خودشه ناراحن نکن...اصلا خون خودتو کثیف نکن....... جامعه به تو احتیاج داره باشه چون تو گفتي حالا تا فدا تو سر خودم بزنم بگم حسين چه فايده داره؟اگه ادم باشم ميرم 4 تا كار خوبشو ياد ميگرم 4 تا هدفش كه كشته شدو ياد ميگيرم با اه و ناه من چي ميشه؟ 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 باشه چون تو گفتي حالا تا فدا تو سر خودم بزنم بگم حسين چه فايده داره؟اگه ادم باشم ميرم 4 تا كار خوبشو ياد ميگرم 4 تا هدفش كه كشته شدو ياد ميگيرم با اه و ناه من چي ميشه؟ خوب کاری میکنی آفرین دخمل خوب فقط تو سر خودت نزن IQت میاد پایین 1
سارا-افشار 36441 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 ایستگاههای صلواتی دراستانه هدفمند کردن مارانه ها یادتون نره 4
pianist 31130 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 این ایستگاه های صلواتی خیلی زیاد شدن و غذاها هم تقریبا کم برکت و کم ملات!! فکر کنم 2 سال پیش بود با دوستم یه ظرف غذا گرفتیم غذا قرمه سبزی بود هر چی تو غذا حفاری میکردی به گوشتش نمیرسیدی فقط سبزی داشت و لوبیا موضوع تاپیک چی بید؟؟ 3
sokut.n 1212 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 آره منم خیلی با این موضوع مشکل دارم یعنی تا وقتی امام حسین زنده است همش گریه و زاری وقتی شهید شد دیگه بیخیال مرگ حقه! 2
just work 12355 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 منکه ماه محرم خیلی حال میکنم شبا میریم مسجد محله قبلیمون منکه همش تو ابدارخونه نشستم و با برو بکس قدیم بساط کرکر خنده به راهه انقدر میخندیم که دل ضعفه میگیریم بعدشم که شامو میارن و اول ما غنائم رو جدا میکنیم و بعدش به این بندگان خدا میدیم بعدش میریم تو کوچه و میگردیم ببینیم امشب قراره کی کیو با چاقو بزنه و یه دعوای مشتی راه میوفته و ما هم باز میخندیم بهشون و بعدشم میپریم پشت موتور و میریم ببینیم بقیه ی هیات ها چه خبره کلا خیلی حال میده تا باشه این دستجات عزاداری بپا باشه 5
Ehsan 112350 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 بعدشم که شامو میارن و اول ما غنائم رو جدا میکنیم و بعدش به این بندگان خدا میدیم عطر ساندیس مفتی به مشامم رسید.......... :w00: 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری