baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من فکر میکردم وافن دختره!!! آخه به اون سیبیلای وافن میاد دختر باشه... 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من نمی دونم شاید مدرک بالاتری بگیرم تو دانشگاه خودمون همون جا هم یه خونه می خوام بسازم و فضاشو طراحی کنم باب میل خودم از صبح برم سرکار هر وقت هم برگشتم تو خونه ی خودم از نگاه کردن به اطراف لذت ببرم روزای تعطیل هم کنار خواهر زاده هام باشم و باهاشون بازی کنم بعدم به شهرهای مختلف ایران سفر کنم یه سری برنامه هام هم نمی تونم پیش بینی کنم که بهشون میشه رسید یانه... 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ به حول و قوه الهی و با پشتیبانی از ولایت مطلقه فقیه مملکت اسیب ندیده و زیر اوار نخواهیم ماند. 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شاید باور نکنی ولی میترسم بهش فکر کنم:banel_smiley_52: فقط امیدم به خداست!:banel_smiley_52: ولی شایدم تا سال 1400 تونستیم به چین کنسرو لبو با لوگوی شرکت خودمون صادر کنیم یعنی میشه اون روزو ببینیم. تا اون روز هر سال کلی به اداره دارایی و مالیات بدهی بالا میاریم . اگه لبو فروشی و کنسرو سازیمونو مصادره نکنند و یا خودمون به سرنوشت 99% تولید کنندگان ورشکسته ایرانی مبتلا نشیم , خوبه. در مورد صدور تولیداتمون به چین با لوگوی خودمون ممکنه موفق باشیم ولی مطمئنآ لوبیاشو از خود چین وارد خواهیم کرد و بعد کنسروش رو بهشون صادر میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یعنی میشه اون روزو ببینیم. تا اون روز هر سال کلی به اداره دارایی و مالیات بدهی بالا میاریم . اگه لبو فروشی و کنسرو سازیمونو مصادره نکنند و یا خودمون به سرنوشت 99% تولید کنندگان ورشکسته ایرانی مبتلا نشیم , خوبه. در مورد صدور تولیداتمون به چین با لوگوی خودمون ممکنه موفق باشیم ولی مطمئنآ لوبیاشو از خود چین وارد خواهیم کرد و بعد کنسروش رو بهشون صادر میکنیم. نه دیگه شما تو تیممون هستی و رشتتون هم حقوقه خوب یه جوری این مالیاتارو دودر میکنیم یه سری اراذل هم استخدام میکنیم تا با تابلوی شرکت یه سری حرکاتی انجام بدن که تخفیف مالیاتی بگیریم اقا نهایتا هم شرکت رو از چنگمون در میارن؟ مثل روز اول کنار خیابون لبو فروشی میکنیم و حال میکنیم برا خودمون فقط این جریان لوبیا چی بود؟ تو برنامه نبودها! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه دیگه شما تو تیممون هستی و رشتتون هم حقوقه خوب یه جوری این مالیاتارو دودر میکنیم یه سری اراذل هم استخدام میکنیم تا با تابلوی شرکت یه سری حرکاتی انجام بدن که تخفیف مالیاتی بگیریم اقا نهایتا هم شرکت رو از چنگمون در میارن؟ مثل روز اول کنار خیابون لبو فروشی میکنیم و حال میکنیم برا خودمون فقط این جریان لوبیا چی بود؟ تو برنامه نبودها! لوبیایی تو کار نبود. یکی بود راجع به باقالی حرف زد مام هوس لوبیا کردیم.هنوز اندکی از هول هوسمان نگذشته بود که دیدیم کنسروش هم آماده شد. الان داریم برای صادراتش برنامه ریزی میکنیم. فردا هم ممکنه لوبیای سحر آمیز تولید کنیم. ما اینیم. 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ لوبیایی تو کار نبود. یکی بود راجع به باقالی حرف زد مام هوس لوبیا کردیم.هنوز اندکی از هول هوسمان نگذشته بود که دیدیم کنسروش هم آماده شد. الان داریم برای صادراتش برنامه ریزی میکنیم. فردا هم ممکنه لوبیای سحر آمیز تولید کنیم. ما اینیم. خوب میگن از تهدیدها فرصت بسازید همینه دیگه 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خوب میگن از تهدیدها فرصت بسازید همینه دیگه تهدید مضاعف فرصت مضاعف. 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ تهدید مضاعف فرصت مضاعف. احسنت! احسنت! نصف مالیاتا بخشوده شد! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ احسنت! احسنت! نصف مالیاتا بخشوده شد! اون نصف بقیه شم از محل پرداخت یارانه ها پاسش میکنیم تموم میشه میره پی کارش. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ من اون موقع انشالله 30 سالمه :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من اون موقع انشالله 30 سالمه :smiley (18): حالا بگو چه وضعی خواهی داشت؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ حالا بگو چه وضعی خواهی داشت؟ فک کنم من اون موقع در حال مرمت کردنِ یه بنام و همش در حال سفر به کشورای تاریخیم و دارم کتاب مینویسم و زبانم خیلی خوبه :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فک کنم من اون موقع در حال مرمت کردنِ یه بنام و همش در حال سفر به کشورای تاریخیم و دارم کتاب مینویسم و زبانم خیلی خوبه :girl_in_dreams: خیلی زیبا گفتی . مرسی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خیلی زیبا گفتی . مرسی واقعا؟؟؟مرسی خدا کنه واقعا همینطور باشه 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ واقعا؟؟؟مرسی خدا کنه واقعا همینطور باشه اگه واقعآ تصمیم بگیری خدا بهت کمک میکنه. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فقط میدونم ازدواج نکردم هنوز . . . 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام منم بازی اینجا چه خبره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اگه واقعآ تصمیم بگیری خدا بهت کمک میکنه. انشالله من کل پستای این تاپیکو خوندم و دیدم بعضیا گفتن ادم به اون چیزی که میخواد نمیرسه ولی من مخالفم به نظرم کسی که به خودش و هدفاش ایمان داشته باشه و توکل هم داشته باشه مطمئنا بهشون میرسه 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ تو زندگی یه چیزهایی (خیلی چیزها) که میتونن سرنوشت ساز هم باشن ،دست ما نیستن. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده