just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ از عباس آقا تا شاه داف ! جل الخالق ! 29 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ از چیش متاسفی؟!!!!!مشکل جنسی داشته یا همینجوری خودشو این ریختی کرده؟!!!! اگ ر مشکل جنسی داشته تاسف نداره که ....کسی که هورموناش همه زنونست باید متاسف باشی که چرا تو مملکت عقب مونده ای زندگی میکنه که نمیتونه زن باشه چون زشته اگر مرد بوده زن بشه!!!!! 19 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ عجب این دیگه خیلی ................................. بهتره دهنم بسته بمونه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ظاهرا طرف فقط ظاهرش رو تغییر داده و از نظر فنی مشکلی نداره!!! خاک بر سرش... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ چه خوشگل،چه خوشگل،چه خوشگل شدی امشب........ تو ماه آسمونی،در شب تارم،وقتیکه شب سیاهه ، من تو را دارم،تو تک ستارم...... کسی شماره این آتیش پاره را نداره؟ 17 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آخه از کجا میدونید مشکلی نداره ؟ اگر مشکلی نداره پس "برخی" اعضای زنانه از کجا اومده ؟ بعدشم معمولا فقط کسانی که دچار مشکلات هرمونی هستند به سمت این نوع لباس ها میرند و بیشر کسانی که این نوع مشکل رو دارند هم Transexual هستند... اینکه دیگه تاسف خوردنی نداره... 17 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ عجب چیزی شده :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آخه یکی از اعضاش اولش نبوده ولی بعدا ظاهر شده... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ببینم... من اشتباه میکنم یا این آقاهه / خانومه داره واقعا سعی میکنه یکم خودش رو شبیه adam lambert بکنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ عجب چیزی شده :icon_pf (34)::icon_pf (34): :ws28::ws28: اینطوری نگو باباجان... خوبیت نداره... آخه یکی از اعضاش اولش نبوده ولی بعدا ظاهر شده... منم همینو گفتم خوب... 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اوه اوه!! جل الخالق! :jawdrop: تازه عکس چهارم مشکل منکراتی هم داره! عکاسش یا یه خانوم بوده یا یه پسر خانوم نما! چون ناخنای پاش لاک داره ولی پاهاش خیلی غوله!!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ظاهرا طرف فقط ظاهرش رو تغییر داده و از نظر فنی مشکلی نداره!!! خاک بر سرش... کسی که مشکل نداره که نمیتونه خودشو این شکلی کنه که!!!!! شاید ابرو تمیز کنن و ازین کارا که پسرا تازگیا میکنن ولی دیگه اینجوری نمیکنه که! کسی که اینهمه به زن بودن گرایش داره مطمئن باش که مشکل داره! 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ کسی که مشکل نداره که نمیتونه خودشو این شکلی کنه که!!!!!شاید ابرو تمیز کنن و ازین کارا که پسرا تازگیا میکنن ولی دیگه اینجوری نمیکنه که! کسی که اینهمه به زن بودن گرایش داره مطمئن باش که مشکل داره! آره خب من اولش فکر کردی مشکل از اون بالاست!! (مخ و...) ولی کم کم به این نتیجه رسیدم که مشکل از اون پاییینه 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:اینطوری نگو باباجان... خوبیت نداره... من فقط حقیقت رو بیان کردم :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من فقط حقیقت رو بیان کردم :viannen_38: آره میدونم... ولی خوب به نظر من تبدیل شده به یک خانوم بسیار غووووووووووووووول... بازو هم داره... بعد برخی اعضای کلیدیش هم بسیار ناچیزند... به نظر بنده ایشون همون عباس آقا میموند بهتر بود... 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آره میدونم... ولی خوب به نظر من تبدیل شده به یک خانوم بسیار غووووووووووووووول... بازو هم داره... بعد برخی اعضای کلیدیش هم بسیار ناچیزند... به نظر بنده ایشون همون عباس آقا میموند بهتر بود... خوب اخه بدل که هیچ وقت مثل اصل نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خوب اخه بدل که هیچ وقت مثل اصل نمیشه آی گفتی... قبول دارم قبول دارم... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اه اه :icon_razz::icon_razz::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ تو عکسهای دوم و سوم شبیه جفری ستار شده.... :ws28: ولی عکس آخریاش خیلی خوشگله.... فکر کنم ترنس باشه... به هر حال خدا کمکش کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده