AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ با مدعي مگوييد اسرار عشق و مستي تا بيخبر بميرد در درد خودپرستي 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ یاد باد آنکه صبوحی زده در مجلسِ انس جز من و یار نبودیم و خدا با ما بود 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من به گوش خود از دهانش دوش سخنانى شنيده ام كه مپرس 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ سر ارادت ما و آستان حضرت دوست كه هرچه بر سر ما ميرود ارادت اوست 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودازده از غصه دو نیم افتادست چشم جادوی تو خود عین سواد سحر است لیکن این هست که این نسخه سقیم افتادست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد از اين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ مرا به كار جهان هرگز التفات نبود رخ تو در نظر من چنين خوشش آراست 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تو را ز کنگره عرش میزنند صفیر ندانمت که در این دامگه چه افتادست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ترك گدائى مكن كه گنج بيابى از نظر رهروى كه در گذر آيد 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث 2 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ثواب روزه و حج قبول آنکس باد که خاک میکده عشق را زیارت کرد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دلى همدرد و يارى مصلحت بين كه استظهار هر اهل دلى بود 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در نمازم خم ابروی تو در یاد امد حالتی رفت که محراب به فریاد امد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دل گفت وصالش به دعا باز توان يافت عمريست كه عمرم همه در كار دعا رفت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تنور لاله چنان برفروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت و گل به جوش امد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در ميخانه بسته اند دگر افتتح يا مفتح الابواب 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ بگوش هو ش نیوش از من و بعشرت کوش که این سخن سحر از هاتفم به گوش امد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ درويش نمى پرسى و ترسم كه نباشد انديشه ء آمرزش و پرواى ثوابت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن که دوست خود روش بنده پروری داند 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی دل که آیینه شاهیست غباری دارد از خدا میطلبم صحبت روشن رایی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده