sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ چه خوش خنده!! :jawdrop: گریه میکنم میگن مگه افسرده ای چرا گریه میکنی میخندم میگن سبکی خوب نیست حالا من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بالاخره آسمان هم دلش به حال ما و هوای آلوده شهرای ما (بخصوص تهران) سوخت و بغضش ترکید!!! من هم اکنون خوشحالم : :w14::w14::w42::w42::shad::shad: ولی آیا این ریزش نعمت بر سر مسلمین از برکات این ماه ( ماه محرم) است؟؟؟ :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: اون قسمتي كه قرمز كردي خندش در كجاش بود دقيقا ؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: اون قسمتي كه قرمز كردي خندش در كجاش بود دقيقا ؟ البته هدف من از گفتنش مسخره کردن و توهین به اعتقادات نبود ولی ظاهرا باید ویرایش کنم... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آخیش چه خوبه بارون میاد!! البته خیلی هم ضرر داره!!! اما بارونه و من دوسش دارم و الان خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشحالم بدون چتر نرید بیرون so2 تو هوا هست و با بارون واکنش میده و نتیجش کلی ضرره!!! 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ به به عطر بارون منو گرفته ... می خوام بزنم زیر آواز ! حالا لا لای لا لای لا لا لای لای ... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها همین الان داره اینجا برف میادالان شروع شد تبریز کو؟؟؟ چرا من نمیبینم پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ کو؟؟؟ چرا من نمیبینم پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما کدوم منطقه ای؟ سهند که داره میباره(البته به شدتی نیست که فکر میکنین الانکه قطع بشه) 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ شما کدوم منطقه ای؟سهند که داره میباره(البته به شدتی نیست که فکر میکنین) من آبرسانم... سهند فاصله اش با ما زیاده 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من آبرسانم... سهند فاصله اش با ما زیاده آره خیلی زیاده خوب به اونجا هم میرسه نگران نباشین امیدوارم شدت بگیره و قطع نشه خیلی کم میباره 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اون قسمتي كه قرمز كردي خندش در كجاش بود دقيقا ؟ یعنی به نظرت خنده دارنبود؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم قرار بود نماز بارون بخونن ، رفتن خوندن که داره میاد :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یعنی به نظرت خنده دارنبود؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): اصلا ، خنديدن به باور ديگران هرگز درست نيست حتي عجيب ترين باور و اعتقاد . 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم قرار بود نماز بارون بخونن ، رفتن خوندن که داره میاد :dancegirl2: نمازشون خیلی خالص بوده تبدبل به برف شده 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها همین الان داره اینجا برف میادالان شروع شد تبریز در شهر ما هم 2 3 ساعت بارون اومد بعدش هوا صاف شد به به عطر بارون منو گرفته ... می خوام بزنم زیر آواز ! حالا لا لای لا لای لا لا لای لای ... آملم بارون میاد! بسه دیگه انقدر دل منو نسوزونید.... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بسه دیگه انقدر دل منو نسوزونید.... گریه نکن عزیزم من مطمئنم به زودی اونجا هم میباره همین الان از ته دلت از خدا بخواه روت رو زمین نمیندازه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده