hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دوستان گلم سلام . بیاین از دوران ابتدایی هرچی خاطره داریم به یاد هم بیاریم .(مثلا نیمکتها . خانوم اجازه مدادمو اصغری گرفته . زنگ تفریح . مشق شب و...) از دوستان تقاضا میشه اگه عکسی از کتابها یا موارد دیگه دارن ارائه بدن . ممنون . 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من فلک کردن معلم اول ابتدایی یادم میاد. اونسال،آخرین سالی بود که معلم ها اجازه داشتند بچه ها را سر کلاس فلک کنند. :167: البته خوشبختانه من اصلا فلک نشدم. اما یادم میاد یکی که گردن گلفت کلاس ما بود،میومد پای آن بچه چموش را در دستش میگرفت و معلم ما که یک زن هم بود،جوراب بچه 7 ساله را از پاش درمیاورد و با خط کش چوبی به کف پایش میکوبید..... 14 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اسی جون مگه چند سالته . من شیلنگ رو یادمه ولی فلک نداشتیم 3 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یادمه کلاس سوم ابتدایی واسه مشق ننوشتن 7 تا شیلنگ خوردم . 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اسی جون مگه چند سالته .من شیلنگ رو یادمه ولی فلک نداشتیم دیگه قرار نشد سنمو بگم،فقط خاطره گفتم. :icon_pf (44): برید تحقیق کنید در چه سالی فلک به طور رسمی حذف شد تا به سن من برسین. من یکبار کلاس سوم راهنمایی بود که هفت هشت تا سیلی از معلم دینی خوردم، داشتم مسخره اش میکردم که یکدفعه کلاس ساکت شد و صدای من رفت به هوا!!! طرف منو کشید بیرونو و کلی سیلی بهم زد. اما بعدا تو دبیرستان همون معلمه چه قدر باهام رفیق شد و چه قدر هم معذرت خواهی کرد. همیشه بهم میگفت تو یک عمامه دار خواهی شد،اما از یک نوع دیگرش!!!!!! 16 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یادمه کلاس سوم ابتدایی واسه مشق ننوشتن 7 تا شیلنگ خوردم . مگه شما چند سالتون؟؟؟؟؟؟؟ من فقط یه بار معلم پنجم ابتدایی با خط کش به دستم زد... ولی منم خیلی شیطون بودم :dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یادم میاد یه دبیرمون چنان لگدی پشت یکی زده بودکه شماره کفششو میشد رو پشت طرف خوند . 5 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مگه شما چند سالتون؟؟؟؟؟؟؟من فقط یه بار معلم پنجم ابتدایی با خط کش به دستم زد... ولی منم خیلی شیطون بودم :dancegirl2: من اهل پنهان کاری نیستم 14/1/66 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من اهل پنهان کاری نیستم 14/1/66 خوب زیاد بزرگتر نیستی... پس چرا دوران ما شلنگ نبود؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دیگه قرار نشد سنمو بگم،فقط خاطره گفتم. :icon_pf (44): برید تحقیق کنید در چه سالی فلک به طور رسمی حذف شد تا به سن من برسین. من یکبار کلاس سوم راهنمایی بود که هفت هشت تا سیلی از معلم دینی خوردم، داشتم مسخره اش میکردم که یکدفعه کلاس ساکت شد و صدای من رفت به هوا!!! طرف منو کشید بیرونو و کلی سیلی بهم زد. اما بعدا تو دبیرستان همون معلمه چه قدر باهام رفیق شد و چه قدر هم معذرت خواهی کرد. همیشه بهم میگفت تو یک عمامه دار خواهی شد،اما از یک نوع دیگرش!!!!!! حالا فهمیدم چرا همیشه عاشق مسایل دینی هستی و میخ میکوبی . خدا از معلمتون نگذره . 4 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خوب زیاد بزرگتر نیستی...پس چرا دوران ما شلنگ نبود؟؟؟؟؟ دیگه پسرا رو این جوری شیر فهم میکردن . به دخترا حرف از انضباط میزدن (راهکار عملی) 1 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دوستان یه کم تبلیغ بفرمایند . مبحث جالبی میشه . عکس هم گیر اوردید مضایقه نفرمایید . لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ حالا فهمیدم چرا همیشه عاشق مسایل دینی هستی و میخ میکوبی . خدا از معلمتون نگذره . نه بابا جان،این داستان میخ کوبیدن من هیچ ربطی به اون بنده خدا نداره،خدا خیرش بده. داستان میخ کوبیدن من به دانشگاه مربوطه و یکدفعه هم استارتش خورد و ادامه دارد و....... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من کلاس اول که بودم خیلی درشت مینوشتم زود دفترام تموم میشد یه بار که بعد یه زمانه خیلی کوتاه از آخرین دفتر تموم کردنم به مامانم که گفتم دفتر نو بهم بده دفترم تمومیده جای دفتر رفت واسم پاک کن آورد گفت میشینی تمامه دفترتو پاک میکنی تو همین مینویسی منم مظلوووووووووم نشستم همشو پاک کردم و تو همون نوشتم اما از اون به بعد ریز نوشتم الانم خطم ریزه 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ پیک شادی یادمه... آیینه دق.... یه چیز کاملا بی فایده و به دردنخور....هنوز هم هست؟ 7 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من کلاس اول که بودم خیلی درشت مینوشتم زود دفترام تموم میشدیه بار که بعد یه زمانه خیلی کوتاه از آخرین دفتر تموم کردنم به مامانم که گفتم دفتر نو بهم بده دفترم تمومیده جای دفتر رفت واسم پاک کن آورد گفت میشینی تمامه دفترتو پاک میکنی تو همین مینویسی منم مظلوووووووووم نشستم همشو پاک کردم و تو همون نوشتم اما از اون به بعد ریز نوشتم الانم خطم ریزه صرفه جویی هنره 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من کلاس اول که بودم خیلی درشت مینوشتم زود دفترام تموم میشدیه بار که بعد یه زمانه خیلی کوتاه از آخرین دفتر تموم کردنم به مامانم که گفتم دفتر نو بهم بده دفترم تمومیده جای دفتر رفت واسم پاک کن آورد گفت میشینی تمامه دفترتو پاک میکنی تو همین مینویسی منم مظلوووووووووم نشستم همشو پاک کردم و تو همون نوشتم اما از اون به بعد ریز نوشتم الانم خطم ریزه من اگه تو مشق یا املا یکی رو غلط مینوشتم مادرم همه رو خط میزد باید از اول مینوشتم 4 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ پیک شادی یادمه...آیینه دق.... یه چیز کاملا بی فایده و به دردنخور....هنوز هم هست؟ یادمه روز 28 اسفند پیک رو حل میکردم تا تو عید رنگشو نبینم . یه بار هم کلش رو فقط با مداد سیاه رنگ آمیزی کردم:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده