احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دو نوع بیماری ...زنانه و مردانه ... همیشه قرآن موقع هشدار دادندر باره موضوعی، مخصوصا اگه مربوط به مسئله حجاب و محرم و نامحرمی و..باشه از گناهکاران به عنوان مریضان یاد میکنه ...مریضانی که مرض قلبی دارن ... درواقع قرآن منظورش از به کار بردن این لفظ مثال زدن و یا چیزی شبیه این نبوده بلکه واقعا از بیماری و بیمارانی حرف زده که گرفتار یک گناه هستن و پس از هزاران سال از نزول قرآن تازه علم داره به حرفا و اندیشه های قرآن پی میبره ... قرآن کریم به انسان ها هشدار میده تا دچار گناه نشن که دچار مرض قلبی خواهند شد ...دو نوع از گناهانی که قرآن کریم از گناهکارانشون با عنوان بیمار و مریض یاد میکنه در مطلب زیر ذکر شده که البته آقا و خانوم نداره ...شامل همه میشه ولی بیماری اول بیشتر مربوط به زنان و بیماری دوم بیشتر مربوط به مردان است ... بیماری اول عدم تعادل یکی از بیماری هایی که در اثر عدم تعادل در استفاده از انگیزه جنسی به وجود می آید بیماری خود نمایی (exhibsionism)است که حالتی است که فرد با نشان دادن قسمتی از بدن میل جنسی خود را ارضا میکند .نشنان دادن بدن از طریق ماهواره ،مجلات،فیلمها و...از این مواردند . 1)خفیف افرادی هستند که با پوشیدن لباسهای عجیب و غریب و یا انتخاب رنگهای تند و زننده توجه دیگران را به خود جلب می کنند 2)متوسط :بیرون گذاشتن قسمتی از بدن 3)حاد:منحرفین (برهنگان) بیماری خودنمایی در زنان مشهورتر است ... کتاب روانشناسی و فرهنگ پوشش - صفحه43 بیماری دوم انحراف روانی کلیه وانشناسان چشم چرانی را یک نوع انحراف روانی قلمداد میکنند .((Inspestionhism&Evojuerism این انحراف هرگاه در کسی به وجود آید قابل توقف نخواهد بود و هر لحظه بر میزان آن افزوده خواهد شد. یک فرد چشم چران هرگز با چند ساعت چشم چرانی نمودن قانع نمی شود و این حالت کم کم در او یک حالت وحشیانه و حیوانی خاصی بوجود می آورد و رفته رفته او را به یک بیماری انحراف روانی دیگر به نام (evojuerism) مبتلا می سازد در این حالت بیمار از تماشای بدن عریان و.. لذت می برد و این مرحله مقدمه ایجاد سادیسم است . کتاب برای چشمهایت – صفحه 34 9 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ احسنت مایه افتخار ماست بعدها هم چه چیزها از قران کشف که نمیشود!این بیماریها غالبا که چه عرض کنم عموما در کشورهای مسلمان و اخرت اندیش دارای ایمان پولادین و اعتقاد قوی رخ میده! 12 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ولی به نظر من کسایی که وسط تابستون لباس تیره و تا خرخره بسته و استین تا وسطه کف دست و اینا میپوشن بیشتر بیماریه روحی وروانی دارن! 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ همینه من میبینم اکثر مردم لب سواحل زیبای آنتالیا،تلو تلو میخورند!!!!! نگو روانی شده اند و خبر ندارند........... 18 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ همینه من میبینم اکثر مردم لب سواحل زیبای آنتالیا،تلو تلو میخورند!!!!! نگو روانی شده اند و خبر ندارند........... :ws28::ws28: 8 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اجرت با آقا، برادر! پس کل مردم اروپا و آمریکا و آفریقا و نصف بیشتره آسیا بیمار روانی هستند و فقط چند تا کشور پیشرفته مثل کشور ما و همسایگانمون سالم هستیم! 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من نمی دونم این شش و نیم میلیارد جمعیت دنیا چرا احمق هستن و انقد چیز 11 لینک به دیدگاه
