alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها به حرف اين عليرضا توجه نكنيد اون جمله اي كه نوشته بود كردي نبود عبري بودولي با وجود همه ناملايمات كه بر سر راهمه و از سوي كسي حمايت نميشم باز هم اگه كسي كردي بنويسه ترجمه مي كنم، من اصلا حس ناسيوناليستي ندارم راستي علي جان اگه من سست عنصرم تو سست بنيادي:ws28: نمیتونی ترجمش کنی بهانه نیار دیگه :ws3::ws2::ws2::ws2: حالا به احترام هدا خانوم و بقیه فارسی مینویسیم 4 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ای بابا چرا انقدر کوردی انوسن،مگه نازانن بچه ها بلد نین کوردی قصه بزنن!برای ترجمه ی تمامی مطالب و نوشته های کردی ،لوری،ترکی ،عربی،..به منبع معتبر(اینجانب )مراجعه شود:ws2: 4 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ای بابا چرا انقدر کوردی انوسن،مگه نازانن بچه ها بلد نین کوردی قصه بزنن!برای ترجمه ی تمامی مطالب و نوشته های کردی ،لوری،ترکی ،عربی،..به منبع معتبر(اینجانب )مراجعه شود:ws2: دروغ میگه هیچ کدوم از این زبونا رو بلد نیست ولی خدایش زبانش توپه هر سوالی داشتین ازش بپرسین فقط هواستون باشه صفحه اص 1500 تومان میگیره :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ دروغ میگه هیچ کدوم از این زبونا رو بلد نیست ولی خدایش زبانش توپه هر سوالی داشتین ازش بپرسین فقط هواستون باشه صفحه اص 1500 تومان میگیره :ws28::ws28: ممنون علی جان،البته اون قیمت پارسال بود.بچه ها این علیرضا وسیوان و ...انقد ازم بیگاری کشیدن!تازه زورشون میومد 1500تومن بدنیارانه هارو برداشتم از این به بعد واسه آشناها ص 3000 تومن و غیر آشناها 2500:w16: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بابا این تاپیک اسپم نکنید پست اول تاپیکو نگاه کنید موضوعش چیه 4 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون علی جان،البته اون قیمت پارسال بود.بچه ها این علیرضا وسیوان و ...انقد ازم بیگاری کشیدن!تازه زورشون میومد 1500تومن بدنیارانه هارو برداشتم از این به بعد واسه آشناها ص 3000 تومن و غیر آشناها 2500:w16: چه خبره باباااااااااااا مگه سره گردنست؟ نخواستیم میدم همون شعله خانوم واسمون انجام میده :ws3::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ بابا این تاپیک اسپم نکنید پست اول تاپیکو نگاه کنید موضوعش چیه ناراحت نشو محمد جان بحث پیش میاد دیگهههههه:ws3: حالا چند سوال میذارم که ناراحت نشی : 1- سلسله مراتب عملکردی از نتایج کدام تفکر در شهرسازی است؟ 2-مهمترین عامل فرسایش بافت شهری کدام است؟ 3-الگوی نا اقلیدسی در برنامه ریزی مربوط به کدام اندیشمند است؟ 4-سه محصول نهایی یک طرح cds ؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ 1- سلسله مراتب عملکردی از نتایج کدام تفکر در شهرسازی است؟ میدونم ولی نمیگم 2-مهمترین عامل فرسایش بافت شهری کدام است؟ :thk:مربوط به دسترسی میشه یعنی عرض کم معابر ونفوذ ناپذیری 3-الگوی نا اقلیدسی در برنامه ریزی مربوط به کدام اندیشمند است؟ میدونم و نمیگم ولی یادم رفته 4-سه محصول نهایی یک طرح cds ؟ احتمالا طرح و چشم انداز و ..... خدای من همه چی یادم رفته:shame::w821: 2 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ 1- سلسله مراتب عملکردی از نتایج کدام تفکر در شهرسازی است؟ میدونم ولی نمیگم2-مهمترین عامل فرسایش بافت شهری کدام است؟ :thk:مربوط به دسترسی میشه یعنی عرض کم معابر ونفوذ ناپذیری 3-الگوی نا اقلیدسی در برنامه ریزی مربوط به کدام اندیشمند است؟ میدونم و نمیگم ولی یادم رفته 4-سه محصول نهایی یک طرح cds ؟ احتمالا طرح و چشم انداز و ..... خدای من همه چی یادم رفته:shame::w821: اولیش که یادت رفته دومیشم که اشتباست اونایی که میگی ویژگی های بافت فرسودست سومیشو که ندونستی ولی آخریش یه چیزایی ته ذهنت مونده:ws2: 1 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ هیچکی اینجا نیست که جواب بده ه ه ه ه ه ه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ باشه هممون که اشتب بود راستی اون نااقلیدسی فریدمن نمیشه داش علی 4 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ باشه هممون که اشتب بود راستی اون نااقلیدسی فریدمن نمیشه داش علی آفرییییییییییییییین جان فریدمن:w16::w16: 2 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ هیچکی اینجا نیست که جواب بده ه ه ه ه ه ه ؟ خوب مرد حسابی اینا چه جور سوالایین؟!،حسابی از خودم ناامید شدم با این سوالاتت!حداقل منبع بگو،فقط پارسه و خانه شهرسازان نباشه 2 لینک به دیدگاه
Diplomat 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر شما مبتذلترین آدم تو شهرسازای کشور کودوم شخصیت معروفه!!!؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Diplomat 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلسله مراتب عملکردی از نتایج کدام تفکر در شهرسازی است؟ نظریه سیستمها در شهرسازی 2-مهمترین عامل فرسایش بافت شهری کدام است؟ به نظر من عامل اقتصادی و کالبدی مهمترین عامل فرسایش هستند. 3-الگوی نا اقلیدسی در برنامه ریزی مربوط به کدام اندیشمند است؟ هر وقت اینو شنیدید برید سر وقت جناب آقای جان فرید من (جان نش نه ها...) 4-سه محصول نهایی یک طرح cds ؟ اولی چشم انداز دومی هدف سومی راهبرد و اجرا (فکر کنم) اینم جوابهات علیرضا جونم... عاشقتم مرتب 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر شما مبتذلترین آدم تو شهرسازای کشور کودوم شخصیت معروفه!!!؟:icon_pf (34): حتماً طراح سوالای ارشد 90 3 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلسله مراتب عملکردی از نتایج کدام تفکر در شهرسازی است؟ نظریه سیستمها در شهرسازی 2-مهمترین عامل فرسایش بافت شهری کدام است؟ به نظر من عامل اقتصادی و کالبدی مهمترین عامل فرسایش هستند. 3-الگوی نا اقلیدسی در برنامه ریزی مربوط به کدام اندیشمند است؟ هر وقت اینو شنیدید برید سر وقت جناب آقای جان فرید من (جان نش نه ها...) 4-سه محصول نهایی یک طرح cds ؟ اولی چشم انداز دومی هدف سومی راهبرد و اجرا (فکر کنم) اینم جوابهات علیرضا جونم... عاشقتم مرتب آفرییییییییییین دیپلومات جون اصلاً تابلو نبود خودم جوابا رو بهت گفتم هاااااااااااااا:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر شما مبتذلترین آدم تو شهرسازای کشور کودوم شخصیت معروفه!!!؟:icon_pf (34): ای بابا کشتی ما رو با این ابتذالت دیپلمات جان !!:confused: چه گیری دادی به ابتذال، اصلا میخوای برات ابتذال رو صرف کنم:there: ابتذله یبتزلوا ابتذال مبتذل مستبذال یستبذل مستبذل مستبذل استبذل الان همه با ابتزال می شناسنت دیپلمات:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر شما مبتذلترین آدم تو شهرسازای کشور کودوم شخصیت معروفه!!!؟:icon_pf (34): حالا مگه چی کار کرده که بهش میگی مبتذل؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): یه راهنمایی کن آخه:ws52::ws52: 2 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه مهندسین نو اندیشان از دوستان کسی چند نمونه سوالای کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برنامه ریزی شهری رو اگه داره بزاره خیییییلییییییی ممنون میشم . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده