pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من هم رای دار شدم...................... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): چرا نام کاربریم دوباره ایین شد بببخشید اشتباهی اومدم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ تا فردا شب بیشتر وقت ندارید اااااااااااااااااااااااا :w00: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): چرا نام کاربریم دوباره ایین شد بببخشید اشتباهی اومدم :icon_pf (34): قضیه چیه؟ هی با این میری با اون میای 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ تا فردا شب بیشتر وقت ندارید اااااااااااااااااااااااا :w00: کاربر کهربایی یهنی چی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ کاربر کهربایی یهنی چی ؟؟ یعنی این سلام دوستاناینجا برترین کاربر از نظر فعالیتهای مفید رو معرفی میکنیم شرط هم فقط تعداد پست نیست شرکت در مباحث و مفید بودن مطالب مانند آموزشها خیلی مهمه هرچند نمیشه از زحمات دوستانی که از هنر کپ کردن استفاده میکنن تشکر نکرد و برای این دوستان هم مطمئنا امتیازاتی در نظر گرفته میشه با تشکر:rose::rose: پ.ن: به کاربر برتر تالار برق عنوان کاربر کهربایی اهدا میشه پ.ن: هر ماه شامل 4 هفته میشه و 2 کاربر رو میتونیم انتخاب کنیم و بعلاوه یک کاربر که در مجموع در طول ماه فعالیتش خوب بوده، که در مجموع میشه 3 کاربر عزیز این تالار بینشون نظرسنجی برگزار میشه و کاربر ماه تالار انتخاب میشه پ.ن: به کاربر برتر ماه عنوان کاربر ویژه اهدا میشه 2 لینک به دیدگاه
پسر ایرونی 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ قضیه چیه؟ هی با این میری با اون میای نی دونم :w00: برو از نپتون بپرس :w00: لینک به دیدگاه
پسر ایرونی 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من رای می خوام یالا یالا یالا امین چی کار کردی فونتشو درست کردی موضوع هم پاک کن................... لینک به دیدگاه
پسر ایرونی 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ فعلا عکس شماره 10 پیشتازه رقابت برای مقام دوم و سوم تنگاتنگه 1 لینک به دیدگاه
پسر ایرونی 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ارا بعد باز شماری رای ها 1 شنبه 6 صبح اعلام می شود........................ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نظرسنجی فرت شد همگی خسته نباشید :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چرا خالی بستین تا آخر امشب:w00: من الان اومدم رای بدم نظر سنجی بسته است رای من چی شد؟:icon_pf (12): خوردمش! 1 لینک به دیدگاه
پسر ایرونی 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ امین ایشاالللللله تیکه تیکه بشی :w00: لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ امین ایشاالللللله تیکه تیکه بشی :w00: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان سري دوم بهترين عكس برقي به پايان رسيد با تشكر از تمام دوستاني كه در مسابقه شركت كردن هم از فرسندگان عكس هم از راي دهندگان بعد از باز بيني ارا و چك كردن IP كاربر هايي كه راي دادن نتيجه ارا اعلام مي شدو نفر اول setare ariae نفر دوم به صورت مشترك delnavaz و samyar عزيز با تشكر از تمام كاربراني كه شركت كردن دنبال نفر سوم هم نگردييد كه به علت انتخاب 2 نفر به عنوان نفر دوم امين اجازه انتخاب نفر سوم رو نداد با تشكر..... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده