pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بالاخره آسمان هم دلش به حال ما و هوای آلوده شهرای ما (بخصوص تهران) سوخت و بغضش ترکید!!! :ws44: من هم اکنون خوشحالم : :w14::w14::w42::w42::shad::shad: ولی آیا این ریزش نعمت بر سر مسلمین به علت خوش حجابی است؟؟ ویرایش شد! 19 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اینجا که باد میاد ولی از بارون خبری نیست.... منم باروووووووووووون میخوامممممم 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ حواستون باشه تو بارون بیرون نباشید......بارونش اسیدیه........:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اینجا که باد میاد ولی از بارون خبری نیست.... منم باروووووووووووون میخوامممممم حجابتونو رعایت بکنید تا اونجا هم بارون بیاد... 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بالاخره آسمان هم دلش به حال ما و هوای آلوده شهرای ما (بخصوص تهران) سوخت و بغضش ترکید!!! :ws44: من هم اکنون خوشحالم : :w14::w14::w42::w42::shad::shad: ولی آیا این ریزش نعمت بر سر مسلمین از برکات این ماه ( ماه محرم) است؟؟؟ لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اینجا که باد میاد ولی از بارون خبری نیست.... منم باروووووووووووون میخوامممممم :w16: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ حجابتونو رعایت بکنید تا اونجا هم بارون بیاد... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ چه فایده الان بیشتر مردم یا مریض شدن یا میشن یا خواهن شد بارون که نشد راهکار خودتم الان مریض شدی خبر نداری ... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ حجابتونو رعایت بکنید تا اونجا هم بارون بیاد... یاد شعر جناب عالی پیام افتادم... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ چه فایده الان بیشتر مردم یا مریض شدن یا میشن یا خواهن شد بارون که نشد راهکار خودتم الان مریض شدی خبر نداری ... نه من خودم بخاطر دانشگاه مدتی دور از شهر و دیار بودم سالم سالمم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یاد شعر جناب عالی پیام افتادم... شعر؟؟ چی بود حالا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ نه من خودم بخاطر دانشگاه مدتی دور از شهر و دیار بودم سالم سالمم از من میشنوی برو ازمایش خون بده ...برو دیر میشها 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ از من میشنوی برو ازمایش خون بده ...برو دیر میشها :ws28: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ حالا مطمئني بارونه ؟ چيز ديگه نباشه دو روز ديگه بوش درآد ! 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها همین الان داره اینجا برف میاد الان شروع شد تبریز 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: :ws28: چه خوش خنده!! :jawdrop: از من میشنوی برو ازمایش خون بده ...برو دیر میشها آزمایش خون؟؟ حالا مطمئني بارونه ؟ چيز ديگه نباشه دو روز ديگه بوش درآد ! فعلا که فقط بو خاک میاد حالا اگه چیز دیگه ای باشه هم رنگش تابلو میشه هم بوش!! البته تا فردا باید صبر کنیم... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ شعر؟؟چی بود حالا؟؟ نمیشه اینجا گفت برات خصوصی میفرستم الان... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها همین الان داره اینجا برف میادالان شروع شد تبریز یادش بخیر برف بارون !! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ در شهر ما هم 2 3 ساعت بارون اومد بعدش هوا صاف شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده