رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

فیلم کلاسیک "بانوی زیبای من "

با این که چندین باره که دیدم اما باز هم برام جذابیت اول رو داره :ws37:

الیزه که یه دختر دورگرد گل فروشه تصادفا با یه استاد زبان برخورد می کنه و برای آموزش صحیح زبان ساکن منزل اون استاد می شه و ادامه داستان ...

دوبله بسیار عالی داره ، تمام شعرها به زیبایی دوبله شده و صداگذاری ها هم خیلی خوبه

• Like 5
لینک به دیدگاه

لیست سیاه

black book

2006

داستان یه دختر یهودیه که تو جریان جنگ جهانی دوم پدر مادر و برادرشو از دست میده و برای انتقام گرفتن وارد نهضت مقاومت ملی میشه نصفشو دیدم فعلا

ولی اونی نبود که فکر می کردم

خیلی از خودش مایه گذاشته برای انتقام گرفتن دی:

• Like 5
لینک به دیدگاه

آخرین فیلم

"آزمون"

قک کنم ماله 2010 باشه...

داستان از این قراره که یک شرکت خیلی خفن می خواد مشاور رئیس رو انتخاب بکنه(طرف بیلیونر میشه)

5 نفر از مراحل دشوار آزمونهای اولیه گذشتن و به مرحله پایانی رسیدند

میان آزمون آخری رو برگزار کنند...

80 دقیقه!

1 برگ سفید و بدون هیچ سوالی!

هر حرف یا سوال یا اینکه روی کاغذ چرت و پرت بنویسی اخراجی!

خیلی خوفه

• Like 5
لینک به دیدگاه

بچه ها خواهشا خلاصه ای از فیلمی رو که دیدین بزارین تا شاید یکی دیگه هم خوشش اومد رفت دنبالش

باتشکر جانشین نائب .........اا ببخشید شادمهرباز روی تاپیک :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

يه فيلم بود از رو بيكاري ديدم ايراني بود اسمش هم همه ما خوبيم بود فك كنم .خيلي چرت بود

موضوعش راجبه اينكه پسره بزرگه يه خانواده اي ميره خارج دوسال ازش خبري نيس بعده دوسال رفيقش مياد دم خونشون ميگه يه فيلم بگيرين از خودتون پسرتون ميخواد شمارو ببينه اينا هم كلي بحث سر فيلم گرفتن داشتن بعد كه داداش كوچيكه زنگ ميزنه به رفيق داداشش كه فيلمو بهش بده ميفهمه طرف گم و گور شده معلوم نيس كجاس

بعد فيلم تموم ميشه.به همين راحتي!

• Like 4
لینک به دیدگاه

ادامه پست قبل: و رابرت دنیرو چقد قشنگ بازی کرده و خیلی خوب تونسته بود نگاه شو تهی تهی کنه...انگار فک نمیکنه!!! من واقعا از بازیش خوشم اومد...( بی دلیل نیس که عاشقشم :دی)

و کمیم ناراحت کننده بود و مثِ اینکه واقعیه!!!...البته شک دارما!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

مرد یخی.

دیشب شبکه 5 گذاشته بود

راجع به یه بلوک یخ بود که بعد از 40.000 سال از توش یه جنازه ی سالم یخ زده در میارن و بعد از اینکه یخ جنازه باز میشه، شروع میکنه به تکثیر سلول و زنده شدن.

خیلی فیلم قشنگ و احساسی ایه

• Like 5
لینک به دیدگاه

بعد ی مدت گفتیم بریم فیلم ایرانی نیگا کنیم ....

اسم فیلم عروسک هستش .. ینی من فکر نکنم مزخرففففففففف ترازین .. فیلم ساخته باشن

یکی ب اینا بگه بابا توروخدا ول کنین دیگه .... آخه تا کی !!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

Charlie St. Cloud 2010

فیلم خیلی قشنگی بود پسری بود که تصادف می کنه و برادرش میمیره خودش هم چند لحظه میمیره اما نجاتش میدن از اون ماجرا به بعد می تونه ارواح ببینه و باهاشون حرف بزنه و ....:ws37:

zac efron توی فیلم خیلی خوب بازی کرده:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

darg me to hell

از سام ریمی. فیلمی در ژانر وحشت. اولش از برخی صحنه هاش خیلی ترسیدم و به نظرم ترسناک ترین فیلمی بود که دیدم ولی بعد بیشتر صحنه ها چندش آور و حال به هم زن و در برخی موارد خنده دار بودن.

هنوز به نظرم فیلم ایرانیه شب بیست و نهم خیلی ترسناک تر بود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

My Sister's Keeper 2009

زندگی یه خونواده است که یکی از دختراشون سرطان داره و ....

خیلی وقت بود برای فیلمی گریه نکرده بودم اما این فیلم از اول تا آخرش گریه کردم:ws54:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخرين فيلم قشنگي كه ديدم يه فيلم كره اي:girl_in_dreams: بود به نام ملكه برفي:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

آخر فيلم دختره ميميره.:w821:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...