vahid321 2013 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 ببخشید باید اینو بگم! نه قصدم توهین به قومیتیه نه اسپم آقا یه بار پلیس جاسمو میگیره بهش میگه اسمت چیه؟ میگه:(با لهجه بخونید-تلفظ غلیظ ع و غ و..) جاسموم سرکار! پلیس میگه: این چیه پوشیدی؟ خجالت نمیکشی آستین کوتاه میپوشی؟ جاسم میگه: سرکار شما به روح اعتقاد داری؟ پلیس: بله! چه ربطی داره؟ جاسم:خو وولک سگ تو روحت! هوا گرمه! 5
vahid321 2013 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 آخه چه ربطی به خدا داره؟ منو ملا عمر و امام حسین و علی شریعتی و خاتمی و احمدی نژاد و جرج بوش و سلطان محمود غزنوی و صدرای شیرازی و ... به خدا اعتقاد داشتیم و داریم. مردوم ترکیه هم اعتقاد دارن، مالزی هم همینطور(تازه هر دو کشور اکثریت مسلمانند) از طرف دیگه عربستان سعودی هم اعتقاد دارن 1
Matin H-d 18147 سازنده ارسال شده در 25 بهمن، 2010 آخه چه ربطی به خدا داره؟ منو ملا عمر و امام حسین و علی شریعتی و خاتمی و احمدی نژاد و جرج بوش و سلطان محمود غزنوی و صدرای شیرازی و ... به خدا اعتقاد داشتیم و داریم. مردوم ترکیه هم اعتقاد دارن، مالزی هم همینطور(تازه هر دو کشور اکثریت مسلمانند) از طرف دیگه عربستان سعودی هم اعتقاد دارن عسیسمم من از غایب جان پرسیدمم به خدا اعتقاد دارن یا نه چون تو خیلی از تاپکهای ایشونن یه چیزهای دیگه متوجه شدممم... وقتی کسی به چیزی اعتقاد نداره؟ ایا میشه به اسمه اون قسم بخوره؟ 3
vahid321 2013 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 عسیسمم من از غایب جان پرسیدمم به خدا اعتقاد دارن یا نهچون تو خیلی از تاپکهای ایشونن یه چیزهای دیگه متوجه شدممم... وقتی کسی به چیزی اعتقاد نداره؟ ایا میشه به اسمه اون قسم بخوره؟ آها خوب ببخشید اشتباه شد ولی باعث شد یه جوک هم تعریف بشه خوب ولی اگر این جوابی که نوشتم رو غایب میداد چی؟ 2
Matin H-d 18147 سازنده ارسال شده در 25 بهمن، 2010 آها خوب ببخشید اشتباه شد ولی باعث شد یه جوک هم تعریف بشه خوب ولی اگر این جوابی که نوشتم رو غایب میداد چی؟ تکرار نشه بزار بیاد خودش بجوابه باو... 1
samyar 3407 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 بچه ها از اتوبوسای تهران قزوین خبر نداریم،فجایعی رخ میده که نگووووو!من یه بار با تاکسی رفتم قزوین،کنارم یه دختر و پسر نشسته بودم ،در تمام طول راه من و نفر کنار راننده و خود راننده شاهد حرکات عشقولانه ی این بودیم،بعد وسط راه پسره خواست با گوشی دختره به یکی زنگ بزنه،دختره چنان سیلی زد تو گوش پسره که ما یه متر از جا پریدیم،بعد اینا دعواشوووون شد چجوری:banel_smiley_52::banel_smiley_52: :jawdrop::jawdrop::ws28::ws28: 1
abie bicaran 2325 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 ببین مملکت ما چه پیشرفتی کرده که روابط دختر پسرهای ما هم سوژه می شه واسه فرنگی ها دمت گرم دکتر احمدی نژاد 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 بچه ها از اتوبوسای تهران قزوین خبر نداریم،فجایعی رخ میده که نگووووو!من یه بار با تاکسی رفتم قزوین،کنارم یه دختر و پسر نشسته بودم ،در تمام طول راه من و نفر کنار راننده و خود راننده شاهد حرکات عشقولانه ی این بودیم،بعد وسط راه پسره خواست با گوشی دختره به یکی زنگ بزنه،دختره چنان سیلی زد تو گوش پسره که ما یه متر از جا پریدیم،بعد اینا دعواشوووون شد چجوری:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1
بيتا 1214 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 برای حل مشکل این روابط نامناسب بین دختر وپسر ......چه باید کرد ؟
بيتا 1214 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 من ساکن شهرک قدس یا غرب هستم ..........بلوار درختی - گلستان یکم.............. این شهرک از کنترل فرهنگی ومذهبی نظام خارج است ...........متاسفانه 1
terajedi21 2134 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 خیلی متاسفانه ولی شما میتونین در کسوت جوان با بصیرت شهرک غربی به ستوه امده از این عمل شنیع وارد عمل شوید:167: 5
میلاد 24047 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 برای حل مشکل این روابط نامناسب بین دختر وپسر ......چه باید کرد ؟ باید طبق سنت الهی و قرآن پیش رفت همین کار که الان داره میشه نتایجش دیگه مهم نیست....مهم اینه که حرف خدا رو زمین نمونه 5
کهربا 18091 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 واقعا این جماعت معیاری برای انتخاب دوستشون ندارن ؟ با یه نگاه نه کاش نگاه یه نیم نگاه و یه چشمک و یه شماره ... به به روزای اول چنان جوین می شن که آدم فکر می کنه قرنیه با همن !! 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 برای حل مشکل این روابط نامناسب بین دختر وپسر ......چه باید کرد ؟ باید صیغه کرد!! نه!؟ 2
میلاد 24047 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 واقعا این جماعت معیاری برای انتخاب دوستشون ندارن ؟ با یه نگاه نه کاش نگاه یه نیم نگاه و یه چشمک و یه شماره ... به به روزای اول چنان جوین می شن که آدم فکر می کنه قرنیه با همن !! واقعا برای منم سوال بوده همین دیدم منم از دوستام که همینجوری خیابونی یا یکی دوست میشن برای دختره تاسف میخورم فقط که خودش میدونه هدف از دوست شدن باهاش چیه و ولی... --------------------------------------- تو خیابون میبینند...یه تیکه میندازند...اگه دختره خندید یا جواب داد میرن جلو یه چیز دیگه میگن...بعد شماره میدند (یکی رو میشناسم شمارش رو تو چند تا کاغذ نوشته همیشه تو جیبشه برای اینجور مواقع:jawdrop: ) بعد اس ام اس میدن...یکم چرت و پرت میگند دوست میشن فرداش میرن بیرون با هم بعد کلی حرفای احساسی و دوست دارم هم رد و بدل میشه نمدونم چجوری میشه همو دوست داشته باشن؟ اینم بود مشاهدات من 8
Matin H-d 18147 سازنده ارسال شده در 25 بهمن، 2010 :banel_smiley_4: هیچکی نگفت اخر سر اینا باسه محدودیتاس یا نه؟ 1
mIn 2294 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 بعد اس ام اس میدن...یکم چرت و پرت میگنددوست میشن فرداش میرن بیرون با هم بعد کلی حرفای احساسی و دوست دارم هم رد و بدل میشه نمدونم چجوری میشه همو دوست داشته باشن؟ من نیز خیلی برام جای سوال بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3
am in 25041 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 در پاساژ پاسارگاد همی گشت میزدیم همی در طبقه سوم مشاهده نمودیم همی که همی دخترکی بر پای پسرکی نشسته بود و بستنی میخورد همی (با حالتی بسیار روح فرسا همی) پسرک چنان رنگ و وارنگ میشد همی ما نیز کف نمودیم همی به راه خویش ادامه دادیم همی 7
Neutron 60973 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 این اتفاقات نه عجیب هستند و نه غیر منتظره. شما چطور به این اتفاقات با این دید نگاه میکنید؟ بعضی وقتا یاد طالبان و اندیشه هاشون میفتم. دوست عزیز. روشنفکری هم حدی داره! من با دوستی های دختر و پسر و روابط این ها هیچ مشکلی ندارم.خوشمم میاد تازه:ws2: اما یه مسئله ای اونورتر از موضوع ها هست. الان جامعه ما فساد پنهانی داره. یه آمار خوندم از سازمان بهداشت جهانی که 19 درصد دختران زیر 23 سال ایرانی رابطه جنسی داشتند. این خیلیه. هیج جای دنیا هم رابطه های بی حد و حصر پسر و دختر که منجر به رابطه جنسی میشه قبول ندارن. یه خاطره: دانشگاه ما با یه دانشگاه آلمانی قرارداد علمی داشت و مدتی با آلمانی های رابطه ای کاری پیدا کردیم. توی یکی از این پروژه ها من یه پارتنر کاری داشتم به اسم مارتین. این بنده خدا دوستدختر داشت. وقتی شوخی های ما رو (شوخی در حد همکلاسیا) با همکلاسی های دخترمون و خندهامونو دید برگشت با تعجب به من گفت: دوست دخترت ناراحت نمیشه؟ یا وجهه بدی نداره واستون؟ تازه اینو برگشت به من گفت! من پسر به این پاکدامنی. 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری