Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ حالا یه سوال قدیمی : یه کشاورز میخواد یه خرگوش و گرگ و کلم رو از رودخونه رد کنه . قایق فقط میتونه کشاورز و یکی از این 3 مورد رو با خودش حمل کنه . مشکل این جاس که : گرگ با خرگوش تنها باشه میخورش و اگر خرگوش با کلم هم تنها باشه میخورش چجوری رد شن پس ؟ تکراریه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ این که نشد پرتو جان !!! یه مربع که سر جاش نیست ! خو اشکال نداره ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من موربشو ندیدم. 14تا حساب کردم. بعد 5 رو دیدم، هرچی خودمو میکشتم میدیدم 5تا حرکت که هیچ، نزدیک 5تام نمیشه که آخرش سوالو بازم خوندم زده بود افقی و عمودی و مورب :icon_pf (34): :ws28: میدونم چه حسی داشتی محمد لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ تکراریه ببخشید نخونده بودم ! خو اشکال نداره ... چرا دیگه دقیقا باید جای همو بگیرن ، یه ذره دیگه بفکر جوون 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ چرا دیگه دقیقا باید جای همو بگیرن ، یه ذره دیگه بفکر جوون باشه ... من میرم بخوابم ... حلش نکنید تا فردا بیام ... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ صداشو در نیار. فردا پاک میکنم بیاد خود پرتو جواب بده 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ حالا یه سوال قدیمی : یه کشاورز میخواد یه خرگوش و گرگ و کلم رو از رودخونه رد کنه . قایق فقط میتونه کشاورز و یکی از این 3 مورد رو با خودش حمل کنه . مشکل این جاس که : گرگ با خرگوش تنها باشه میخورش و اگر خرگوش با کلم هم تنها باشه میخورش چجوری رد شن پس ؟ برو این سوالو تو تاپیک سوتی ها گزارش بده:دی 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ برو این سوالو تو تاپیک سوتی ها گزارش بده:دی چرا ؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ چرا ؟ چون خیلی قدیمیه جواب اون سوال دیگه که تصویریه رو درست گفتم؟ 5 تا؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ خوب جوابشو بدید.......... خودش که گفته یه سئوال قدیمی.......... خرگوش 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ صداشو در نیار. فردا پاک میکنم بیاد خود پرتو جواب بده دوستان سوال بعدی ... :shad: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ چون خیلی قدیمیهجواب اون سوال دیگه که تصویریه رو درست گفتم؟ 5 تا؟ اره درست بود ولی قبلا گفته بودن جواب اون سوال قدیمی هم مینویسم شاید کسی قبلا نخونده باشه : اول باید خرگوش رو عبور بده برگرده کلم رو عبور بده و خرگوش رو برگردونه حالا گرگ رو عبور بده حالا 2باره خرگوش رو ببره . برم یه سوال مخصوص پیدا کنم از دیتابیس میلاد 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ بدونه برداشتن دست رسم کنید : 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ مسیر می تونه تکراری باشه؟ نه پرتو جان ، اونجوری که خیلی ساده میشه 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال بذارید منم حل کنم دیگه کاری کنید با برداشتن 3 چوب ماهی از چپ به راست بره خیلی اسونه دیگه ببخشید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه نمی تونستم چطوری نشون بدم. سه تا فلش جابجایی رو زدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده