pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه این هم از سری دوم مسابقه بهترین عکس برقی مدت زمان ثبت نام 20 روز بود که ساعت 24 10 اذر به پایان رسید و اکنون مسابقه رو بر گذار می کنییم همین جا جا دارد از نفر برنده سری قبل امین نپو یادی بکنیییم قوانین هم مثل سری قبل است تبلیغات ممنوع هستش و با متخلف برخورد می شود این نظر سنجی تا ساعت 24 روز شنبه پا بر جاست جایزه نفر اول 40 امتیاز نفر دوم 30 امتیاز نفر سوم 20 امتیاز با تشکر ستاد برگزاری بهترین عکس برقی 18 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عکس شماره 1 عکس شماره 2 عکس شماره 3 عکس شماره 4 عکس/آبگرمکن برقی دستساز عکس شماره 5 عکس شماره 6 عکس شماره 7 عکس شماره 8 عکس شماره 9 عکس شماره 10 عکس شماره 11 عکس شماره 12 این عکس نشان دهنده وضعیت ترانس های کشور هستش که همه در voer lod دارن کار می کنن + دادن یه سری فرمول عجیب غریب که ترانس رو ترکونده 18 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عکس شماره 2 دیده نمیشه من به گزینه 5 رای دادم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عکس شماره 2 دیده نمیشهمن به گزینه 5 رای دادم بقیه دوستان چی.............. عکس 2 رو میبیننند 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ چه رقابت سنگینی ... بله عکس 2 رو میبینیم ....... 4 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من اشتباهی به عکسی که دیده نمیشد رای دادم لطفا اگه میشه اونو اصلاح کنید رای من گزینه 5 بود 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عکسا خیلی جالب بودن من به 4 رای دادم واقعا ابتکار عجیبی بودا:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ همه قشنگ بودن. واقعا برایم انتخاب سخت بود،اما به گزینه 2 رای دادم. چون به زمین خوردن گنده ها برام جالبه!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دوستان اگر کسی بتونه پیام خصوصی کاربری که تبلیغات کرده رو برام بفرسته براش جایزه در نظر می گیریم 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من به 4 رای دادم،ابتکار عملشون واسم جالب بود 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ واقعا عکس های زیبایی بود انتخاب برام سخت بود ولی سرانجام با کلی کلنجار به عکس شماره 5 رای دادم 3 لینک به دیدگاه
mesi1 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عکسا خیلی جالب بودن من به 4 رای دادم واقعا ابتکار عجیبی بودا:jawdrop: به نام آنکه هم یاد است و هم یادگار ٬ نازش میدارم تا لحضه ی دیدار. ای کسانیکه تابوت مرا به دوش می کشید بر روی تابوتم پارچه ی سیاهی بکشید تا همگان بدانند که در این دنیا سیاه بخت بودم. چشمهایم را باز بگذارید تا همگان بدانند که چشم انتظار بوده ام. دستهایم را باز بگذارید تا همگان بدانند که آرزو به دل از این دنیا رفتم. تکه یخی بر روی قلبم بگذارید تا با اولین تابش خورشید ٬ عشق را بنگرم. بگویید دو دستها و پاهای مرا ببندند تا همگان بدانند که: که اسیر بوده ام. با تو آسان میشود زدست سیاهی گریخت٬رو به ظلمت شبهای بی فرداگریخت بی تو ای عشق من گر نباشی در میان ٬ باید که از دنیا گریخت. در دنیایی که مردانش به نامردی عصا از کور میدزدند ٬ من از روی خوش باوری در آن محبت می جستم. من تمام دار و ندارم را به لبخند اساطیری شبهای بی روزن تو بخشیده ام.از شکستن بال پروانه ها گرفته تا سکوت مرغهای وحشی و رنجی که پرنده های تنها می کشند. تو که به این خاطره ها پنهان نگاه میکنی ٬ نگذار با آخرین با تبسم غروب گریه کنم. در پاییز لحظه هایم آن قدر منتظر می مانم تا بیایی و پاییزم را با حضور سبزت باز کنی.تو را به حرمت انتظار قسم فراموشم مکن. چقدر سخت است اگر زمزمه های عشق در گوشی نجوا کنند ودل را وادار به قمار عشق کنند ٬ ولی وای به آن روز که بازنده ی قمار عشق دل باشد و ۱۰۰وای بر صاحب دل. تقدیم به همه ی عزیزانم. 5 لینک به دیدگاه
mesi1 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ واقعا عکس های زیبایی بود انتخاب برام سخت بود ولی سرانجام با کلی کلنجار به عکس شماره 5 رای دادم عشق یعنی با تو خواندن از جنون عشق یعنی سوختنها از درون عشق یعنی سوختن تا ساختن عشق یعنی عقل و دین را باختن عشق یعنی دل تراشیدن ز گل عشق یعنی گم شدن در باغ دل عشق یعنی تو ملامت کن مرا عشق یعنی می ستایم من تو را عشق یعنی در پی تو در به در عشق یعنی یک بیابان درد سر عشق یعنی با تو آغاز سفر عشق یعنی قلبی آماج خطر عشق یعنی تو بران از خود مرا عشق یعنی باز می خوانم تو را عشق یعنی بگذری از آبرو عشق یعنی کلبه های آرزو عشق یعنی با تو گشتن هم کلام عشق یعنی انتظار یک سلام عشق یعنی دستهایی رو به دوست عشق یعنی مرگ در راهت نکوست عشق یعنی شاخه ای گل در سبد عشق یعنی دل سپردن تا ابد عشق یعنی سروهای سربلند عشق یعنی خارها هم گل کنند عشق یعنی تو بسوزانی مرا عشق یعنی سایه بانم من تو را عشق یعنی بشکنی قلب مرا عشق یعنی می پرستم من تو را عشق یعنی آن نخستین حرفها عشق یعنی در میان برفها عشق یعنی یاد آن روز نخست عشق یعنی هر چه در آن یاد توست 5 لینک به دیدگاه
mesi1 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ عشق یعنی با تو خواندن از جنون عشق یعنی سوختنها از درون عشق یعنی سوختن تا ساختن عشق یعنی عقل و دین را باختن عشق یعنی دل تراشیدن ز گل عشق یعنی گم شدن در باغ دل عشق یعنی تو ملامت کن مرا عشق یعنی می ستایم من تو را عشق یعنی در پی تو در به در عشق یعنی یک بیابان درد سر عشق یعنی با تو آغاز سفر عشق یعنی قلبی آماج خطر عشق یعنی تو بران از خود مرا عشق یعنی باز می خوانم تو را عشق یعنی بگذری از آبرو عشق یعنی کلبه های آرزو عشق یعنی با تو گشتن هم کلام عشق یعنی انتظار یک سلام عشق یعنی دستهایی رو به دوست عشق یعنی مرگ در راهت نکوست عشق یعنی شاخه ای گل در سبد عشق یعنی دل سپردن تا ابد عشق یعنی سروهای سربلند عشق یعنی خارها هم گل کنند عشق یعنی تو بسوزانی مرا عشق یعنی سایه بانم من تو را عشق یعنی بشکنی قلب مرا عشق یعنی می پرستم من تو را عشق یعنی آن نخستین حرفها عشق یعنی در میان برفها عشق یعنی یاد آن روز نخست عشق یعنی هر چه در آن یاد توست ديوانه ام ،تو عاشق در بند مي خري؟ کوه غمم ،تو کوه دماوند مي خري؟ صيد کمند زلف تو هستم ،به من بگو آيا غزال زخمي در بند ،مي خري؟ من دلشکسته ي توام اي نازنين من ساز شکسته را ،تو بگو چند مي خري؟ اي بهترين ،اسير شکر خنده ي توام آيا اسير را به شکر خند مي خري؟ چون يوسفم به دست زليخاي عشق تو هستي عزيز من و خداوند ،مي خري؟ ميل حرث نموده گياه دل من يک قطعه زان ،به خاطر پيوند مي خري؟ 3 لینک به دیدگاه
پسر ایرونی 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دوستان رای بدید 1 روز گذشت 2 روز باقی مونده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دوستان رای بدید 1 روز گذشت 2 روز باقی مونده امید:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده