danielo 15240 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 اصلا ، خنديدن به باور ديگران هرگز درست نيست حتي عجيب ترين باور و اعتقاد . من این را قبول ندارم.الان یکی به شما بگه که روز هست. ایا شما بهش نمیخندید..بعضی عقاید لایق تمسخر هستند
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 من این را قبول ندارم.الان یکی به شما بگه که روز هست.ایا شما بهش نمیخندید..بعضی عقاید لایق تمسخر هستند نه ؛ با خودم فكر مي كنم شايد من يه عينك دودي گذاشتم جلوي چشمام و يا اينكه شايد اون فرد بُعد ديگه اي از طبيعت رو مي بينه . به هر حال شما متقاعد نخواهي شد ، اما ادب حكم مي كنه حتي اگر برات سخت هست به باور ديگران احترام بگذاري . 2
danielo 15240 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 نه ؛ با خودم فكر مي كنم شايد من يه عينك دودي گذاشتم جلوي چشمام و يا اينكه شايد اون فرد بُعد ديگه اي از طبيعت رو مي بينه . به هر حال شما متقاعد نخواهي شد ، اما ادب حكم مي كنه حتي اگر برات سخت هست به باور ديگران احترام بگذاري . اگر بهشون نخندی و ازشون ایراد نگیری.اون افراد تا اخر عمر در جهل خودشون باقی میمونند. غیر از اینه؟؟
danielo 15240 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 نه ؛ با خودم فكر مي كنم شايد من يه عينك دودي گذاشتم جلوي چشمام و يا اينكه شايد اون فرد بُعد ديگه اي از طبيعت رو مي بينه . به هر حال شما متقاعد نخواهي شد ، اما ادب حكم مي كنه حتي اگر برات سخت هست به باور ديگران احترام بگذاري . اگر 200 سال پیش یک روستایی بیسواد این حرف را میزد و میگفت چون محرم هست بارون اومد. چیز عجیبی نبود. ولی در قرن 21 یک ادم باسواد و تحصیلکرده این اعتقاد را داشته باشه .به نظرم ارزش احترام گذاشتن نداره. 1
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 جالا چند سی سی بارون امده باید اینقد دست پاتونو گم نکنید بارون ندیده ها !!! 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 علتش اینست که من نماز باران خوندم. هرچی خمس و زکات جمع کردین بیارین بدین به من...... 4
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 13 اسفند، 2010 جالا چند سی سی بارون امده باید اینقد دست پاتونو گم کنید بارون ندیده ها !!! نه که شهر شما خیلی بارون میاد علتش اینست که من نماز باران خوندم. هرچی خمس و زکات جمع کردین بیارین بدین به من...... حالا زوده چند رکعت واسه برف هم بخون بعدش... 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 حالا زوده چند رکعت واسه برف هم بخون بعدش... ما کنتراتی دعا میخونیم: قرض و نسیه ممنوع،حتی شما مومن عزیز........ 1
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 نه که شهر شما خیلی بارون میاد حالا زوده چند رکعت واسه برف هم بخون بعدش... بارون چی هست اصلا میشه بگید؟؟
mina_srk 1982 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 به به عطر بارون منو گرفته ... می خوام بزنم زیر آواز ! حالا لا لای لا لای لا لا لای لای ... اون بوی باکتری ه بارون که بو نداره!!!!! البته همون بو هم واقعا مست کنندس!!!!:girl_blush2: 2
کهربا 18091 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 اون بوی باکتری ه بارون که بو نداره!!!!!البته همون بو هم واقعا مست کنندس!!!!:girl_blush2: هههههه خب از بس بارون ندیدم بوش رو هم درست تشخیص نمی دم شما ببخش!
mina_srk 1982 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 هههههه خب از بس بارون ندیدم بوش رو هم درست تشخیص نمی دم شما ببخش! اتفاقا درست تشخیص دادی!!! ازم ناراحت نشو باشه؟؟؟؟
*mini* 37779 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 بالاخره آسمان هم دلش به حال ما و هوای آلوده شهرای ما (بخصوص تهران) سوخت و بغضش ترکید!!! :ws44: من هم اکنون خوشحالم : :w14::w14::w42::w42::shad::shad: ولی آیا این ریزش نعمت بر سر مسلمین به علت خوش حجابی است؟؟ ویرایش شد! اره....بلاخره اسمون هم از این همه دوده چشماش سوخت و اشکش درومد........ بازم خداروشککککککککککر....من عاشششششق بارونم:icon_gol: 1
bpcom 10070 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 به چی میگید محله ما دو روزه که بارون میومد.تازهدیشب هوا وا شد... مردم کلی حال کردن هوای اینجام دیگه داشت میرفت رو خط هشدار 2
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2010 اره....بلاخره اسمون هم از این همه دوده چشماش سوخت و اشکش درومد........بازم خداروشککککککککککر....من عاشششششق بارونم:icon_gol: بارونم عاشق تو هست 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری