millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ با این که فیلم نسبتا خوبیه اما اصلا با فیلم ادیسه فضایی قابل قیاس نیست. برای من فقط دیدن فرانسوا تروفو در این فیلم جالب توجه است. اسپیلبرگ در جایی گفته برای هر سکانس از این فیلم یکبار ادیسه فضایی رو میدیده !!!!!!!!!!!!!! بله بله منم نگفتم همرده اون فیلم هست به خاطر همین الگو برداری گفتم تداعی گر اون شاهکار بی نظیره فیلمی که هرکارگردانی ارزو داره با ساختن مشابهی از اون خودش واثرشو جاودانه کنه کوبریک دید فیلمسازیش تو ادیسه فضایی از ذهنیت جاری حداقل یه قرن جلوتر بوده 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ The Lucky One همونطور که خودشون هم گفتن ، برگرفته از last song و the notebook هستش ... اگر مثل من ، اول اون دو تا رو دیده باشین، ممکنه یه کم حوصلتون سر بره وسط فیلم . Zac Efron چه پیشرفتی کرده 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ فیلم قصاب ساخته کلود شابرول 1970 Le boucher برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ نارنجی پوش در امتداد شهر :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ [h=3]The Last Samurai 2003[/h] برای دومین بار فیلمای این مدلی و سبک قدیمی رو خیلی دوس دارم کلا 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ فصل 3 قلب یخی. قسمت 1 و 2. هنوزم تو شوکم که چرا این فیلم اینجوری شد. داستان فصل 1 عالی بود. اما فصل 2 ضعیف شد. الانم که به طور کل داستان عوض شد 4 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ سریال 666 Park Avenue بدک نیست. 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ la confidental محصول 1997 ،خیلی فیلم خوبی بود 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ خیابان افریقا . خیلی جذبش نشدم... شهاب حسینی هم که 0% دیالوگ داشت...فقط سیگار می کشید تو فیلم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ نارنجی پوش.... من نمی دونم کی گفته این فیلم خیلــــــــــــی معرکست و از این حرفا؟ خوشم نیومد اصلاً به شخصه بیشتر برام شبیه یه مستند بود تا یه فیلم... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ you are my pet خوب بود پسندیدم 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ [h=1]آخرین تانگو در پاریس[/h]شاهکار 1972 کارگردان : برتولوچی مارلون براندو ژان پیر لئو ماریا اشنایدر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده