omid vakili 6395 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 حالا سوال من! روانکاوی ک تاثیر بسزایی در روند شهرسازی آلمان بعد از جنگ جهانی دوم داشت چه کسی بود؟ سلام براکه م. خاسم، تو چونی؟ نیدونم، ولی حدس میزنم که میچرلیخ باشه 5
Neutron 60966 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 سلام براکه م. خاسم، تو چونی؟ نیدونم، ولی حدس میزنم که میچرلیخ باشه درست حدسیدی. سواتو بپرس... 4
lili joOon 68 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 سلام دوست جونيام خوفين؟ يه سوال داشتم گفتم از شما بپرسم ببينم ميتونين كمكم كنين يا نه؟ كي ميتونه بهم يه تعريف درست و نسبتا كاملي از فضاي شهري بگه؟ پاركها هم ميتونن فضاي شهري باشن يا نه؟ 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 سلام دوست جونيام خوفين؟ يه سوال داشتم گفتم از شما بپرسم ببينم ميتونين كمكم كنين يا نه؟ كي ميتونه بهم يه تعريف درست و نسبتا كاملي از فضاي شهري بگه؟ پاركها هم ميتونن فضاي شهري باشن يا نه؟ تعاریفی از فضای شهری و ابعادش اینجا هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread46671.html برخی معتقدن که پارک هم میتونه فضای شهری باشه و اکثریت معتقدن که پارک فضای شهری نیست با توجه به تعاریفی که از فضای شهری هستش به نظر منم دومی درست تره. 2
urbanistica 225 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2013 تفاوت بین برنامه ریزی شهری و طراحی شهری چیست؟ barname rizi shahri = barnamerizi baraye shahr tarahi shahri = tarahi baraye ... 2
urbanistica 225 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 سلام دوست جونيام خوفين؟ يه سوال داشتم گفتم از شما بپرسم ببينم ميتونين كمكم كنين يا نه؟ كي ميتونه بهم يه تعريف درست و نسبتا كاملي از فضاي شهري بگه؟ پاركها هم ميتونن فضاي شهري باشن يا نه؟ سلام من می تونم:xbex7jmjnhtbacgrr3x 2
urbanistica 225 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 سلام دوست جونيام خوفين؟ يه سوال داشتم گفتم از شما بپرسم ببينم ميتونين كمكم كنين يا نه؟ كي ميتونه بهم يه تعريف درست و نسبتا كاملي از فضاي شهري بگه؟ پاركها هم ميتونن فضاي شهري باشن يا نه؟ فضای شهری درواقع چیزی نیست جزء فضای زندگی روزمره شهروندان که هر روز به صورت آگاهانه و ناآگاهانه در طول راه از منزل تا محل کار ادراک می شود(پاکزاد،1376:ص 32). همچنین فضای شهری ساختاری سازمان یافته و واجد نظم که بصورت بستری کالبدی برای فعالیت های انسانی درآمده و قابلیت حمل روابط اجتماعی و اهداف فرهنگی را داراست(شیخی،1380). با توجه به دو تعریف بالا و اون چیزی که توو درس درک و بیان محیط شهری بهمون گفتن و به نظره خودم پارک فضای شهری است. خلاصه مقاله شکل گیری فضای شهری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 جدی درست بود!!!!! قلب فرایند برنامه ریزی راهبردی؟ چشم انداز نیست احتمالن؟! 3
urbanistica 225 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 مهندسا ن *فنگ شویی* یعنی چی ؟ واقعا همچین چیزی هست اگه هست بگو تا با یه سرچ ساده معنیشو پیدا کنم 3
nasim184 12256 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 واقعا همچین چیزی هست اگه هست بگو تا با یه سرچ ساده معنیشو پیدا کنم اره مهندس هست.معنی لغویش نه دوست دارم بدونم معمارا از این لغت کجا استفاده میکنن!!!اصلا استفاده میشه؟ 1
2darel3az 65 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 سلام عسلا سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشین شناخت تفضیلی محله مورد مطالعه مو براساس روش استادم برسی می کنم که شامل 5 تا بعد : فرم و کالبد،عملکرد و فعالیت،ادراک معنا و تصورات ذهنی،آسایش و پایداری،اجتماع پذیری که هر کدوم زیر مجموعه دارن نمی دونم شامل چی می شن و باید چجوری بررسی شون کنم چه نقشه یا عکسی بزارم و چه تفسیری داره ممنون می شم راهنماییم کنین.:icon_gol: تداوم و پیوستگی بصری و کالبدی نفوذپذیری بصری و فیزیکی نسبت متعادل توده به فضا دانه بندی عمودی منظره و جداره شهری تناسبات بصری جزئیات بصری خط ساختمان و خط تراس طبقات دسترسی و ارتباطات فضاها سازگاری فعالیت ها با فرم دیدن و دیده شدن قابلیت مکث انعطاف پذیری فضاها نمادگرایی،خاطره انگیزی و تثبیت پذیری خوانایی عملکردها،فرم و ساختارها غنای حسی و تنوع ادراکی قابلیت دسترسی روانی رنگ تعلق و شخصی سازی هنرهای عمومی ادراک زمان درفصول مختلف شخصیت ویژه و هویت فضا تطابق الگوی رفتارها و فعالیت ها با فرم و فضا کارایی فرم و فضا با عملکردها تعدیل و کنترل خرد اقلیم آفتاب گیری در ساعات و فصول مختلف 3
2darel3az 65 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 راجع به چشم انداز سازی به روش ارگون توضیح بدین مرسی:icon_gol: 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 سلام عسلا سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشینشناخت تفضیلی محله مورد مطالعه مو براساس روش استادم برسی می کنم که شامل 5 تا بعد : فرم و کالبد،عملکرد و فعالیت،ادراک معنا و تصورات ذهنی،آسایش و پایداری،اجتماع پذیری که هر کدوم زیر مجموعه دارن نمی دونم شامل چی می شن و باید چجوری بررسی شون کنم چه نقشه یا عکسی بزارم و چه تفسیری داره ممنون می شم راهنماییم کنین.:icon_gol: تداوم و پیوستگی بصری و کالبدی نفوذپذیری بصری و فیزیکی نسبت متعادل توده به فضا دانه بندی عمودی منظره و جداره شهری تناسبات بصری جزئیات بصری خط ساختمان و خط تراس طبقات دسترسی و ارتباطات فضاها سازگاری فعالیت ها با فرم دیدن و دیده شدن قابلیت مکث انعطاف پذیری فضاها نمادگرایی،خاطره انگیزی و تثبیت پذیری خوانایی عملکردها،فرم و ساختارها غنای حسی و تنوع ادراکی قابلیت دسترسی روانی رنگ تعلق و شخصی سازی هنرهای عمومی ادراک زمان درفصول مختلف شخصیت ویژه و هویت فضا تطابق الگوی رفتارها و فعالیت ها با فرم و فضا کارایی فرم و فضا با عملکردها تعدیل و کنترل خرد اقلیم آفتاب گیری در ساعات و فصول مختلف سلام من دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم . .. اما چند تا کتاب بهتون معرفی میکنم که میتونید اینها رو پیدا کنید محیط های پاسخده بنتلی . طراحی خیابان کارگر توسلی ، مبانی و فرایند طراحی شهری پاکزاد . راجع به چشم انداز سازی به روش ارگون توضیح بدین مرسی:icon_gol: چشم انداز سازی هم مقاله گلکار . چشم انداز شهر / محله 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2013 تاپیک خوبی بود. میتونه هنوزم باشه. پس سوال بگو 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 یه سوال فان هست ولی جدیه خداییش شما مثلا یه جایی تو شهر میخواین برین، مثلا نزدیک ترین دستشویی یا آبمیوه فروشی یا ساندویچی، چجوری پیداش میکنین؟ 2
ارسال های توصیه شده