am in 25041 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 برای تحلیل شبکه از این نرم افزار استفاده بکنین http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=314341 3
haghighi120 21 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 درود به شما عزیز اب و هوا اونجا چطوره؟ اینجا تازه داره خوب میشه برای طراحی یک پست نیروگاهی با مشخصات - 1-شینه بندی 230 و نوع شینه بندی 2-خروجی 63- 3-یک مصرف کننده 63 فرضی 4-مصرف داخلی 20 1
alimec 23102 ارسال شده در 9 مهر، 2011 سلاماز دوستان درخواست میکنم سوالات قدرتی خودتون رو اینجا مطرح کنید در مورد حل مسائل برق مثلا ترانس می تونید کمکم کنید؟
lili_4 19 ارسال شده در 26 آبان، 2011 سلام میشه یه فایل در مورد سیستمهای پنیوماتیکی و هیدرولیکی در حوزه plc به من بدید ؟ منظورم رو خوب رسوندم
MORTEZA_AK64 12 ارسال شده در 12 دی، 2011 سلام دوستان من اطلاعاتی در مورد درایو ها و soft starter ها و مخصوصا دلیل زمین کردنشون می خوام اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنونش می شم
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 14 دی، 2011 سلام میشه یه فایل در مورد سیستمهای پنیوماتیکی و هیدرولیکی در حوزه plc به من بدید ؟ منظورم رو خوب رسوندم منظورتون رو از حوزه PLC دقیقا متوجه نشدم اما از اینجا[/url] میتونید مطالبی در مورد سیستمهای پنوماتیک و هیدرولیک پیدا کنید سلام دوستان من اطلاعاتی در مورد درایو ها و soft starter ها و مخصوصا دلیل زمین کردنشون می خوام اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنونش می شم هندبوکی در مورد درایورها و Soft starter ها رو میتونید از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
amirpopo 13 ارسال شده در 4 آبان، 2012 با سلام خدمت دوستان.سیم کابلی میخام به فاصله ی 600متر از تابلو برق تا مصرف کننده.سطح مقطع کابل جقدر باید باشه تا 24امپر جریان مورد نیاز رو داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید. 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 20 آبان، 2012 پس کجایید؟ دوست عزیز فکر کنم جوابتون رو تو یه تاپیک دیگه دادن ا ا ا
pesare irani 41805 ارسال شده در 20 آبان، 2012 اینو یکی از دوستان با تجربه گفتن كابل سايز 6 جواب كارتو ميده تجربم ميگه خاستي فرمولاشم ميارم 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 در آزمایش نسبت تبدیل pt چه مشکلی باید وجود داشته باشه که نسبت تبدیل اشتباه بدست بیاد؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 در آزمایش نسبت تبدیل pt چه مشکلی باید وجود داشته باشه که نسبت تبدیل اشتباه بدست بیاد؟ اگر بار ثانویه pt خازنی باشد مسلما ولتاژ ثانویه بیش تر از مقدار نسبت تبدیل میشود....مثلا اگرpt ما 5:1 باشد و به ولتاژ هزار ولت وصل شده باشد.ما انتظار داریم در ثانویه ولتاژ 200 ولت را ببینیم ولی به علت وجود بار خازنی ولتاژی بیش از 200 خواهیم داشت که به ندرت این مشکل رخ خواهد داد...چون ثانویه ما یا ولتمتر یا کنتور و یا غیره می باشد و هیچکدوم خاصیت سلفی و یا خازنی ندارند... 4
...YaSss 1393 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 حالت اتصال کوتاه چه پیامدی روی ژنراتور سری میتواند داشته باشد؟ چطور با مقاومت دایورتر میتونیم ولتاژ ژنراتور سری تحت بار رو کنترل کنیم؟ 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 حالت اتصال کوتاه چه پیامدی روی ژنراتور سری میتواند داشته باشد؟چطور با مقاومت دایورتر میتونیم ولتاژ ژنراتور سری تحت بار رو کنترل کنیم؟ باعث برگشت توان از شبکه به ژنراتور و افزايش ناگهاني بار راکتيو شبکه که نتيجه اون بالارفتن جريان تحريک ژنراتور ميشه...و همچنین موجب آسیب دیدن تجهیزات ژنراتور و پیش اومدن اشکال در طبقات ژنراتور میشه....که البته به احتمال خیلی زیاد با استفاده از رله از ژنراتور و اتفاقات جانبی محافظت میشه... مقاومت دایورتر چیه؟تا حالا نشنیدم...میشه یه توضیح بدی؟ 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 13 اسفند، 2012 باعث برگشت توان از شبکه به ژنراتور و افزايش ناگهاني بار راکتيو شبکه که نتيجه اون بالارفتن جريان تحريک ژنراتور ميشه...و همچنین موجب آسیب دیدن تجهیزات ژنراتور و پیش اومدن اشکال در طبقات ژنراتور میشه....که البته به احتمال خیلی زیاد با استفاده از رله از ژنراتور و اتفاقات جانبی محافظت میشه... با استفاده از رله RIVERSE POWER میتونیم از این اتفاق جلوگیری کنیم R div(مقاومت منحرف کننده): برای کنترل ولتاز تحت بار استفاده میشود یه مقاومت قابل تغییر که به صورت موازی با سیم پیچ تحریک قرار میگیره ( Rdiv ll Rs) وتا حالت اشباع میتونیم ازش استفاده کنیم 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 اسفند، 2012 با استفاده از رله RIVERSE POWER میتونیم از این اتفاق جلوگیری کنیم R div(مقاومت منحرف کننده): برای کنترل ولتاز تحت بار استفاده میشود یه مقاومت قابل تغییر که به صورت موازی با سیم پیچ تحریک قرار میگیره ( Rdiv ll Rs) وتا حالت اشباع میتونیم ازش استفاده کنیم چرا انقد تو زمینه رله اطلاعات داری تو 2
rohbad1368 13 ارسال شده در 21 اسفند، 2012 سلام.خسته نباشید.میتوانید مدل پریونیت ترانس غیر ایده الYD11رو جوابشو به من بگید.خیلی ممنون میشم 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 24 اسفند، 2012 1)در صنعت بیشتر از ژنراتور شنت بلند استفاده میکنند یا شنت کوتاه؟ 2)سیم پیچای B1,B2 C1,C2 چه سیم پیچایی هستن؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 اسفند، 2012 سلام.خسته نباشید.میتوانید مدل پریونیت ترانس غیر ایده الYD11رو جوابشو به من بگید.خیلی ممنون میشم سلام دوست عزیز خوش اومدین... متوجه سوالتون نشدم...اگه میخوی مدارتو بده تا برات پریونیتش کنم... 3
ارسال های توصیه شده