هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ناسا در نظر دارد كارمنداني استخدام كند كه با سفر به كره مريخ به بشريتخدمت كنند. البته تنها شرط استخدام اين است كه كارمندان جديد هرگز به زمينبرنميگردند، چراكه بازگرداندن آنها به زمين هزينهبر است. اين كار درتاريخ مشاغل دنيا بزرگترين بن بست زندگي است. براي ساكنان مريخ غذا ومواد مورد نياز بقا از زمين فرستاده ميشود. اين اسكان به عنوان اولين گامبه سوي مرزگشايي فضا و سكونت در جهانهاي ديگر تلقي ميشود. سفر به سرزمينهايمستعمرهاي جديد طي مدت چهار ماه آينده با موشكي كه سوخت هستهاي دارد،انجام ميشود. به اين ترتيب مريخ تا سال 2030 آباد خواهد شد. به گفته پيت وردن، مدير مركز، برنامه فضايي انسان در حال حاضر با هدف سكونت در دنياهاي ديگر در حال پيشروي است. 27 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ واقعا زندگی در مریخ عذاب آوره 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من حاضرم به کجا باس مراجعه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت ناسا؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ولی چه ایده فوق العاده ای!!! 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ فکر کنم باید برید سایت ناسا البته اگر مشکل سربازی یا .... نداشته باشید فکر کنم مشکلی دیگه نباشه 1 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ واسه عاشقایی خوبه که میخوان فرار کنن برن جایی که دست هیشکی بهشون نرسه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من حاضرمبه کجا باس مراجعه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت ناسا؟؟؟؟؟؟ امین خواستی بری ثبت نام اسم منم بینیویس دو تایی بریم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من و استخدام میکنن؟ شما رو بدون استخدام میبرن خیالتون راحت! اما ما باید اول گزینش بشیم! 3 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ شما رو بدون استخدام میبرن خیالتون راحت! اما ما باید اول گزینش بشیم! من جای همتون گوزینه میدم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من جای همتون گوزینه میدم پس خودتو آماده کن شاید بپرسن کفن چند تیکه است؟! 3 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ منم حاضرم ثبت نام کنم فقط به خاطر پیشرفت علم نیستا حقوقش به زمینیا میدن 3 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ منم دوس دالم ثبت نام کنم تازه آرامگاهمون میشه کره مریخ اونوقت شبای 5شنبه و جمعه به منظور فاتحه بر سر مزارم باید بیان مریخ حالا اینکه میگه بازگشتی در کار نیست یعنی تا هر وقت که زنده ای باید روو کره مریخ باشی؟ با لباس فضایی!!؟:jawdrop::banel_smiley_52: آرزو به دل می مونم یه بار بدون لباس فضایی برم بیرونراحت راه برم ، بپرم ، توپ بازی کنم اما بازم حاضلم ثبت نام کنم ، فقط به خاطر پیشرفت علم!! 4 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ آخیییییییییییییی من خودم الان جایی مشغول به کارم. اگر صلاح می دونید که چن نفر و معرفی کنم. آخه من دوست دارم به چن نفر بگم بری دیگه بر نگردی. 3 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ اما خیلی جالبه ها شبیه فیلم آواتار میشه توی یه سری کانکس خاص آدما تو لباس معمولی می تونن زندگی کنن. به معمارا بگید الان موقشه دست به کار بشید. شروع کنید به طراحی خونه هایی که با شرایط مریخ بخونن. 2 لینک به دیدگاه
saaamin 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ خیلی باحاله من که خیلی این جور چیزارو دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ پس تکلیف شب اول قبرشون چی میشه؟ چه جوری رو به قبله اونها رو میخوابونن........ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ کاری نمی کنن که بخوان سوال و جواب بشن اسی جان..... اگر بمیرن روح و جسمشون با هم شروع به پرواز می کنه اونجا.... جالبه که تو مریخ هم میت رو زمین نمیمونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده