Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان سري دوم بهترين عكس برقي به پايان رسيد با تشكر از تمام دوستاني كه در مسابقه شركت كردن هم از فرسندگان عكس هم از راي دهندگان بعد از باز بيني ارا و چك كردن IP كاربر هايي كه راي دادن نتيجه ارا اعلام مي شدو نفر اول setare ariae نفر دوم به صورت مشترك delnavaz و samyar عزيز با تشكر از تمام كاربراني كه شركت كردن دنبال نفر سوم هم نگردييد كه به علت انتخاب 2 نفر به عنوان نفر دوم امين اجازه انتخاب نفر سوم رو نداد با تشكر..... تشکر از همه دوستایی که به عکس من رای دادن....:w72: تشکر از پسر ایرانی(اسمشو نمیدونم:4chsmu1:) و امین عزیز:w139: مرسی....:shad::shad::shad: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بعد از باز بيني ارا و چك كردن IP كاربر هايي كه راي دادن نتيجه ارا اعلام مي شدو همینمون مونده بود که IP ما را هم چک کنند!!!!! رای تو صندوق را بشمار،چرا به اططلاعات شخصی رجوع میکنین!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان سري دوم بهترين عكس برقي به پايان رسيد با تشكر از تمام دوستاني كه در مسابقه شركت كردن هم از فرسندگان عكس هم از راي دهندگان بعد از باز بيني ارا و چك كردن IP كاربر هايي كه راي دادن نتيجه ارا اعلام مي شدو نفر اول setare ariae نفر دوم به صورت مشترك delnavaz و samyar عزيز با تشكر از تمام كاربراني كه شركت كردن دنبال نفر سوم هم نگردييد كه به علت انتخاب 2 نفر به عنوان نفر دوم امين اجازه انتخاب نفر سوم رو نداد با تشكر..... :w70: مسی از تمام زحمتاتون لوحتونم خیلی خوشگل بوود مسی:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ همینمون مونده بود که ip ما را هم چک کنند!!!!! رای تو صندوق را بشمار،چرا به اططلاعات شخصی رجوع میکنین!!!!!!!! چرت گفت بابا ip چک کردن رو هیچ مدیری نمیتونه فقط ادمین و فرناز که فرنازم نبود و ادمینم من ازش نخواستم 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ چرت گفت باباip چک کردن رو هیچ مدیری نمیتونه فقط ادمین و فرناز که فرنازم نبود و ادمینم من ازش نخواستم چرا همچین حرفی رو زده؟؟؟مگه مساله ای پیش اومده؟؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ چرا همچین حرفی رو زده؟؟؟مگه مساله ای پیش اومده؟؟ نه باوووووو امید گفت IP رو چک کردیم بعد مثه اینکه چن نفرم باور کردن خواستم روشنگری کنم 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان سري دوم بهترين عكس برقي به پايان رسيد با تشكر از تمام دوستاني كه در مسابقه شركت كردن هم از فرسندگان عكس هم از راي دهندگان بعد از باز بيني ارا و چك كردن IP كاربر هايي كه راي دادن نتيجه ارا اعلام مي شدو نفر اول setare ariae نفر دوم به صورت مشترك delnavaz و samyar عزيز با تشكر از تمام كاربراني كه شركت كردن دنبال نفر سوم هم نگردييد كه به علت انتخاب 2 نفر به عنوان نفر دوم امين اجازه انتخاب نفر سوم رو نداد با تشكر..... منم برنده شدم؟؟؟ ممنون ازهمه دوستان که رای داده بودندواز امید وامین عزیز هم تشکر میکنم... 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منم برنده شدم؟؟؟ممنون ازهمه دوستان که رای داده بودندواز امید وامین عزیز هم تشکر میکنم... با هم بلنده شدیم.. بیا بولو اونورتر دارم میفتم 4 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ با هم بلنده شدیم.. بیا بولو اونورتر دارم میفتم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من بازم به همه تبریک میگم و آرزوی موفقیتای بیشتر دارم براشون:flowerysmile: [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده