vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ vase man mantegi dar umad vali fek nakonam hamishe intori basham 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ چه جالب تا الان فکر می کردم احساسی باشم!!! 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ راس میگه این دهن منو سرویس کردهنمیفهمه من احساسیم نمیفهمه که آدمای احساسی منطق حالیشون نمیشه نمیفهمه واسه ضربه زدن به آدمه احساسی باید از دلشون وارد شد من دهن تورو سرویس کردم یا تو دهن منو ؟؟؟؟؟؟ از هر موجود زنده ای که از کنارش رد میشه یه ضربه احساسی میخوره!!! روزی سه بار افسردگی حاد میگیره !! 6ساعت باهاش حرف میزنم بعد آخر حرفام میگه خوب دلم رو چیکار کنم ؟ادم دلش میخواد سرشو بکوبه تو دیوار. آخه مرد هم اینقدر احساسی ؟؟؟؟؟ احساسات خوبه و نه تا این حد !!! من خودم هم با این که خیلی منطقی هستم ولی به موقش احساسی هم میشم(البته بعد از اینکه منطقم تایید کرد که میشه احساسی شد) این تمرکز هم که میکنه نمیتونه مثل حالت 3 دستاشو بذاره رو هم ، دو ساعت داشت تمرین میکرد آخرشم نتونست یک بار اینکارو انجام بده 4 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من دهن تورو سرویس کردم یا تو دهن منو ؟؟؟؟؟؟از هر موجود زنده ای که از کنارش رد میشه یه ضربه احساسی میخوره!!! روزی سه بار افسردگی حاد میگیره !! 6ساعت باهاش حرف میزنم بعد آخر حرفام میگه خوب دلم رو چیکار کنم ؟ادم دلش میخواد سرشو بکوبه تو دیوار. آخه مرد هم اینقدر احساسی ؟؟؟؟؟ احساسات خوبه و نه تا این حد !!! من خودم هم با این که خیلی منطقی هستم ولی به موقش احساسی هم میشم(البته بعد از اینکه منطقم تایید کرد که میشه احساسی شد) این تمرکز هم که میکنه نمیتونه مثل حالت 3 دستاشو بذاره رو هم ، دو ساعت داشت تمرین میکرد آخرشم نتونست یک بار اینکارو انجام بده از خودت بگو............ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ جالب بود...ولب باور نکردنیه که من منطقی باشم... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اخه به من میخوره منطقی باشم؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خیلی تعجب نکردم منطقی... اون که بله تعجب نراره.. 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم این بیشتر به چپ دست بودن یا راست دست بودن مربوط میشه من فکر میکنم مهناز و افسانه و بقیه دوستا که جواب احساسی گرفتن چپ دست باشند دکتر جلیلی هم چپ دسته...چون معمولا دست چپشو میزاره رو دست راستش:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم این بیشتر به چپ دست بودن یا راست دست بودن مربوط میشهمن فکر میکنم مهناز و افسانه و بقیه دوستا که جواب احساسی گرفتن چپ دست باشند دکتر جلیلی هم چپ دسته...چون معمولا دست چپشو میزاره رو دست راستش:4chsmu1: نه من راست دستم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم این بیشتر به چپ دست بودن یا راست دست بودن مربوط میشهمن فکر میکنم مهناز و افسانه و بقیه دوستا که جواب احساسی گرفتن چپ دست باشند دکتر جلیلی هم چپ دسته...چون معمولا دست چپشو میزاره رو دست راستش:4chsmu1: نه خاله من راست دستم 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم این بیشتر به چپ دست بودن یا راست دست بودن مربوط میشهمن فکر میکنم مهناز و افسانه و بقیه دوستا که جواب احساسی گرفتن چپ دست باشند دکتر جلیلی هم چپ دسته...چون معمولا دست چپشو میزاره رو دست راستش:4chsmu1: ولی من راست دستم و جوابش احساسی در اومد 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ واسه منم احساسی شد وای من چقدر رمانتیکم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده