رفتن به مطلب

بیاتو بپرس جواب بده,یادبده یاد بگیر

ارسال های توصیه شده

حالا سوال من!

روانکاوی ک تاثیر بسزایی در روند شهرسازی آلمان بعد از جنگ جهانی دوم داشت چه کسی بود؟

سلام براکه م. خاسم، تو چونی؟

نیدونم، ولی حدس میزنم که میچرلیخ باشه

:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 173
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 3 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...

سلام دوست جونيام خوفين؟ يه سوال داشتم گفتم از شما بپرسم ببينم ميتونين كمكم كنين يا نه؟ كي ميتونه بهم يه تعريف درست و نسبتا كاملي از فضاي شهري بگه؟ پاركها هم ميتونن فضاي شهري باشن يا نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوست جونيام خوفين؟ يه سوال داشتم گفتم از شما بپرسم ببينم ميتونين كمكم كنين يا نه؟ كي ميتونه بهم يه تعريف درست و نسبتا كاملي از فضاي شهري بگه؟ پاركها هم ميتونن فضاي شهري باشن يا نه؟

تعاریفی از فضای شهری و ابعادش اینجا هست:

http://www.noandishaan.com/forums/thread46671.html

برخی معتقدن که پارک هم میتونه فضای شهری باشه و اکثریت معتقدن که پارک فضای شهری نیست با توجه به تعاریفی که از فضای شهری هستش به نظر منم دومی درست تره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...

سلام

من می تونم:xbex7jmjnhtbacgrr3x

• Like 2
لینک به دیدگاه

فضای شهری درواقع چیزی نیست جزء فضای زندگی روزمره شهروندان که هر روز به صورت آگاهانه و ناآگاهانه در طول راه از منزل تا محل کار ادراک می شود(پاکزاد،1376:ص 32).

همچنین فضای شهری ساختاری سازمان یافته و واجد نظم که بصورت بستری کالبدی برای فعالیت های انسانی درآمده و قابلیت حمل روابط اجتماعی و اهداف فرهنگی را داراست(شیخی،1380).

با توجه به دو تعریف بالا و اون چیزی که توو درس درک و بیان محیط شهری بهمون گفتن و به نظره خودم پارک فضای شهری است.

خلاصه مقاله شکل گیری فضای شهری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws52:

واقعا همچین چیزی هست

اگه هست بگو تا با یه سرچ ساده معنیشو پیدا کنم

اره مهندس هست:w16:.معنی لغویش نه دوست دارم بدونم معمارا از این لغت کجا استفاده میکنن!!!:ws38:اصلا استفاده میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام عسلا سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشین

شناخت تفضیلی محله مورد مطالعه مو براساس روش استادم برسی می کنم که شامل 5 تا بعد :

فرم و کالبد،عملکرد و فعالیت،ادراک معنا و تصورات ذهنی،آسایش و پایداری،اجتماع پذیری که هر کدوم زیر مجموعه دارن نمی دونم شامل چی می شن و باید چجوری بررسی شون کنم چه نقشه یا عکسی بزارم و چه تفسیری داره ممنون می شم راهنماییم کنین.:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

تداوم و پیوستگی بصری و کالبدی

نفوذپذیری بصری و فیزیکی

نسبت متعادل توده به فضا

دانه بندی عمودی

منظره و جداره شهری

تناسبات بصری

جزئیات بصری

خط ساختمان و خط تراس طبقات

دسترسی و ارتباطات فضاها

سازگاری فعالیت ها با فرم

دیدن و دیده شدن

قابلیت مکث

انعطاف پذیری فضاها

نمادگرایی،خاطره انگیزی و تثبیت پذیری

خوانایی عملکردها،فرم و ساختارها

غنای حسی و تنوع ادراکی

قابلیت دسترسی روانی

رنگ تعلق و شخصی سازی

هنرهای عمومی

ادراک زمان درفصول مختلف

شخصیت ویژه و هویت فضا

تطابق الگوی رفتارها و فعالیت ها با فرم و فضا

کارایی فرم و فضا با عملکردها

تعدیل و کنترل خرد اقلیم

آفتاب گیری در ساعات و فصول مختلف

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام عسلا سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشین

شناخت تفضیلی محله مورد مطالعه مو براساس روش استادم برسی می کنم که شامل 5 تا بعد :

فرم و کالبد،عملکرد و فعالیت،ادراک معنا و تصورات ذهنی،آسایش و پایداری،اجتماع پذیری که هر کدوم زیر مجموعه دارن نمی دونم شامل چی می شن و باید چجوری بررسی شون کنم چه نقشه یا عکسی بزارم و چه تفسیری داره ممنون می شم راهنماییم کنین.:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

تداوم و پیوستگی بصری و کالبدی

نفوذپذیری بصری و فیزیکی

نسبت متعادل توده به فضا

دانه بندی عمودی

منظره و جداره شهری

تناسبات بصری

جزئیات بصری

خط ساختمان و خط تراس طبقات

دسترسی و ارتباطات فضاها

سازگاری فعالیت ها با فرم

دیدن و دیده شدن

قابلیت مکث

انعطاف پذیری فضاها

نمادگرایی،خاطره انگیزی و تثبیت پذیری

خوانایی عملکردها،فرم و ساختارها

غنای حسی و تنوع ادراکی

قابلیت دسترسی روانی

رنگ تعلق و شخصی سازی

هنرهای عمومی

ادراک زمان درفصول مختلف

شخصیت ویژه و هویت فضا

تطابق الگوی رفتارها و فعالیت ها با فرم و فضا

کارایی فرم و فضا با عملکردها

تعدیل و کنترل خرد اقلیم

آفتاب گیری در ساعات و فصول مختلف

سلام

من دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم . .. اما چند تا کتاب بهتون معرفی میکنم که میتونید اینها رو پیدا کنید

محیط های پاسخده بنتلی . طراحی خیابان کارگر توسلی ، مبانی و فرایند طراحی شهری پاکزاد .

راجع به چشم انداز سازی به روش ارگون توضیح بدین مرسی:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

چشم انداز سازی هم مقاله گلکار . چشم انداز شهر / محله

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

یه سوال فان هست ولی جدیه خداییش :ws3:

شما مثلا یه جایی تو شهر میخواین برین، مثلا نزدیک ترین دستشویی یا آبمیوه فروشی یا ساندویچی، چجوری پیداش میکنین؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...