کهربا 18089 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 نه خب ایشاله که سرپا هستی... باید برم دنبال یه عصای خوب!! مگه اون موقع چند سالته؟ ههههه سرپا که 100 در 100 هستم تواضع الکی خرد کردم ! اگه روزگار پیرم نکنه اون موقع جوونم 1
mamadj 1361 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 ههههه سرپا که 100 در 100 هستم تواضع الکی خرد کردم ! اگه روزگار پیرم نکنه اون موقع جوونم پیر بشی ایشاله.......:w00: گفتم نکنه راشیتیسم داری که با عصای میخوای راه بری:w74: 2
ooraman 22216 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 احتمالا ازدواج کردم....شاید بچه هم داشته باشم....احتمالا ایرانم نیستم.... ولی این و مطمئنم که به هرچیزی که خواستم رسیدم 3
Waffen 15118 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 برای من خیلی سخته که حتی فردا رو پیش بینی کنم... شما دوستان رو نمیدونم... البته بهتون تبریک میگم که اینقدر به خودتون و برنامه هاتون اطمینان دارید... اگر توی زندگی من همه چیز خوب پیش بره و همه چیز اونطوری که برنامه ریزی کردم انجام بشه تا اون زمان دکترا گرفتم و دارم مدارک غیر آکادمیکم رو میگیرم... ازدواج کردم... از ایران رفتم... احتمالا پدر شدم... هیچوقت هیچی اونطوری که ما فکر میکنیم نمیشه... 7
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 برای من خیلی سخته که حتی فردا رو پیش بینی کنم... شما دوستان رو نمیدونم... البته بهتون تبریک میگم که اینقدر به خودتون و برنامه هاتون اطمینان دارید... اگر توی زندگی من همه چیز خوب پیش بره و همه چیز اونطوری که برنامه ریزی کردم انجام بشه تا اون زمان دکترا گرفتم و دارم مدارک غیر آکادمیکم رو میگیرم... ازدواج کردم... از ایران رفتم... احتمالا پدر شدم... هیچوقت هیچی اونطوری که ما فکر میکنیم نمیشه... بعد 2012 همه چی میزون میشه. 1
ooraman 22216 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 به به آقای جایگاه اهورا مزدا ؟؟؟؟؟؟:icon_pf (44): الان من خیلی شبیه پسرام؟!!!!!:w00::w00: من فکر میکردم وافن دختره!!! این درد بی هویتی کشته همه رو! بابا یه کم به نوعه اواتارو مدل حرف زدن و اینا دقت کنین توروخدا! 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ من الان در سال 2010 زندگی میکنم و به عقب بر نمیگردم به سال 1400 !!!! یعنی 610 سال عقبگرد !!!!!!!! :w00: 4
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 یادمه جایی خوندم امپراطوری بریتانیا برنامه های صد ساله برای دنیا میریخت و به قدری منظم و دقیق بودن که باعث شد خورشید تو انگلستان غروب نکنه ده سال دیگه دکترامو گرفتم از دانشگاه برلین......زندگیم هم هر آنچه خواهم همان شود میباشد:gnugghender: برید جلو همگیتون بوق بزنید 5
ooraman 22216 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 یادمه جایی خوندم امپراطوری بریتانیا برنامه های صد ساله برای دنیا میریختو به قدری منظم و دقیق بودن که باعث شد خورشید تو انگلستان غروب نکنه ده سال دیگه دکترامو گرفتم از دانشگاه برلین......زندگیم هم هر آنچه خواهم همان شود میباشد:gnugghender: برید جلو همگیتون بوق بزنید الان داری سعی میکنی از قانون جذب استفاده کنی دیگه؟!!!!:girlhi::persiana__hahaha: 4
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 الان داری سعی میکنی از قانون جذب استفاده کنی دیگه؟!!!!:girlhi::persiana__hahaha: من به این خزعبلات اعتقادی ندارم:gnugghender: 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 این درد بی هویتی کشته همه رو! بابا یه کم به نوعه اواتارو مدل حرف زدن و اینا دقت کنین توروخدا! گفتم شاید از این دختر خشناس! 2
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ شاید باور نکنی ولی میترسم بهش فکر کنم:banel_smiley_52: فقط امیدم به خداست!:banel_smiley_52: ولی شایدم تا سال 1400 تونستیم به چین کنسرو لبو با لوگوی شرکت خودمون صادر کنیم 4
ارسال های توصیه شده