jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام از یکی از بچه ها شنیدم که احتمالا شنبه تا دوشنبه هم اصفهان تعطیله!!!! می شه اگه خبری توی شبکه ی اصفهان دیدید اطلاع بدید آخه من دانشجو ام،اومدم خونمون اگه تعطیله دیگه نیام 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ برو یک ماهواره بخر کانال اصفهان را تماشا کن. 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ خب عزیزم سرچ کن تو نت پیدا میکنی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اخبار ساعت 8 میگه که ساعت 8 هم مگه اخبار داریم !!!!!!! 20:30 بهتره،خالی بندی هاش بیشتر به دل آدم میشینه. 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ساعت 8 هم مگه اخبار داریم !!!!!!! 20:30 بهتره،خالی بندی هاش بیشتر به دل آدم میشینه. منظورم همون 20-30 بود دیگه:دی راستی اموزش عالی تعطیل نمیشه که الان دو هفته تعطیه 4شنبه 5 شنبه تهران ما اون 4 شنبه سر کلاسامون رفتبم اموزش عالی تعطیل نیس که مدارس تعطیله 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ منظورم همون 20-30 بود دیگه:دی راستی اموزش عالی تعطیل نمیشه که الان دو هفته تعطیه 4شنبه 5 شنبه تهران از اون حرفا !!!!!!!!! ما پنجشنبه این هفته خفن ترین امتحانمون را داشتیم،که به خاطر تعطیلی لغو شد. دانشگاه شما غیر قانونی عمل کرده........... 3 لینک به دیدگاه
زیباخانوم 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من اصفهانی نیستم ولی اصفهانیارو دوست دارم تعطیل برو حاشو ببر 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ از اون حرفا !!!!!!!!! ما پنجشنبه این هفته خفن ترین امتحانمون را داشتیم،که به خاطر تعطیلی لغو شد. دانشگاه شما غیر قانونی عمل کرده........... جدا؟ اما ما 4 شنبه اون هفته هم سر کلاسامون رفتیم هم امتحان برناممونو دادیم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
زیباخانوم 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ جدا؟ اما ما 4 شنبه اون هفته هم سر کلاسامون رفتیم هم امتحان برناممونو دادیم:banel_smiley_52: سرتون کلاه گذاشتتتتتتتن در حد تیم ملی :banel_smiley_4::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ جدا؟ اما ما 4 شنبه اون هفته هم سر کلاسامون رفتیم هم امتحان برناممونو دادیم:banel_smiley_52: برید از استادتون شکایت کنین. میتونین بندازینش زندان،چون خلاف قوانین دولت خدمتگزار عمل کرده. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سرتون کلاه گذاشتتتتتتتن در حد تیم ملی :banel_smiley_4::icon_pf (34)::icon_pf (34): اتفاقا کلاس مفیدی بود برید از استادتون شکایت کنین. میتونین بندازینش زندان،چون خلاف قوانین دولت خدمتگزار عمل کرده. استاد بیچاره واسه خاطر ما اومده بیام زیر سوالش ببریم حالا خوبه نمی یومد اخر ترم یه چی سمبل میکرد میداد بهمون ما هم نمیفهمیدیم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ استاد بیچاره واسه خاطر ما اومده بیام زیر سوالش ببریم حالا خوبه نمی یومد اخر ترم یه چی سمبل میکرد میداد بهمون ما هم نمیفهمیدیم پاچه خوار.................. تو گفتی اومده امتحان گرفته،نگفتی اومده درس داده!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ احتمالا به خاطر آلودگی هوا وجو دانشگاه صنعتی اصفهان!!!!! حتما اگه هیچ جا تعطیل نباشه دانشگاهتون تعطیله! خیالتون راحت! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ پاچه خوار.................. تو گفتی اومده امتحان گرفته،نگفتی اومده درس داده!!!!!!! اولش اومد امتحان گرف البته همه 0 شدیم :دی بعدش درس داد چه ربطی داره خدا وکیل جز معدود استادایی که ادم جزوش بخونه حله بقیه که با جزوشون هیچی نمیفهمی 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلاماز یکی از بچه ها شنیدم که احتمالا شنبه تا دوشنبه هم اصفهان تعطیله!!!! می شه اگه خبری توی شبکه ی اصفهان دیدید اطلاع بدید آخه من دانشجو ام،اومدم خونمون اگه تعطیله دیگه نیام یعنی شما تو این مدت حتی یه دوست اصفهانی که شماره تلفنش رو داشته باشی نداری که تو این جور مواقع باهاش تماس بگیری؟ حتی با یک نفر اصفهانی که همدانشگاهیت باشه دوستی نداری؟ باور نمیکنم. حتی یه دوست دختر هم تو اصفهان به تور نزدی که لااقل تو این جور مواقع به دردت بخوره؟ حیف نون که میگن یکیش توئی بخدا 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ یعنی شما تو این مدت حتی یه دوست اصفهانی که شماره تلفنش رو داشته باشی نداری که تو این جور مواقع باهاش تماس بگیری؟ حتی با یک نفر اصفهانی که همدانشگاهیت باشه دوستی نداری؟ باور نمیکنم. حتی یه دوست دختر هم تو اصفهان به تور نزدی که لااقل تو این جور مواقع به دردت بخوره؟ حیف نون که میگن یکیش توئی بخدا باووووووو دخترهههههههههه سارا خانومه 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ فعلا که چیزی اعلام نکردند اگه اعلام کردند بهتون خب میدم ولی فک نمی کنم تعطیل کنن 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ باووووووو دخترههههههههههسارا خانومه سلام داداش . ببخشید من اشتباه کردم. ولی بازم میشه یکی رو برا این مواقع به تور زد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده