Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سجده بر خاک راهکار دفع امواج الکترومغناطیسی یکی از معضلات عصر الکترونیک و به تبع ان زندگیهای الکترونیکی صدمات و لطمات ناشی از امواج تکنولوژیهای این عصر برای کاربران می باشد. تجهیزات صوتی و تصویری ، موبایل ، کامپیوتر و ...... یک دانشمند غیر مسلمان (از اروپا) تحقیقاتی را مبتنی بر یافتن راهکاری برای خارج کردن امواج الکترومغناطیسی که به بدن آسیب می رساند، انجام داده است. جناب آقای غفوریان با استناد به یافته های این دانشمند مطلب جالب و ارزشمندی را تهیه و تنظیم نموده اند که روئیت این مطلب قطعا برای عزیزان خالی از لطف نمی باشد. بدن شما به طور روزانه مقدار زیادی امواج الکترومغناطیس دریافت میکند. شما امواج الکترو مغناطیس را از طریق تجهیزات الکتریکی که استفاده می کنید و نمی توانید کنار هم بگذارید ونا خواسته این امواج را دریافت می کنید. همچنین از طریق لامپهای روشن که حتی برای یکساعت هم خاموش نمی شوند. شما منبعی هستید که مقدار زیادی امواج الکترومغناطیس دریافت می کنید.به عبارت دیگر شما با امواج الکترومغناطیس شارژ می شوید بدون اینکه بفهمید! سردرد داريد! احساس ناراحتی می کنید! تنبلی در کار و درد در مکان های مختلف! این را فراموش نکنید وقتی بعضی از این علایم را احساس کردید! راه حل همه اینها چیست!!؟؟ با گذاشتن پیشانی تان بیشتر از یک بار بر زمین، زمین امواج الکترومغناطیس مضر را تخلیه خواهد کرد!این شبیه زمین کردن ساختمانهایی است که احتمال برخورد سیگنالهای الکتریکی (مانند رعد و برق) وجود دارد تا امواج از طریق زمین تخلیه شود. بنابراین سر را بر خاک بگذارید تا امواج الکتریکی مثبت تخلیه شود! آنچه این تحقیق را بیشتر شگفت انگیز می کند: بهتر است که پیشانی تان را بر خاک بگذارید! و آنچه شگفت انگیزتر است اینکه: بهترین راه که پیشانی تان را بر خاک بگذارید حالتی است که رو به مرکز زمین باشید چرا که در این حالت امواج الکترومغناطیس بهتر تخلیه خواهد شد. و بیشتر تعجب خواهید کرد وقتی بدانید بر اساس اصول علمی ثابت شده که مکه مرکز زمین است. و کعبه درست مرکز زمین است! بنابراین سجده در نمازتان: بهترین راه برای تخلیه سیگنالهای مضر از بدن است ! این همچنین کمال مطلوب برای نزدیکی به قادر مطلق است، او که جهان را اینگونه خلاق آفرید ! ما به خاک نمی افتیم تا امواج الکترومغناطیس تخلیه شود، بلکه برای اطاعت خدای قادر متعال سجده می کنیم! ما به فرمان خدا اعتقاد داریم که همیشه در آن معرفتی است! ایمان ما بخاطر آفریننده است! او همه چیز را می داند! اما،از آنجا که دلیل علمی وجود دارد لازم است به مردم نشان داده شود تا هرآنچه مسلمانان انجام می دهند را ببینند؛ این برای همه خوب است! این یافته ها ثابت می کند که جزء جزء برنامه ها و دستورات خدا هدفمند می باشد. منبع:سینای سلامت 11 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ این مسئله ربطی به سجده بر خاک نداره عزیزم.شما موقعی که پا برهنه روی زمین خاکی راه برید این اتفاق میفته. 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ این مسئله ربطی به سجده بر خاک نداره عزیزم.شما موقعی که پا برهنه روی زمین خاکی راه برید این اتفاق میفته. دوست گرامي از كي تا به حال مغز آدمي در پا بوده؟ عزيز دقت كن مغز گيرنده امواج الكتريكي نه پا... 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ دوست گرامي از كي تا به حال مغز آدمي در پا بوده؟عزيز دقت كن مغز گيرنده امواج الكتريكي نه پا... سلام دوست عزیز. شما وقتی پا برهنه رو زمین راه بری امواج جمع شده تو بدن از طریق اتصال به earth زمین از بدن خارج میشه. حتی کسانی رو که برق میگیره برای خارج شدن امواج الکتریسیته از بدنش روی زمین خاکی قرار میدادند. مرسی 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز. شما وقتی پا برهنه رو زمین راه بری امواج جمع شده تو بدن از طریق اتصال به earth زمین از بدن خارج میشه. حتی کسانی رو که برق میگیره برای خارج شدن امواج الکتریسیته از بدنش روی زمین خاکی قرار میدادند. مرسی سلام دوست عزيز منبع دستگاه گيرنده بدن آدمي مغز اوست كه مثل يه cpu عملكردها رو تجزيه وتحليل ميكنه پس امواج از طريق مغز وارد ميشه و از همون سر آدمي كه خانه ي مغز خارج ميشه....اين حرف جنابعالي اينطورتلقي ميشه كه شما پمپ روغن رو روغن توش نريزي و بعد بخواي باهاش يه مدار طراحي كني عزيز بايد از وردي پمپ روغن رو بريزي شما حالا بگو اين خروجي هم داره بله داره ولي ورديش ايجا تعريف شده0 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ فقط یکی به من بگه: این همه آدم که سجده نمیکنند چه مشکلی براشون پیش میاد که ما باید سجده کنیم تا برامون پیش نیاد؟ و بیشتر تعجب خواهید کرد وقتی بدانید بر اساس اصول علمی ثابت شده که مکه مرکز زمین است.و کعبه درست مرکز زمین است! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوست عزيز منبع دستگاه گيرنده بدن آدمي مغز اوست كه مثل يه cpu عملكردها رو تجزيه وتحليل ميكنه پس امواج از طريق مغز وارد ميشه و از همون سر آدمي كه خانه ي مغز خارج ميشه....اين حرف جنابعالي اينطورتلقي ميشه كه شما پمپ روغن رو روغن توش نريزي و بعد بخواي باهاش يه مدار طراحي كني عزيز بايد از وردي پمپ روغن رو بريزي شما حالا بگو اين خروجي هم داره بله داره ولي ورديش ايجا تعريف شده0 فک کنم امواج مغزی با اون امواجی که شما مثال زدید فرق داشته باشند. در هر حال منتظر میشیم تا دوستان کمکمون کنند. 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ فقط یکی به من بگه:این همه آدم که سجده نمیکنند چه مشکلی براشون پیش میاد که ما باید سجده کنیم تا برامون پیش نیاد؟ درسته که خیلی ها سجده نمیکنند ولی خوب چهار دست و پا که راه میرن تا جا سیگاری رو بردارند الکتریسیته شون یهو خارج میشه. نیت مهمه . 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ فقط یکی به من بگه:این همه آدم که سجده نمیکنند چه مشکلی براشون پیش میاد که ما باید سجده کنیم تا برامون پیش نیاد؟ ببين اين همه آدم خيلي كارا ميكنن آيا ما هم بايد جزء اين همه آدم باشيم؟ خب خداوند به آدمي قدرت تفكر وتعلق داده است هر كي هر جور دوست داره با خداش ارتباط بر قرار كنه اگه هم دقت كني يه دانشمند مسيحي به اين نتيجه رسيده حالا اون به اين نتيجه رسيده شما رضايت نميدي فک کنم امواج مغزی با اون امواجی که شما مثال زدید فرق داشته باشند. در هر حال منتظر میشیم تا دوستان کمکمون کنند. امواج به معني لغوي يعني چه؟ عزيزم اگه متن بالا رو بهتره بخوني به جواب سوال من پي ميبري مرسی..مطلب جالبی بود..... خواهش ميكنم 5 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ این مسئله ربطی به سجده بر خاک نداره عزیزم.شما موقعی که پا برهنه روی زمین خاکی راه برید این اتفاق میفته. دوست عزیز میدان مغناطیس مگه برقه که از طریقه زمین از خارج بشه...(قانون ارت) همیشه برای خنثی یا از بین بردن دو باری که در میدان مغناطیس قرار گرفتن...باید هم جهت بشوند...که برای این کار به هم نزدیک میشوندتا هم جهت شوند.......بهترین کار نزدیک شدن سر به زمینه........ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من تا این حد میدونم میگم من تکذیب میکنم این رو امواج مغناطیسی در وهله اول که تمام بدن رو تحت تاثیر قرار میدن بعدش هم بیشترین اثراتش روی قسمتهای مرطوب بدن هستش مثل ششها، مغز، شبکه های عصبی و اینجور جاها برای تخلیه هم اگه روی زمین دراز بکشید (موقع خواب بیشترین تایم تخلیه رو دارید) بعدش هم امواج مغناطیسی (به طبع اون نیروی مغناطیسی) باید جوری خنثی بشن همه میدونن بهترین روش برای خنثی کردن یک نیرو وارد کردن نیرویی هم اندازه و خلاف جهت اون هستش پس اگه خلاف جهت میدان مغناطیسی زمین بخوابید مطمئنا بیشتر و بهتر این نیرو از بدنتون تخلیه میشه به این تصویر توجه کنین شاید برای ایران و چنتا کشور همسایش بهترین جهت این نیروی مغناطیسی به سمت خلیج فارس و شبه جزیره عربستان باشه اما مطمئنا برای قاره آمریکا و شرق آسیا و سرزمینهای پایینتر از راس سرطان هستن هیچ فایده ای نداره اگه بهشون ضرر نزنه 6 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود تشکر. منم یه چیزایی شنیده بودم.ولی خوشحال شدم که جزئیاتشم فهمیدم. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ این مسئله ربطی به سجده بر خاک نداره عزیزم.شما موقعی که پا برهنه روی زمین خاکی راه برید این اتفاق میفته. اونکه شما میگی بار ه:banel_smiley_4:امواج با بار فرق داره :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ به این تصویر توجه کنین شاید برای ایران و چنتا کشور همسایش بهترین جهت این نیروی مغناطیسی به سمت خلیج فارس و شبه جزیره عربستان باشه اما مطمئنا برای قاره آمریکا و شرق آسیا و سرزمینهای پایینتر از راس سرطان هستن هیچ فایده ای نداره اگه بهشون ضرر نزنه دقیقا تازه قبله ما هم به سمت حنوب نیست. انحراف دارد 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من تا این حد میدونم میگم من تکذیب میکنم این رو امواج مغناطیسی در وهله اول که تمام بدن رو تحت تاثیر قرار میدن بعدش هم بیشترین اثراتش روی قسمتهای مرطوب بدن هستش مثل ششها، مغز، شبکه های عصبی و اینجور جاها برای تخلیه هم اگه روی زمین دراز بکشید (موقع خواب بیشترین تایم تخلیه رو دارید) بعدش هم امواج مغناطیسی (به طبع اون نیروی مغناطیسی) باید جوری خنثی بشن همه میدونن بهترین روش برای خنثی کردن یک نیرو وارد کردن نیرویی هم اندازه و خلاف جهت اون هستش پس اگه خلاف جهت میدان مغناطیسی زمین بخوابید مطمئنا بیشتر و بهتر این نیرو از بدنتون تخلیه میشه به این تصویر توجه کنین شاید برای ایران و چنتا کشور همسایش بهترین جهت این نیروی مغناطیسی به سمت خلیج فارس و شبه جزیره عربستان باشه اما مطمئنا برای قاره آمریکا و شرق آسیا و سرزمینهای پایینتر از راس سرطان هستن هیچ فایده ای نداره اگه بهشون ضرر نزنه ما که هر چی گفتیم آقای استاتر صفر داد. مجبوریم سجده و این مرکزیت زمین رو قبولش کنیم تا مشکل حل بشه. بنابراین سجده همان و خارج شدن امواج همان و مکه مرکز زمین شد. والسلام علی من اتبع الهدی. 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من تا این حد میدونم میگم من تکذیب میکنم این رو امواج مغناطیسی در وهله اول که تمام بدن رو تحت تاثیر قرار میدن بعدش هم بیشترین اثراتش روی قسمتهای مرطوب بدن هستش مثل ششها، مغز، شبکه های عصبی و اینجور جاها برای تخلیه هم اگه روی زمین دراز بکشید (موقع خواب بیشترین تایم تخلیه رو دارید) بعدش هم امواج مغناطیسی (به طبع اون نیروی مغناطیسی) باید جوری خنثی بشن همه میدونن بهترین روش برای خنثی کردن یک نیرو وارد کردن نیرویی هم اندازه و خلاف جهت اون هستش پس اگه خلاف جهت میدان مغناطیسی زمین بخوابید مطمئنا بیشتر و بهتر این نیرو از بدنتون تخلیه میشه به این تصویر توجه کنین شاید برای ایران و چنتا کشور همسایش بهترین جهت این نیروی مغناطیسی به سمت خلیج فارس و شبه جزیره عربستان باشه اما مطمئنا برای قاره آمریکا و شرق آسیا و سرزمینهای پایینتر از راس سرطان هستن هیچ فایده ای نداره اگه بهشون ضرر نزنه ....میدان مغناطیس فقط در قلب و مغز ایجاد میشود......بخاطر همین اگه کسی ناراحتی قلبی شدید داشته باشه برای پروازهای طولانی چک میشه(البته نه داخل ایران):4chsmu1: برای از بین بردن اثر میدان مغناطیس همونطوری که قبلا گفتم باید هم جهت بشوند و هم راستا بشوند نه اینکه نیروی هم اندازه و خلاف جهت 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ این مسئله ربطی به سجده بر خاک نداره عزیزم.شما موقعی که پا برهنه روی زمین خاکی راه برید این اتفاق میفته. فقط یکی به من بگه:این همه آدم که سجده نمیکنند چه مشکلی براشون پیش میاد که ما باید سجده کنیم تا برامون پیش نیاد؟ ما که هر چی گفتیم آقای استاتر صفر داد. مجبوریم سجده و این مرکزیت زمین رو قبولش کنیم تا مشکل حل بشه. بنابراین سجده همان و خارج شدن امواج همان و مکه مرکز زمین شد. والسلام علی من اتبع الهدی. ممنون از محمد جاوید عزیز من قبلا هم در این زمینه بحث کرده بودم منتها دلایل علمی شو نیاورده بودم این مسئله واقعیت داره و جالبه بدونید دانشمندی که این مسئله رو کشف کرده مسلمان شده میلاد یادت هست؟ تو همون تاپیکی که در مورد جسد فرعون بود 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ....میدان مغناطیس فقط در قلب و مغز ایجاد میشود......بخاطر همین اگه کسی ناراحتی قلبی شدید داشته باشه برای پروازهای طولانی چک میشه(البته نه داخل ایران):4chsmu1: برای از بین بردن اثر میدان مغناطیس همونطوری که قبلا گفتم باید هم جهت بشوند و هم راستا بشوند نه اینکه نیروی هم اندازه و خلاف جهت هرجا که کمی الکتریسیته ساکن باشه و آب (یعنی قلب و مغز و ششها و اعصاب و غیره) این اثر بیشتره برای میدان مغناطیسی یا باید ضربه وارد بشه یا نیروی مخالف با گرما هم تضعیف میشه فرضا اگه گفته شما درست باشه بازهم این مطلب درست نیست همین ایران رو در نظر بگیر و اون تصویر باید برعکس بخوابی یا به قول شماها سجده کنی یعنی به سمت قطب شمال تا این میدان تخلیه بشه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از محمد جاوید عزیزمن قبلا هم در این زمینه بحث کرده بودم منتها دلایل علمی شو نیاورده بودم این مسئله واقعیت داره و جالبه بدونید دانشمندی که این مسئله رو کشف کرده مسلمان شده میلاد یادت هست؟ تو همون تاپیکی که در مورد جسد فرعون بود خواهش ميكنم روياي عزيز باشد تا بيشتر بينديشيم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده