AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ مبارك بادت اين سال و همه سال همايون بادت اين روز و همه روز 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ بر بام او این اختران تا صبحدم چوبک زنان والله مبارک حضرتی والله همایون درگهی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت ناز كم كن كه در اين باغ بسي چون تو شكفت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ معلمت همه شوخی و دلبری آموخت جفا و ناز و عتاب و ستمگری آموخت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نه هر كه چهره برافروخت دلبري داند نه هر كه آينه سازد سكندري داند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ای مقبل و میمون شما با چهره گلگون شما بودیم ما همچون شما ما روح گشتیم الصلا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نوح تويي روح تويي فاتح و مفتوح تويي سينه مشروح تويي بر در اسرار مرا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ چو در دل پای بنهادی بشد از دست اندیشه میان بگشاد اسرار و میان بربست اندیشه 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اسرار خرابات بجز مست نداند هشيار چه داند كه در اين كوي چه راز است 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من مست می عشقم،هشیار نخواهم شد از خواب خوش مستی،بیدار نخواهم شد 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شب چو در بستم و مست از میِ نابش کردم ماه اگر حلقه به در کوفت جوابش کردم 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ مست خراب يابد هر لحظه در خرابات گنجي كه آن نيابد صد پير در مناجات 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ . رندان خرابات بخوردند و برفتند ماییم که جاوید بخوردیم و نشستیم مولوی 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=class: b]عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ حافظ مدار اميد فرج از مدار چرخ دارد هزار عيب و ندارد تفضلي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ خستگی اندر طلبت راحتست درد کشیدن به امید دوا 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=class: v]دارم اميد عاطفتی از جانب دوست [/TD] [TD=class: vsp] ... [/TD] [TD=class: v]کردم جنايتی و اميدم به عفو اوست [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ بار دگر گر به سر کوی دوست بگذری ای پیک نسیم صبا 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ به نسیمی همه راه به هم می ریزد کی دل سنگ تو را آه به هم می ریزد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده