baybak 4434 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من فکر میکردم وافن دختره!!! آخه به اون سیبیلای وافن میاد دختر باشه... 1
حانی 3371 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من نمی دونم شاید مدرک بالاتری بگیرم تو دانشگاه خودمون همون جا هم یه خونه می خوام بسازم و فضاشو طراحی کنم باب میل خودم از صبح برم سرکار هر وقت هم برگشتم تو خونه ی خودم از نگاه کردن به اطراف لذت ببرم روزای تعطیل هم کنار خواهر زاده هام باشم و باهاشون بازی کنم بعدم به شهرهای مختلف ایران سفر کنم یه سری برنامه هام هم نمی تونم پیش بینی کنم که بهشون میشه رسید یانه... 2
terajedi21 2134 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 به حول و قوه الهی و با پشتیبانی از ولایت مطلقه فقیه مملکت اسیب ندیده و زیر اوار نخواهیم ماند. 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 شاید باور نکنی ولی میترسم بهش فکر کنم:banel_smiley_52: فقط امیدم به خداست!:banel_smiley_52: ولی شایدم تا سال 1400 تونستیم به چین کنسرو لبو با لوگوی شرکت خودمون صادر کنیم یعنی میشه اون روزو ببینیم. تا اون روز هر سال کلی به اداره دارایی و مالیات بدهی بالا میاریم . اگه لبو فروشی و کنسرو سازیمونو مصادره نکنند و یا خودمون به سرنوشت 99% تولید کنندگان ورشکسته ایرانی مبتلا نشیم , خوبه. در مورد صدور تولیداتمون به چین با لوگوی خودمون ممکنه موفق باشیم ولی مطمئنآ لوبیاشو از خود چین وارد خواهیم کرد و بعد کنسروش رو بهشون صادر میکنیم. 3
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 یعنی میشه اون روزو ببینیم. تا اون روز هر سال کلی به اداره دارایی و مالیات بدهی بالا میاریم . اگه لبو فروشی و کنسرو سازیمونو مصادره نکنند و یا خودمون به سرنوشت 99% تولید کنندگان ورشکسته ایرانی مبتلا نشیم , خوبه. در مورد صدور تولیداتمون به چین با لوگوی خودمون ممکنه موفق باشیم ولی مطمئنآ لوبیاشو از خود چین وارد خواهیم کرد و بعد کنسروش رو بهشون صادر میکنیم. نه دیگه شما تو تیممون هستی و رشتتون هم حقوقه خوب یه جوری این مالیاتارو دودر میکنیم یه سری اراذل هم استخدام میکنیم تا با تابلوی شرکت یه سری حرکاتی انجام بدن که تخفیف مالیاتی بگیریم اقا نهایتا هم شرکت رو از چنگمون در میارن؟ مثل روز اول کنار خیابون لبو فروشی میکنیم و حال میکنیم برا خودمون فقط این جریان لوبیا چی بود؟ تو برنامه نبودها! 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه دیگه شما تو تیممون هستی و رشتتون هم حقوقه خوب یه جوری این مالیاتارو دودر میکنیم یه سری اراذل هم استخدام میکنیم تا با تابلوی شرکت یه سری حرکاتی انجام بدن که تخفیف مالیاتی بگیریم اقا نهایتا هم شرکت رو از چنگمون در میارن؟ مثل روز اول کنار خیابون لبو فروشی میکنیم و حال میکنیم برا خودمون فقط این جریان لوبیا چی بود؟ تو برنامه نبودها! لوبیایی تو کار نبود. یکی بود راجع به باقالی حرف زد مام هوس لوبیا کردیم.هنوز اندکی از هول هوسمان نگذشته بود که دیدیم کنسروش هم آماده شد. الان داریم برای صادراتش برنامه ریزی میکنیم. فردا هم ممکنه لوبیای سحر آمیز تولید کنیم. ما اینیم. 2
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 لوبیایی تو کار نبود. یکی بود راجع به باقالی حرف زد مام هوس لوبیا کردیم.هنوز اندکی از هول هوسمان نگذشته بود که دیدیم کنسروش هم آماده شد. الان داریم برای صادراتش برنامه ریزی میکنیم. فردا هم ممکنه لوبیای سحر آمیز تولید کنیم. ما اینیم. خوب میگن از تهدیدها فرصت بسازید همینه دیگه 1
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 خوب میگن از تهدیدها فرصت بسازید همینه دیگه تهدید مضاعف فرصت مضاعف. 2
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 تهدید مضاعف فرصت مضاعف. احسنت! احسنت! نصف مالیاتا بخشوده شد! 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 احسنت! احسنت! نصف مالیاتا بخشوده شد! اون نصف بقیه شم از محل پرداخت یارانه ها پاسش میکنیم تموم میشه میره پی کارش. 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ من اون موقع انشالله 30 سالمه :smiley (18): 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من اون موقع انشالله 30 سالمه :smiley (18): حالا بگو چه وضعی خواهی داشت؟ 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 حالا بگو چه وضعی خواهی داشت؟ فک کنم من اون موقع در حال مرمت کردنِ یه بنام و همش در حال سفر به کشورای تاریخیم و دارم کتاب مینویسم و زبانم خیلی خوبه :girl_in_dreams: 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 فک کنم من اون موقع در حال مرمت کردنِ یه بنام و همش در حال سفر به کشورای تاریخیم و دارم کتاب مینویسم و زبانم خیلی خوبه :girl_in_dreams: خیلی زیبا گفتی . مرسی 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 خیلی زیبا گفتی . مرسی واقعا؟؟؟مرسی خدا کنه واقعا همینطور باشه 1
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 واقعا؟؟؟مرسی خدا کنه واقعا همینطور باشه اگه واقعآ تصمیم بگیری خدا بهت کمک میکنه. 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 اگه واقعآ تصمیم بگیری خدا بهت کمک میکنه. انشالله من کل پستای این تاپیکو خوندم و دیدم بعضیا گفتن ادم به اون چیزی که میخواد نمیرسه ولی من مخالفم به نظرم کسی که به خودش و هدفاش ایمان داشته باشه و توکل هم داشته باشه مطمئنا بهشون میرسه 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 تو زندگی یه چیزهایی (خیلی چیزها) که میتونن سرنوشت ساز هم باشن ،دست ما نیستن. 3
ارسال های توصیه شده