mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ باید برم دنبال یه عصای خوب!! چرا مگه قرار اتفاقی بیفته؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ چرا مگه قرار اتفاقی بیفته؟ خب پیریه و هزار درد!!! 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خب پیریه و هزار درد!!! نه خب ایشاله که سرپا هستی... 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ باید برم دنبال یه عصای خوب!! مگه اون موقع چند سالته؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نه خب ایشاله که سرپا هستی... باید برم دنبال یه عصای خوب!! مگه اون موقع چند سالته؟ ههههه سرپا که 100 در 100 هستم تواضع الکی خرد کردم ! اگه روزگار پیرم نکنه اون موقع جوونم 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ههههه سرپا که 100 در 100 هستم تواضع الکی خرد کردم ! اگه روزگار پیرم نکنه اون موقع جوونم پیر بشی ایشاله.......:w00: گفتم نکنه راشیتیسم داری که با عصای میخوای راه بری:w74: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ احتمالا ازدواج کردم....شاید بچه هم داشته باشم....احتمالا ایرانم نیستم.... ولی این و مطمئنم که به هرچیزی که خواستم رسیدم 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ به به آقای جایگاه اهورا مزدا ؟؟؟؟؟؟:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ برای من خیلی سخته که حتی فردا رو پیش بینی کنم... شما دوستان رو نمیدونم... البته بهتون تبریک میگم که اینقدر به خودتون و برنامه هاتون اطمینان دارید... اگر توی زندگی من همه چیز خوب پیش بره و همه چیز اونطوری که برنامه ریزی کردم انجام بشه تا اون زمان دکترا گرفتم و دارم مدارک غیر آکادمیکم رو میگیرم... ازدواج کردم... از ایران رفتم... احتمالا پدر شدم... هیچوقت هیچی اونطوری که ما فکر میکنیم نمیشه... 7 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ برای من خیلی سخته که حتی فردا رو پیش بینی کنم... شما دوستان رو نمیدونم... البته بهتون تبریک میگم که اینقدر به خودتون و برنامه هاتون اطمینان دارید... اگر توی زندگی من همه چیز خوب پیش بره و همه چیز اونطوری که برنامه ریزی کردم انجام بشه تا اون زمان دکترا گرفتم و دارم مدارک غیر آکادمیکم رو میگیرم... ازدواج کردم... از ایران رفتم... احتمالا پدر شدم... هیچوقت هیچی اونطوری که ما فکر میکنیم نمیشه... بعد 2012 همه چی میزون میشه. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بعد 2012 همه چی میزون میشه. :thk: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ به به آقای جایگاه اهورا مزدا ؟؟؟؟؟؟:icon_pf (44): الان من خیلی شبیه پسرام؟!!!!!:w00::w00: من فکر میکردم وافن دختره!!! این درد بی هویتی کشته همه رو! بابا یه کم به نوعه اواتارو مدل حرف زدن و اینا دقت کنین توروخدا! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ من الان در سال 2010 زندگی میکنم و به عقب بر نمیگردم به سال 1400 !!!! یعنی 610 سال عقبگرد !!!!!!!! :w00: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من فکر میکردم وافن دختره!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یادمه جایی خوندم امپراطوری بریتانیا برنامه های صد ساله برای دنیا میریخت و به قدری منظم و دقیق بودن که باعث شد خورشید تو انگلستان غروب نکنه ده سال دیگه دکترامو گرفتم از دانشگاه برلین......زندگیم هم هر آنچه خواهم همان شود میباشد:gnugghender: برید جلو همگیتون بوق بزنید 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یادمه جایی خوندم امپراطوری بریتانیا برنامه های صد ساله برای دنیا میریختو به قدری منظم و دقیق بودن که باعث شد خورشید تو انگلستان غروب نکنه ده سال دیگه دکترامو گرفتم از دانشگاه برلین......زندگیم هم هر آنچه خواهم همان شود میباشد:gnugghender: برید جلو همگیتون بوق بزنید الان داری سعی میکنی از قانون جذب استفاده کنی دیگه؟!!!!:girlhi::persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ الان داری سعی میکنی از قانون جذب استفاده کنی دیگه؟!!!!:girlhi::persiana__hahaha: من به این خزعبلات اعتقادی ندارم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ این درد بی هویتی کشته همه رو! بابا یه کم به نوعه اواتارو مدل حرف زدن و اینا دقت کنین توروخدا! گفتم شاید از این دختر خشناس! 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ شاید باور نکنی ولی میترسم بهش فکر کنم:banel_smiley_52: فقط امیدم به خداست!:banel_smiley_52: ولی شایدم تا سال 1400 تونستیم به چین کنسرو لبو با لوگوی شرکت خودمون صادر کنیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده