نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زان روی که از شعاع نور رخ تو خورشید منیر و ماه تابنده شدهست 6 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این مدت عمر ما چو گل ده روز است خندان لب و تازهروی میباید بود 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در سنبلش آویختم از روی نیاز گفتم من سودازده را کار بساز 3 لینک به دیدگاه
Nima32 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ [font=times new roman, times, serif]ز در درآ و شبستان ما منوّر کن[/font] هوای مجلس روحانیان معطّر کن [font=times new roman, times, serif]اگر فقیه نصیحت کند که عشق مباز[/font] [font=times new roman, times, serif]پیالهای بدهش گو دِماغ را تر کن![/font] 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زلف او دام است و خالش دانه ی آن دام و من بر امید دانه ای افتاده ام در دام دوست لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو پنداری که بدگو رفت و جان برد حسابش با کرام الکاتبین است 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دایره قسمت ، ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی؛ حکم آنچه تو فرمایی لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یا رب کی آن صبا بوزد کز نسیم آن گردد شمامه کرمش کارساز من 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نی قصهی آن شمع چگل بتوان گفت نی حال دل سوخته دل بتوان گفت لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر از نو غمی اید به مبارکبادم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کاشت لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کاشت ترکان پارسی گو بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت پیران پارسا را 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ او به خونم تشنه و من بر لبش تا چون شود کام بستانم از او یا داد بستاند ز من 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نوای مجلس ما چو برکشد مطرب به شادی رخ آن یار مهربان گیرد لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلا همیشه مزن لاف زلف دلبندان چو تیره رای شوی کی گشایدت کاری 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یاد باد آن که نگارم چو کمر بربستی در رکابش مه نو پیک جهان پیما بود 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شدو جان نیز هم 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مجلس بزم عیش را غالیه مراد نیست ای دم صبح خوش نفس نافه زلف یار کو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده