*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ شکر ایزد که ز تاج خزان رخنه نیافت بوستان سمن و سرو و گل و شمشادت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تا چه كند با رخ تو دود دل من آينه دانى كه تاب آه ندارد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دل به رغبت میسپارد جان به بچشم مست یار گرچه هوشیاران ندادند اختیار خود بکس 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ساغر مى بر كفم نه تا ز بر بر كشم اين دلق ارزق فام را 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ آسمان بار امانت نتوانست كشيد قرعه كار به نام من ديوانه زدند 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال مرغ زیرک چون بدام افتد تحمل بایدش 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ آسمان بار امانت نتوانست كشيد قرعه كار به نام من ديوانه زدند درویش نمیپرسی و ترسم که نباشد اندیشه امرزش و پروای ثوابت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ تا چه كند با رخ تو دود دل من آينه دانى كه تاب آه ندارد 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دلربایی همه ان نیست که عاشق بکشند خواجه انست که باشد غم خدمتکارش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ شيوه ء چشمت فريب جنگ داشت ما غلط كرديم و صلح انگاشتيم 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پيمان و صلاح از من مست كه به پيمانه كشي شهره شدم روز الست 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پيمان و صلاح از من مستكه به پيمانه كشي شهره شدم روز الست تا مگر جرعه فشاند لب جانان بر من سالها شد که منم بر در میخانه مقیم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مفروش عطر عقل به بگيسوى زلف ما كانجا هزار نافه مشكين به نيم جو 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چ.ن به خلوت میروند ان کار دیگر می کنند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ در حق من لبت اين لطف كه مى فرمايد سخت خوبست و ليكن قدرى بهتر ازين 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه كنم حرف دگر ياد نداد استادم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر این ظلمت شب اب حیاتم دادند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ درين چمن چو در آيد خزان بيغمائى رهش به سرو سهى قامت بلند مباد 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دائم گل اين بستان شاداب نميماند درياب ضعيفان را در وقت توانايي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ياران همنشين همه از هم جدا شدند مائيم و آستانه دولت پناه تو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده