AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ زبان ناطقه در وصف شوق ما لال است چه جاي كلك بريده زبان بيهُده گوست 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ قلم را ان زبان نبود که سر عشق گوید باز ورای حد تقریر است شرح ارزو مندی 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ از صداي سخن عشق نديدم خوشتر يادگاري كه در اين گنبد دوار بماند 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اصل بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نام نيكو گر بماند زآدمي به كزو ماند سراي زرنگار 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ چنین است رسم سرای درشت گهی پشت زین و گهی زین به پشت 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ چنین است رسم سرای درشت گهی پشت زین و گهی زین به پشت هم دانه امید به خرمن ماند هم باغ و سرای بی تو و من ماند سیم و زر خویش از درمی تا بجوی با دوست بخور گر نه بدشمن ماند خیام دانه ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ دل را چو انار ترش و شيرين / خون بسته و دانه دانه ديدم زهر عالم همه عسل شد / تا شهد تو در ميانه ديدم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خورشید حمل ,رویت دریای عسل, خویت هر زره زخورشیدت صاحب عملی گشته مولوی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ عشق دريايي كرانه ناپديد كي توان كردن شنا اي هوشمند 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ عشق دريايي كرانه ناپديدكي توان كردن شنا اي هوشمند نصیب از عمر دنیا نقد وقتست مباش ای هوشمند از بی نصیبان سعدی 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من كه امروزم بهشت نقد حاصل ميشود وعده فرداي زاهد را چرا باور كنم؟ (حافظ) 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ چو فردا بر اید بلند افتاب من و گرز و میدان و افراسیاب فردوسی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اي آفتاب خوبان مي جوشد اندرونم يك ساعتم بگنجان در سايه عنايت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ سخره ی او افتاب سغبه ی او مشتری بنده او اسمان چاکر او روزگار خاقانی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ روزگار چون گرگ پیری پر بلاست طعمه اش واماندگان از گله هاست 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ گر ز سگ طبعی کند با تو بره گرگ اشتی ان هم ازروباه بازی دان که ان شیر نر است 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چون چرخ به كام يك خردمند نگشت خواهي تو فلك هفت شمر خواهي هشت چون بايد مرد و آرزوها همه هشت چه مور خورد به گور و چه گرگ به دشت 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ زسم ستوران در ان پهندشت زمین گشت شش اسمان گشت هشت 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ هر کچا هستم باشم اسمان مال من است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده