Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ Malèna Giuseppe Tornatore زمان گذشت و زنهای بسیاری را دوست داشتم و هنگامی که آنها را در آغوش میگرفتم از من می پرسیدند: آیا آنها را فراموش نخواهم کرد؟ می گفتم:آری فراموش خواهم کرد تنها كسي كه هيچوقت فراموش نكردم زني بود كه هرگز نپرسيد! 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ جاهد (مهران مدیری) : زن مثه اکسیژن میمونه..نباشه مرد کبود میشه همه مردها از نظر روحی به زن نیاز دارن...چون حیوانِ ناطقن همیشه پای یک زن در میان است/کمال تبریزی 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ FRANK: Isn't she lovely do you ever see such a skin such smoothness Emaa-1996 5 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ Angel Heart There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love. Louis Cyphre 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ آقای مجری: واسه چی در ُ باز گذاشتی؟ فامیل دور: واسه بهار. از در بسته دزد رد میشه ولی از در باز رد نمیشه. وقتی یه در ُ باز بذاری که دزد نمیاد توش. فکر میکنه یکی هست که در ُ باز گذاشتی دیگه. ولی وقتی در بسته باشه، فکر میکنه کسی نیست ُ یه عالمه چیز خوب اونتو هست ُ میره سراغشون دیگه. در باز ُ کسی نمیزنه. ولی در بسته رو همه میزنند. خود شما به خاطر اینکه بدونی توی این پسته دربسته چیه، میشکنیدش. شکسته میشه اون در. دل آدم هم مثل همین پسته میمونه. یه سری از دلها درشون بازه. میفهمی تو دلش چیه. ولی یه سری از دلها هست که درش بسته اس. اینقدر بسته نگهش میدارند که بالاخره یه روز مجبور میشند بشکنند و همهچی خراب میشه. آقای مجری: در دل آدم چهجوری باز میشه؟ فامیل دور: در دل آدم با درد دله که باز میشه 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ فامیل دور : سه نوع دور داریم ، اونی که دستت بهش نمی رسه .... اونی که چشمت بهش نمی رسه ..... اونی که فکرت هم بهش نمی رسه ..... 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ دو تا شیر یه جا نمیتونن باشن...تو برو سی خودت ما هم می ریم سی خومون... لادن طباطبایی__________سما در آتش... 7 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ هــایـنــکـل(چــارلــی چـاپـلــیــن):یـک دیـکـتـاتــور کــلن بــرای مــردمــش تـرسـنـاک اســت، و دیــکــتـاتــور تــنــهــا از یــک چــیــز مــردم مـی تــرســـد : آگـــــــــــــاهـــــی ! The Great Dictator-1940 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بابا اتی(جواد عزتی):اون مردی که مهمونیِ همسایه رو لـــو می ده،مــــــرد نیست اون دوست عزیزمون! قهوه ی تلخ-مهران مدیری 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ از نظر مردم من گستاخ و بی نزاکتم. من نمیدونم چرا صداقت را با بینزاکتی اشتباه میگیرن؟ شاید برای همین من هیچ دوستی ندارم! Mary and Max-2009 7 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ کاپیتان جنک (ادریس البا): خب اگه نمی تونی با کسی باشی که عاشقش هستی... عاشق اونی باش که باهاش هستی! Prometheus 2012 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ -اين چيه علامت ؟!! چيه اين علامت؟ +اين ماه گرفتگيه مادر زاده -اييييين؟! +جوونيم ديگه سركار -والله ما جون بوديم ميجنگيديم +ماهم مي جنگيم -كو با كي ؟ +همين ديگه بود مي جنگيديم نيست كه! -خب همين ديگه لااقل صداتون را بيارن پايين +چشم -من نمي گم نجنگيد بازي نكنيد لا اقل صداتون راببريد +بله باشه ميبريم -ما گشت همين محليم اگه مشكلي بود ما در خدمتيم +نه مشكلي كه نيست دستتون درد نكنه -نيست ؟ مشكلي نيست ؟بگيرم ببرمتون كلانتري ببينم مشكلي هست يا نه +مشكل هست بله هس -اين منم كه چشام رو مشكلات مي بندم مي فهمي ؟ +بله - كي ؟ من ؟ فهميدي +بله -نمي فهمي ديگه ؟ مي فهمم شما يه لحظه اينجا باشي من ميرسم خدممتون "اسب حيوان نجيبي ست" 6 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ شب دهم - حیدر شبی که خواب موند و از تعزیه شب آخر جاموند خدایا من خواب موندم مثل همه کسایی که خواب موندن و حسین رو در کربلا یاری نکردن 8 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ باید اعتراف کنم من نیز گاه به آسمان نگاه کرده ام.. دزدانه! در چشم ستارگان.. نه به تمامی شان! تنها بدانها که شبیه ترند به چشمان تو.. گاهی به آسمان نگاه کن 13 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ رز : قولم یادمه....عهدم رو نمیشکنم.... تایتانیک 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ bitter moon (ماه تلخ) : بازیگر نقش اول زن خطاب به دوست پسری جدید : عاقبت تمامی عشق ها و دوست داشتن های افراطی، کینه و نفرت هست. فقط اگر عاشق من نیستی با تو خواهم ماند، کسیکه عاشق هم بودیم مرا نابود کرد و حال مجبورم از او انتقام بگیرم . 14 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ جاناتان مرغ دریایی: آیا مکانی به نام بهشت وجود دارد؟ خیر...چنین مکانی وجود ندارد... بهشت یک مکان نیست..و یک زمان هم نیست بهشت یعنی کامل شدن 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ داستان اسباب بازی 3 : (پریشب دیدم ) خرس پشمالو : آدما ما عروسکا رو وقتی دلشون رو زدیم ول میکنن، برای چی باید دلتنگشون باشیم؟ از زندگی توی مهد کودک لذت ببرین اسباب بازی ها، که اینجا فقط بچه های کوچک میان و میرن، هیچ چیز دائمی نیست که بهش وابسته بشی از تنوع لذت ببرین. وودی : درسته ما عروسکیم ولی تو مرام ما نیست که به کسی که تو بچگی دست دوستی دادیم، تو بزرگی پشت کنیم، حتی اگه اونا به ما پشت کنند. من تا آخرش پای اندی وایمیستم. 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ Up in the Air (2009) Director: Jason Reitman Stars: George Clooney, Vera Farmiga and Anna Kendrick Ryan Bingham (George Clooney): "You know that moment when you look into somebody's eyes and you can feel them staring into your soul and the whole world goes quiet just for a second?" Natalie Keener (Anna Kendrick): "Yes." Ryan Bingham (George Clooney): "Right. Well, I don't." برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ دیالوگ زیبا فامیل دور سه نوع دور داریم: اونی که دستت بهش نمی رسه... اونی که چشمت بهش نمی رسه .... اونی که فکرت هم بهش نمی رسه .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده