masoume 5751 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من چند شخصیتی بودم تازه اونم بدون البالو ، توت فرنگی :icon_pf (34): چرا نداشت اینارووو :pichak29: 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من چند شخصیتی بودم تازه اونم بدون البالو ، توت فرنگی :icon_pf (34):چرا نداشت اینارووو :pichak29: من خودمم نمیدونم . اینم که زدم کپی پست بوده. فقط گفتم روز تعطیل یه ذره بچه ها رو سرگرمشون بکنم. همین. 1
masoume 5751 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من خودمم نمیدونم . اینم که زدم کپی پست بوده. فقط گفتم روز تعطیل یه ذره بچه ها رو سرگرمشون بکنم. همین. مقسی 1
الهام. 8079 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من خودمم نمیدونم . اینم که زدم کپی پست بوده. فقط گفتم روز تعطیل یه ذره بچه ها رو سرگرمشون بکنم. همین.
غایب 4790 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من هم پرتقال دوس دارم هم هلو حالا تکلیف طرف چیه؟؟!! باید از خود طرف بپرسم. آدرس رو رد کن میرم جویا میشم و بهت خبر میدم.
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من دوس دارم اناناس بردارم اما خجالت میکشم آناناس به سرعت تصميم مى گيريد و در انجام كارهايتان سريع و چابك هستيد. تغييرات شغلى شما را نمى ترساند كه اين موضوع يكى از برترى هاى شخصيت شماست. توانايى استثنايى در سازماندهى كارهايتان داريد و از حجم زياد وظايف اطرافتان نمى هراسيد. سعى داريد در روابط خود با ديگران متكى به نفس، صادق و درستكار باشيد. دوستان خود را خيلى سريع انتخاب نمى كنيد ولى اگر شخصى را برگزينيد تا آخر عمر با شما خواهد بود. به ندرت احساساتى مى شويد و شريك زندگيتان اغلب تحت تأثير يكرنگى شما قرار مى گيرد ولى اجازه ندهيد كه به دليل عدم توانايى شما در ابراز محبت نا اميد شود.
ارسال های توصیه شده