terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بستگی دلره دختر باشه یا پسر؟مهمترین و تنها رکن دخترا واسه ادامه رابطه قیافس که اگه پسره نداشته باشه خیلی سنگین باید دیگه بعد ملاقات تو نت نیاد ولی مهمترین رکن واسه پسرا لوتی بودنشه اینکه تو رفاقت تا کجا مرام میزاره حقیقت همینطوره ما ایرانی ها عقلمون به چشممونه!به ظاهر قضیه اهمیت میدیم واقعیت رو باید قبول کرد. 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ حقیقت همینطوره ما ایرانی ها عقلمون به چشممونه!به ظاهر قضیه اهمیت میدیم واقعیت رو باید قبول کرد. بله متاسفانه همينطوره ولي شامل حال همه نميشه من نظرم اينه سيرت زيبا قشنك تر از صورت زيباس حتي اكه زشت ترين فرد هم باشه 6 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه اصلا هم شیطنت نمیکنننمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم جون من راس میگی؟ یعنی مهرشاد و دیدی؟ به منم میگفتی بیام نامرد 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بله متاسفانه همينطوره ولي شامل حال همه نميشه من نظرم اينه سيرت زيبا قشنك تر از صورت زيباس حتي اكه زشت ترين فرد هم باشه بله البته خیلی ها به این اعتقاد دارن که مهمترین چیز سیرت زیباست ولی بعد از صورت زیبا 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ جون من راس میگی؟یعنی مهرشاد و دیدی؟ به منم میگفتی بیام نامرد آره عزيزم عيد 2 روز با هم بوديم خانومش خيلي ماهه جات خالي بود 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بله متاسفانه همينطوره ولي شامل حال همه نميشه من نظرم اينه سيرت زيبا قشنك تر از صورت زيباس حتي اكه زشت ترين فرد هم باشه اره صورت زیبا مهم نیست کلام گیرا بهتره ادما باید با درون هم بتونن ارتبا ط برقرار کنن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بله البته خیلی ها به این اعتقاد دارن که مهمترین چیز سیرت زیباست ولی بعد از صورت زیبا اييي نكنه تو از اون دسته اول صورت و بعد سيرتي راستشو بوكو بينم هان! 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کلک کی را می خوای کیو ببینی که نگران بعدشی هر چه خوش آید پیش آید 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اييي نكنه تو از اون دسته اول صورت و بعد سيرتي راستشو بوكو بينم هان! من!!!!!!!!!!!!! گفتم بعضیا اینجوری فکر میکنن نه خودم. البته حالا درسته من خودم تو مایه های برد پیت و دیکاپریو و اینام ولی صورت اصلا برام مهم نیست 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من!!!!!!!!!!!!!گفتم بعضیا اینجوری فکر میکنن نه خودم. البته حالا درسته من خودم تو مایه های برد پیت و دیکاپریو و اینام ولی صورت اصلا برام مهم نیست روزي جند تا واسه خودت نوشابه باز ميكني؟ قااااه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کلک کی را می خوای کیو ببینی که نگران بعدشیهر چه خوش آید پیش آید هیشکو ولی قبل و بعداز اینکه مهرشادو ببینم تو نت نوع پستا مون و سلام حوال پرسیمون کلی فرق کرد 3 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ هیشکو ولی قبل و بعداز اینکه مهرشادو ببینم تو نت نوع پستا مون و سلام حوال پرسیمون کلی فرق کرد ولی منم سعادت داشتم چن تا از بچه های باشگاه را تو دانشگاه و بیرون دانشگاه ببینم فکر نمی کنم خیلی فرقی بین قبل و بعدش داشت ولی باز هم به خیلی چیزا ربط داره ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــخت نگیر 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ روزي جند تا واسه خودت نوشابه باز ميكني؟ قااااه کلا زدم تو کار صندوقی فقط دکتر گفته سعی کن رژیمی استنفاده کنی ضررش کمتر باشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کلا زدم تو کار صندوقی فقط دکتر گفته سعی کن رژیمی استنفاده کنی ضررش کمتر باشه خلاصه كم آوردي تعارف نكن بكو وحيد برات بياره ! قاااه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه رفتار من تغییر کرد نه رفتار اونا!!! البته با گذشت زمان و دیدار های مکرر باهاشون راحت تر برخورد میکردم!!!!همینطور از سمت اونا!!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من که هیشکیو ندیدم و هیشکیم منو ندیده 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من که هیشکیو ندیدم و هیشکیم منو ندیده ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان یه سوالیه که چند وقت ذهنمو مشغول کرده ایا دوستانی که تو فروم با هم بگو بخند دارن و هزار جور جنگولک بازی با هم در میارن ایا وقتی میتینگ میذارن و از نزدیک با هم اشنا میشن و یا بیرون میرن ایا بعد از اون هم تو فروم با همون دید و به همون شکل قبل از دیدار حضوری با هم رفتار میکنن یا نه با هم سر سنگین تر یا با هم راحتتر میشن راستش تا حالا برام پيش نيومده 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نخند زشته:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده