کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ کاش همه مثل تو بودن...عاشق خاکشون... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ کاش همه مثل تو بودن...عاشق خاکشون... آره کاش ولی کاش همه کسانی که عاشق خاکشون هستن بهشون فرصت داده بشه که خدمتی بکنن ولی حیف مملکتمون دست کسایی افتاده که ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ باید منتظر و امیدوار بمونیم...دیگه کاری از ما ساخته نیست... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ باید منتظر و امیدوار بمونیم...دیگه کاری از ما ساخته نیست... آره حیف که این یه واقعیت اسف باره 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من بلدم مرثیه بخوونم........فاتحههههههههههههههههههههه من ال صلوات................. 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من بلدم مرثیه بخوونم........فاتحههههههههههههههههههههه من ال صلوات................. این یعنی دیگه کار مملکت تمومه و درست شدنی نیست :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ این یعنی دیگه کار مملکت تمومه و درست شدنی نیست :icon_pf (34): خانم محترم کجای کاری......خیلی وقته مهلته زندگی این ملت تموم شده ...چه برسه به در یاچه هاش:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خانم محترم کجای کاری......خیلی وقته مهلته زندگی این ملت تموم شده ...چه برسه به در یاچه هاش:Ghelyon: چرا اینجوری نا امیذانه حرف میزنین حالا حالاها باید زندگی کرد 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ چرا اینجوری نا امیذانه حرف میزنینحالا حالاها باید زندگی کرد شاید هم معنی زندگی کردن نفس کشیدن باشه...:obm: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ شاید هم معنی زندگی کردن نفس کشیدن باشه...:obm: مگه نمیتونین نفس بکشین؟ 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مگه نمیتونین نفس بکشین؟ چراااااا..ولی هوای کاملا الوده به گناه و بدی و سمی و خون دارم تنفس می کنم... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ این روزا اکسیژنم که پیدا نمیشه!!!! 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ چراااااا..ولی هوای کاملا الوده به گناه و بدی و سمی و خون دارم تنفس می کنم... نکنه سیگاری هستین؟؟؟ آره؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ این روزا اکسیژنم که پیدا نمیشه!!!! :ws28: آره اینو خوب اومدی:ws2: 3 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ باور میکنی منم مثل اون پیرمرده ام؟ آخی تو چه پشت کاری داری تو این سن هنوز داری درس می خونی. :4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ آخی تو چه پشت کاری داری تو این سن هنوز داری درس می خونی. :4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: :ws28: خوب ديگه ما اينيم 2 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ به به اولین تاپیک بهت تبریک میگم دوست گلمچه تاپیک خوبیم واسه شروع زدی ....:w72: حیف که تو این مملکت خراب کردن و نابود کردن خوب بلدیم . همه و همه خوب بلدیم نه فقط دولت و مسئولان. منتها فرق ما با اونا در حجم تخریب هست. اگه سری هم به همون مناطق جنگلی شمال کشور بزنیم و انبوه زباله ای که خودمون تو دامان طبیعت رها کردیم رو ببینیم که حتما هم دیدید میفهمی که ساختن تو این مملکت فراموش شده و هر چی هست تخریب و نابودیه. نمونه آخرشم جنگل گلستان که داره میسوزه مسئولان میگن کو ؟ چی ؟ کجا ؟ جنگل ! سالمه سالمه تو تا کپه علف بود که سوخت اونم خودش خاموش شد فقط چون خیس بودن هنوز دارن دود میکنند :girlhi::w72::girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ :girlhi::w72::girl_yes2: :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ چراااااا..ولی هوای کاملا الوده به گناه و بدی و سمی و خون دارم تنفس می کنم... :w16: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده