terajedi21 2134 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بستگی دلره دختر باشه یا پسر؟مهمترین و تنها رکن دخترا واسه ادامه رابطه قیافس که اگه پسره نداشته باشه خیلی سنگین باید دیگه بعد ملاقات تو نت نیاد ولی مهمترین رکن واسه پسرا لوتی بودنشه اینکه تو رفاقت تا کجا مرام میزاره حقیقت همینطوره ما ایرانی ها عقلمون به چشممونه!به ظاهر قضیه اهمیت میدیم واقعیت رو باید قبول کرد. 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 حقیقت همینطوره ما ایرانی ها عقلمون به چشممونه!به ظاهر قضیه اهمیت میدیم واقعیت رو باید قبول کرد. بله متاسفانه همينطوره ولي شامل حال همه نميشه من نظرم اينه سيرت زيبا قشنك تر از صورت زيباس حتي اكه زشت ترين فرد هم باشه 6
sarooneh 2052 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه اصلا هم شیطنت نمیکنننمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم جون من راس میگی؟ یعنی مهرشاد و دیدی؟ به منم میگفتی بیام نامرد 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بله متاسفانه همينطوره ولي شامل حال همه نميشه من نظرم اينه سيرت زيبا قشنك تر از صورت زيباس حتي اكه زشت ترين فرد هم باشه بله البته خیلی ها به این اعتقاد دارن که مهمترین چیز سیرت زیباست ولی بعد از صورت زیبا 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 جون من راس میگی؟یعنی مهرشاد و دیدی؟ به منم میگفتی بیام نامرد آره عزيزم عيد 2 روز با هم بوديم خانومش خيلي ماهه جات خالي بود 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بله متاسفانه همينطوره ولي شامل حال همه نميشه من نظرم اينه سيرت زيبا قشنك تر از صورت زيباس حتي اكه زشت ترين فرد هم باشه اره صورت زیبا مهم نیست کلام گیرا بهتره ادما باید با درون هم بتونن ارتبا ط برقرار کنن 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بله البته خیلی ها به این اعتقاد دارن که مهمترین چیز سیرت زیباست ولی بعد از صورت زیبا اييي نكنه تو از اون دسته اول صورت و بعد سيرتي راستشو بوكو بينم هان! 2
هـــاله 348 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 کلک کی را می خوای کیو ببینی که نگران بعدشی هر چه خوش آید پیش آید 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 اييي نكنه تو از اون دسته اول صورت و بعد سيرتي راستشو بوكو بينم هان! من!!!!!!!!!!!!! گفتم بعضیا اینجوری فکر میکنن نه خودم. البته حالا درسته من خودم تو مایه های برد پیت و دیکاپریو و اینام ولی صورت اصلا برام مهم نیست 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من!!!!!!!!!!!!!گفتم بعضیا اینجوری فکر میکنن نه خودم. البته حالا درسته من خودم تو مایه های برد پیت و دیکاپریو و اینام ولی صورت اصلا برام مهم نیست روزي جند تا واسه خودت نوشابه باز ميكني؟ قااااه 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 کلک کی را می خوای کیو ببینی که نگران بعدشیهر چه خوش آید پیش آید هیشکو ولی قبل و بعداز اینکه مهرشادو ببینم تو نت نوع پستا مون و سلام حوال پرسیمون کلی فرق کرد 3
هـــاله 348 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 هیشکو ولی قبل و بعداز اینکه مهرشادو ببینم تو نت نوع پستا مون و سلام حوال پرسیمون کلی فرق کرد ولی منم سعادت داشتم چن تا از بچه های باشگاه را تو دانشگاه و بیرون دانشگاه ببینم فکر نمی کنم خیلی فرقی بین قبل و بعدش داشت ولی باز هم به خیلی چیزا ربط داره ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــخت نگیر 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 روزي جند تا واسه خودت نوشابه باز ميكني؟ قااااه کلا زدم تو کار صندوقی فقط دکتر گفته سعی کن رژیمی استنفاده کنی ضررش کمتر باشه 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 کلا زدم تو کار صندوقی فقط دکتر گفته سعی کن رژیمی استنفاده کنی ضررش کمتر باشه خلاصه كم آوردي تعارف نكن بكو وحيد برات بياره ! قاااه 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه رفتار من تغییر کرد نه رفتار اونا!!! البته با گذشت زمان و دیدار های مکرر باهاشون راحت تر برخورد میکردم!!!!همینطور از سمت اونا!!!! 3
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2010 من که هیشکیو ندیدم و هیشکیم منو ندیده ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: 1
sookut 13735 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 سلام به همه دوستان یه سوالیه که چند وقت ذهنمو مشغول کرده ایا دوستانی که تو فروم با هم بگو بخند دارن و هزار جور جنگولک بازی با هم در میارن ایا وقتی میتینگ میذارن و از نزدیک با هم اشنا میشن و یا بیرون میرن ایا بعد از اون هم تو فروم با همون دید و به همون شکل قبل از دیدار حضوری با هم رفتار میکنن یا نه با هم سر سنگین تر یا با هم راحتتر میشن راستش تا حالا برام پيش نيومده 1
ارسال های توصیه شده