احلام 254 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ احسنت مایه افتخار ماست بعدها هم چه چیزها از قران کشف که نمیشود!این بیماریها غالبا که چه عرض کنم عموما در کشورهای مسلمان و اخرت اندیش دارای ایمان پولادین و اعتقاد قوی رخ میده! من گفتم واسه کشورهای اسلامیه ؟؟؟احتمالا باید مال اروپا و آمریکا باشه چون این دو تا بیماری رو روانشناس های اونا کشف کردن و مگه میشه یه بیماری وجود نداشته باشه بین مردم و روانپزشک ها برن سراغش ؟ ولی به نظر من کسایی که وسط تابستون لباس تیره و تا خرخره بسته و استین تا وسطه کف دست و اینا میپوشن بیشتر بیماریه روحی وروانی دارن! اونا دارن به عهدی که دادن و وظیفه اسلامیشون عمل میکنن ...ارداه پولادین یعنی همین دیگه درضمن کی لباس مشکی پوشیده ...عینکتون رو بزنید دوباره تماشا کنید ...مشکی در اسلام مکروه و اوصلا اونایی که لباسشون تا خر خره یقه دارن میرن سراغ رنگهای روشنی که تو احادیث بهشون سفارش شده ... همینه من میبینم اکثر مردم لب سواحل زیبای آنتالیا،تلو تلو میخورند!!!!! نگو روانی شده اند و خبر ندارند........... دقیقا ...واسه همین تلو تلو خوردنا بود که روانپرشکهاشون تحقیق کردن ببینن قضیه چیه دریافتن که یه بیماری در کاره 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چه چیزایی از این قرآن بیرون میکشین شما!! حرفای ساده تری هم گفته شده که بهتره همون ها رو یاد آوری کنیم 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ دقیقا ...واسه همین تلو تلو خوردنا بود که روانپرشکهاشون تحقیق کردن ببینن قضیه چیه دریافتن که یه بیماری در کاره یک کم از این دستورات سنگسار و حجاب و قصاص و..... بهشون یاد بدیم،شاید آدم شدند. چون مسلمانان،از لحاظ روانی آرام ترین و مودب ترین انسانهای روی زمین هستند. 16 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ آقا من از لحاظ شهرسازی مسئله رو بررسی میکنم. جان راسکین میگه که :زشتی شهرهای هر سرزمینی را در زشتی قلبهای مردم آن سرزمین جستجو کنید... حالا شما برو تهرون رو با پاریس مقایسه کن میفهمی مردم کجا بیشتر بیمارن ...:w00: 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چه چیزایی از این قرآن بیرون میکشین شما!! حرفای ساده تری هم گفته شده که بهتره همون ها رو یاد آوری کنیم عدالت - رعایت حقوق انسانی - کرامت انسان - عدم تفتیش در احوال مردمان- دروغ نگفتن - استفاده ابزاری از دین نکردن 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ عدالت - رعایت حقوق انسانی - کرامت انسان - عدم تفتیش در احوال مردمان- دروغ نگفتن - استفاده ابزاری از دین نکردن آفرین :wubpink: 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من واقعا نمیدونم چی بگم ندیدیم یه چیزی رو بفهمیم نگن که تو قرآن بوده بابا اگه همه چی تو قرآن هست دیگه چرا این همه درس و تحقیق و دانشمند و آزمایشگاه و ... لازمه؟؟؟؟ شما بقیه چیزهایی هم که تو آینده قراره بشر کشف کنه از همین قرآن الان بهمون بگین تا جامعه پیشرفت کنه دیگه چرا میخواین هزینه اضافی واسه این چیزها بشه؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اونا دارن به عهدی که دادن و وظیفه اسلامیشون عمل میکنن ...ارداه پولادین یعنی همین دیگه درضمن کی لباس مشکی پوشیده ...عینکتون رو بزنید دوباره تماشا کنید ...مشکی در اسلام مکروه و اوصلا اونایی که لباسشون تا خر خره یقه دارن میرن سراغ رنگهای روشنی که تو احادیث بهشون سفارش شده ... منم فکر می کنم شما یه بیماری دارید که تو قرآن بهش اشاره نشده و اونم کور رنگیه 10 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ در آشرام ماهاتما گاندی مردی بود که باهوش بود. او یک استاد دانشگاه بازنشسته بود: پروفسوررانگاRanga . او شش ماه فقط با رژیم غذایی پهن گاو و ادرار گاو زندگی می کرد __فقط همین دو چیز برای شش ماه! و جذابیت او بیش از خود ماهاتما گاندی شده بود!. هرکس که به آن آشرام می رفت می باید با پروفسور رانگا دیدار می کرد. حتی گاندی او را مردی بزرگ خواند، یک انسان بسیار روحانی! من نمی توانم ببینم که پهن گاو چگونه می تواند انسانی را معنوی کند. ولی در جامعه ی هندو که گاو بعنوان مادر پذیرفته شده است، یک مادر مقدس، این یک دستیابی بزرگ روحانی است. در تمام دنیا می توانید انواع خرافات را به روش های متفاوت ببینید. و اگر خواهان توجه مردم باشید، مجبور هستید که از افکار آنان پیروی کنید. باید همیشه یک پیرو باشی، همیشه باید یک باورکننده باشی، باید همیشه یک احمق و جاهل باشی. اما باید عرض کنم : ما اونی که تو فکر میکنی نیستیم و اینجا هم برای این موضوعات شما مشتری نداریم.میتونی بزنی به چاک. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من عاشقه رنگاي جيغ و جلفم لذت ميبرم اين مدل رنگا ميگيرم حس ميكنم شادم با اين رنگا بعدش روانشناسا كه خودشون ميگن رگاي شاد بگيريد بعد شما ميگيد ميگن جلف نباشه هاااا الان چي شد 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ میبینم بعضی وقتا سرم گیج میره ، چشام گرد میشه ، صدام کلفت میشه پس دلیلش اینه که بیمار شدم .... به قول شاعر من : به خال لبت ای دوست گرفتار شدم چشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم آهان یادم اومد اون موقع ها که اینطوری میشم زیاده روی کردم .آخه آبکیه خوبو نمیشه رد کرد که... 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من واقعا نمیدونم چی بگمندیدیم یه چیزی رو بفهمیم نگن که تو قرآن بوده بابا اگه همه چی تو قرآن هست دیگه چرا این همه درس و تحقیق و دانشمند و آزمایشگاه و ... لازمه؟؟؟؟ شما بقیه چیزهایی هم که تو آینده قراره بشر کشف کنه از همین قرآن الان بهمون بگین تا جامعه پیشرفت کنه دیگه چرا میخواین هزینه اضافی واسه این چیزها بشه؟؟؟ من کاری به درست یا غلط موضوع بحث ندارم ولی اینجا مسئله ای هست که میگم آره تو قرآن همه چی هست به خاطر همینه هم که بعد قرآن کتاب آسمانی دیگه نیومده و به خاطر همینه که برخی دانشمندای بزرگ غربی بعد از یه کشف بزرگ مسلمان میشن در این باره قبلا زیاد بحث شده و چون بحث به شدت تکراریه ادامه نمیدم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ و به خاطر همینه که برخی دانشمندای بزرگ غربی بعد از یه کشف بزرگ مسلمان میشن در این باره قبلا زیاد بحث شده و چون بحث به شدت تکراریه ادامه نمیدم:icon_pf (34): حاج آلبرت انیشتن. کربلایی گالیله مشهدی نیوتن شیخ توماس ادیسون و............ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده