کتایون 15176 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 یه نفر جواب این سوال رو گذاشته بود یه چک بکن :there: در جریان نبودم واقعا...عرض کردم در بالا 4
mahshad 2236 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 ]سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند. قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند تا آن ساعت را خریداری کنند…بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده. این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان) حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان هزار تومان باقیمانده کجاست من اینطوری حساب کردم که وقتی 25 تومن میمونه پس اول باید حساب کنیم که دقیقا چقدر باید به هر 3 نفر برگردونده بشه،که 25تقسیم بر 3 میشه8.33یعنی نفری 1.67تومن (دقیقا)باید بهشون پس داده بشه،اون شاگرده در اصل این نفری 67 تومن هارو برای خودش برداشته و پول و روند کرده و نفری 1000 تومن پس داده بهشون.... اووووه چقدر سخت بود توضیح دادنش!!! 5
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 salam شاگرد ساعت فروش يكي از اون خريدارا بوده در صورت مسئله گفته شده نفری 9000 تومان برای خرید پرداخت کرده اند 2
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند. قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند تا آن ساعت را خریداری کنند…بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده. این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان) حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان هزار تومان باقیمانده کجاست ؟ سوال جالبيه اما يكم دقت مي خواد تا توي مسئله گيج نشي ؛ اين سه نفر ، نفري 10 هزار تومن دادن ، كه 25 هزار تومنش پول ساعت هست ، 3 هزار تومنش برگشته به خودشون و 2 هزار تومن هم دست شاگر مغازه . با اين حساب مي تونيم بگيم الان نفري 9 هزار تومن دادن كه شامل اون 25 تومن دست صاحب مغازه و 2 تومن دست شاگر ميشه ، بنابراين 27 به اضافه اون 3 هزار تومني كه دست خودشونه ميشه 30 هزار تومن . 3+(9×3)=30 27+3=30 25+2=27 9
bme.masood 5832 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 وای خدا من دوست داشتم از اول میبودم . سوال هوش عشق منه :imoksmiley: یکی بیاد بِدیو بِدیو سوال بده 6
کتایون 15176 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 وای خدا من دوست داشتم از اول میبودم . سوال هوش عشق منه :imoksmiley:یکی بیاد بِدیو بِدیو سوال بده چون تازه اومدی به عنوان پاداش یه سوال بده ما بحلیم... 5
bme.masood 5832 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 چون تازه اومدی به عنوان پاداش یه سوال بده ما بحلیم... وای به بهانه ی پیدا کردن سوال اینقدر تست هوش دادم که مخم ترکید :imoksmiley: اما فکر میکردم هوشم بیشتر از 110 باشه سرم درد میکرد باید 2باره امتحان کنم 2
کتایون 15176 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 وای به بهانه ی پیدا کردن سوال اینقدر تست هوش دادم که مخم ترکید :imoksmiley:اما فکر میکردم هوشم بیشتر از 110 باشه سرم درد میکرد باید 2باره امتحان کنم چی بود تستش حالا؟ 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 39 تا شکل بود که باید تو هرکدوم جای خالی رو تشخیص میدادی چندتاییش رو دیدم که گذاشتین چند تا سوال هم بود که زیاد جالب نبود مثل : اگه یه هواپیما تو مرز اینجا و اونجا سقوط کنه بازمانده ها رو کجا خاک میکنن . ! 4
partow 25305 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند. قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند تا آن ساعت را خریداری کنند…بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده. این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان) حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان هزار تومان باقیمانده کجاست ؟ سوال جالبيه اما يكم دقت مي خواد تا توي مسئله گيج نشي ؛ اين سه نفر ، نفري 10 هزار تومن دادن ، كه 25 هزار تومنش پول ساعت هست ، 3 هزار تومنش برگشته به خودشون و 2 هزار تومن هم دست شاگر مغازه . با اين حساب مي تونيم بگيم الان نفري 9 هزار تومن دادن كه شامل اون 25 تومن دست صاحب مغازه و 2 تومن دست شاگر ميشه ، بنابراين 27 به اضافه اون 3 هزار تومني كه دست خودشونه ميشه 30 هزار تومن . 3+(9×3)=30 27+3=30 25+2=27 جواب همین بود دیگه؟ 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 جواب همین بود دیگه؟ اره نکتش تو همون 2 خط اخره جواب قاصدکه من تست میخوام زود :167: 3
hossein_power85 487 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بابا این سوال پوسید ولش کنید (نکته انحرافی تو سواله) یه دونه جدید مطرح بفرمایید . 2
partow 25305 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 اره نکتش تو همون 2 خط اخره جواب قاصدکه من تست میخوام زود :167: خب بفرما سوال بزار ... ما منتظریم ... 3
کتایون 15176 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 بابا این سوال پوسید ولش کنید (نکته انحرافی تو سواله)یه دونه جدید مطرح بفرمایید . چرا شما یه دونه مطرح نمی فرمایید 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 چرا اینقد تعارف میکنین خب سوال بزارین دیگه...ایییییییییییییش 3
ارسال های توصیه شده