masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من چند شخصیتی بودم تازه اونم بدون البالو ، توت فرنگی :icon_pf (34): چرا نداشت اینارووو :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من چند شخصیتی بودم تازه اونم بدون البالو ، توت فرنگی :icon_pf (34):چرا نداشت اینارووو :pichak29: من خودمم نمیدونم . اینم که زدم کپی پست بوده. فقط گفتم روز تعطیل یه ذره بچه ها رو سرگرمشون بکنم. همین. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من خودمم نمیدونم . اینم که زدم کپی پست بوده. فقط گفتم روز تعطیل یه ذره بچه ها رو سرگرمشون بکنم. همین. مقسی 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من خودمم نمیدونم . اینم که زدم کپی پست بوده. فقط گفتم روز تعطیل یه ذره بچه ها رو سرگرمشون بکنم. همین. لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من هم پرتقال دوس دارم هم هلو حالا تکلیف طرف چیه؟؟!! باید از خود طرف بپرسم. آدرس رو رد کن میرم جویا میشم و بهت خبر میدم. لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من دوس دارم اناناس بردارم اما خجالت میکشم 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من دوس دارم اناناس بردارم اما خجالت میکشم آناناس به سرعت تصميم مى گيريد و در انجام كارهايتان سريع و چابك هستيد. تغييرات شغلى شما را نمى ترساند كه اين موضوع يكى از برترى هاى شخصيت شماست. توانايى استثنايى در سازماندهى كارهايتان داريد و از حجم زياد وظايف اطرافتان نمى هراسيد. سعى داريد در روابط خود با ديگران متكى به نفس، صادق و درستكار باشيد. دوستان خود را خيلى سريع انتخاب نمى كنيد ولى اگر شخصى را برگزينيد تا آخر عمر با شما خواهد بود. به ندرت احساساتى مى شويد و شريك زندگيتان اغلب تحت تأثير يكرنگى شما قرار مى گيرد ولى اجازه ندهيد كه به دليل عدم توانايى شما در ابراز محبت نا اميد شود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده