رفتن به مطلب

تنهایی حآآآدد....

ارسال های توصیه شده

تنهایی خیلی خوبه:hapydancsmil:

خوب هست ولي نه اونقد كه شما ميگي ، تنهايي زيادم آدم و پوك ميكنه ،افسردگي مياره . زماني خوبه كه بخواي با خداي خودت راز ونياز كني.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تنهایی برای من داره تبدیل به یه عادت لذت بخش میشه :)

جدیدا از تنهایی ام دارم به شدت لذت می برم.

وقتی از اول تنها باشی زیاد درداشو حس نمیکنی

ولی وقتی یه زمانی خاطرهای خوب با جی اف گرامی داری و یجورایی همه خلاهات پر میکنه بعدش تنها بشی میفهمی اصلانم لذت بخش نیست:ws3:

تنهایی خیلی خوبه:hapydancsmil:

نکن با خودت این کارو:banel_smiley_4:

الان جوونی این جایی ..فرصت پیدا کردن دوستای خوب رو از دست میدی فرصت بیرون رفتنا و تفریح کردنا رو از دست میدی:ws3:معتاد انجمن میشی که البته هستی

بعدش هر کدوم از این بچه ها میرن تو میمونی تنها:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی وقتی یه زمانی خاطرهای خوب با جی اف گرامی داری و یجورایی همه خلاهات پر میکنه بعدش تنها بشی میفهمی اصلانم لذت بخش نیست:ws3:

نکن با خودت این کارو:banel_smiley_4:

الان جوونی این جایی ..فرصت پیدا کردن دوستای خوب رو از دست میدی فرصت بیرون رفتنا و تفریح کردنا رو از دست میدی:ws3:معتاد انجمن میشی که البته هستی

بعدش هر کدوم از این بچه ها میرن تو میمونی تنها:ws3:

:whistles:

من تنهایی رو دوس دارم

چون حوصه آدما رو ندارم:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:whistles:

من تنهایی رو دوس دارم

چون حوصه آدما رو ندارم:w02:

یادم نبود من آدم نیستم فرشته ام:دی یه دور از جونی چیزی بگو:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اولا اینکه تکذیب میکنم

دوما اینکه تنهایی داریم تا تنهایی

سوما اینکه اگه بدونین من چه نوع تنهایی منظورمه همتون میاین دور هم تنها میشیم. منظورم اینه که یه نوع خاصی از تنهایی هست که معمولا همه نمیدونن چه نوعی از تنهاییه و این تنهایی که من منظورمه دقیقا از همون نوع تنهایی هست که تو نمیدونی چیه!!

.

.

.

.

:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
برادرم میگه یکی از همکلاسیام اینقد دوس دختر داره هیچ وقتم پول تلفن نمیده تازه اگه بده خیلی کم

می گم مگه میشه ؟؟!

میگه آره مهره مار داره بعضیی دخترا که از خداشونه پول شارژشم میدن تا باشون حرف بزنه

با بعضی مردها هم با صدای دخترونه جرف میزنه بعد ازشون کارت شارژ میگره تا باشون صوبت کنه

واقا نمی دونستم چی بگم

تنها چیزی که به ذهنم میرسید این بود که بعضی ادمها اونقدر تنهان و احساس تنهایی میکنند که حاظرند هر هزینه ای بپردازند برای داشتن یک ارتباط حتی پوچ و بی هدف و سست ،،ارتباطی که نه تنها کمبودهای عاطفی شون رو پر نمی کنه بلکه سرابی بیش نیست سرابی که اونها رو بیش از پیش خسته تر تنها تر و تشنه تر میکنه...سرابی که از ساده لوحی سرچشمه میگره...شاید ما هم گرفتار این سراب شیم

مگه برطرف شدن نیاز جنسی دلیل خاصی میخواد.؟؟ارتباط پوچ بو بی هدف باشه که باشه

مشکل شما الان کجاست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب هست ولي نه اونقد كه شما ميگي ، تنهايي زيادم آدم و پوك ميكنه ،افسردگي مياره . زماني خوبه كه بخواي با خداي خودت راز ونياز كني.

به نظرم تنهايي ادمو پر ميكنه !

تنهاي رو كمتر كسي توي اين دنيا درك ميكنه ! مقوله مهمي هست !

• Like 1
لینک به دیدگاه
مگه برطرف شدن نیاز جنسی دلیل خاصی میخواد.؟؟ارتباط پوچ بو بی هدف باشه که باشه

مشکل شما الان کجاست؟

یه طرفه قضاوت کردی شما رو نمیدونم ولی خیلیا ذاتشون احساسیه و اصلا نیاز دارن کلمات عاشقانه بشنون در غیر این صورت احساس افسردگی و پوچی میکنن حداقل در مورد نود درصد دخترا میتونم بگم واقعا تو رابطه با یه پسر رابطه جنسی الویت اخرشونه و مهم براشون احساسه

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...