میلاد 24047 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 پیشته بابا جواب 16 تاست ولی حالا میبخشمتون (زورتون زیاده ) برو سوال بعدی از موضوعات تکراری هم میشه بپرسیم؟ موضوع ها تموم شد:icon_pf (34):
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 پس دو تا تیم دیگه هم تا آخر امشب سوالاشونو باید مطرح کنن. ما فعلاً باید همینطوری پیش بریم. تکراری نمیشه پرسید. سختیش همینه. من اگه تا دوتا سوال دیگه تکلیف مشخص نشه، کناره گیری میکنم. شایدم یکی. چون دیگه نیستم تا چند روز :icon_pf (34):
Sarab68 94 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 ببخشید ها فضولی نباشه منم بازی میدین؟؟ من از کوچیکی خاله بازی رو دوست داشتم..:Ghelyon:
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خاله بازی؟ ایشالا ثبت نام مرحله بعدی که شروع شد، میتونی شرکت کنی
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 آقا چي شد بالاخره؟ كي به كيه الان؟؟؟ هنوز نوبت ما نشده ؟ يه اطلاع رساني بكنيد تشكر كه نداره اين تاپيك آدم يادش ميره اصن سر بزنه!
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 :icon_pf (34): چون اطلاع رسانی ضعیف بوده. تیم شما با تیم پت و مت مسابقه میده و برندتون با برنده ما و میلادینا. تا فردا شب فرصت دارین سوالاتونو بذارین. ما هم که همچنان روند قبل رو ادامه میدیم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خب این سوال ما از تیم farmil. معنی خط تصویری زیر به فارسی چی میشه:
میلاد 24047 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خب این سوال ما از تیم farmil. معنی خط تصویری زیر به فارسی چی میشه: این به چه زبونیه؟ منم نقاشی میکشم از خودم میگم بگید چی میشه
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 کدوم عضو داخلی بدن هست که رگ خونی نداره؟ دیشب گفتی میخوای سوال رو عوض کنی. پس چی شد من که گفتم نهایتاً صبح دیگه عوضش کن. مجبورم دیگه همینو جواب بدم :w00: قرنیه تنها عضوی هستش که رگ خونی نداره و اکسیژن رو مستقیماً از هوا میگیره. البته در غضروف ها هم رگ نیست و واسه همین ترمیمشون با مشکل و به کندی انجام میشه. اکسیژنشون هم از طریق انتشار از بافتهای اطراف میگیرن.
میلاد 24047 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 دیر جواب دادی نفهمیدم میتونم عوض کنم یا نه حالا فرق نداره اینم جواب ما: Student دانش آموز - دانشجو - ... البت پنجمین شکل که صدای e میده تو شکلای رسمی مصری نیست و من در آوردی هست پس سوالتون غلطه...ما بردیم یه منبع بیار که اون شکل پنجمی توی زبون رسمی مصری باستانی باشه
میلاد 24047 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 دیشب گفتی میخوای سوال رو عوض کنی. پس چی شد من که گفتم نهایتاً صبح دیگه عوضش کن. مجبورم دیگه همینو جواب بدم :w00: قرنیه تنها عضوی هستش که رگ خونی نداره و اکسیژن رو مستقیماً از هوا میگیره. البته در غضروف ها هم رگ نیست و واسه همین ترمیمشون با مشکل و به کندی انجام میشه. اکسیژنشون هم از طریق انتشار از بافتهای اطراف میگیرن. غلطه...مو و ناخن هم رگ ندارند
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 غلطه...مو و ناخن هم رگ ندارند گفتی عضو داخلی نماینده اون گروه
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 دیر جواب دادی نفهمیدم میتونم عوض کنم یا نهحالا فرق نداره اینم جواب ما: Student دانش آموز - دانشجو - ... البت پنجمین شکل که صدای e میده تو شکلای رسمی مصری نیست و من در آوردی هست پس سوالتون غلطه...ما بردیم یه منبع بیار که اون شکل پنجمی توی زبون رسمی مصری باستانی باشه مترجم آنلاین خط هیروگلیف: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزن student جواب رو بهت میده. بعدشم، سوال که غلط میشه، سوال حذف میشه و امتیازش رو میگیری حتی اگه جوابم ندی. ما اگه غلط جواب میدادیم، برنده می شدین حتی اگه جوابم نمیدادین. آقا ما خسته شدیم از این مسابقه. شما جنبشو ندارین. همه رو جواب میدین
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 قرار بود نماینده ما باشی من طرفدار ِ حقم مترجم آنلاین خط هیروگلیف: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزن student جواب رو بهت میده. بعدشم، سوال که غلط میشه، سوال حذف میشه و امتیازش رو میگیری حتی اگه جوابم ندی. ما اگه غلط جواب میدادیم، برنده می شدین حتی اگه جوابم نمیدادین. آقا ما خسته شدیم از این مسابقه. شما جنبشو ندارین. همه رو جواب میدین هدفِ مسابقه همینه دیگه
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 من طرفدار ِ حقم هدفِ مسابقه همینه دیگه الان شما این وسط نقشت چیه؟ برو واسه مرحله بعد آماده شو که تیمتون حذف نشه. یکسال بعد در چنین روزی.... سوال 278 از تیم farmil واسه مسابقه اطلاعات عمومی مرحله اول راستی دوتا تیم دیگه که تا امشب باید سوالاشونو بپرسن. فرصت پاسخگویی هم تا آخر شب روز جمعه هستش. ما هم که تا فردا شب باید سوالمونو بپرسیم و مثل همیشه یه روز وقت هست واسه پاسخگویی
ارسال های توصیه شده